Belépés
Aszalt szilvás kacsamell
...

hozzávalók 4 főre
15 dkg aszalt szilva
2 dl száraz vörösbor
2 db bőrös, kicsontozott kacsamell (egyenként kb. 300 grammosak)
1 zsemle
3 dl tej
1 tojás
1 nagyobb alma

őrölt gyömbér
őrölt szerecsendió

elkészítés
Az aszalt szilvát a vörösborba áztatjuk, a zsemlét pedig a tejbe.
A kacsamellek bőrös...
Csirkemell asszú-szósszal
...

HOZZÁVALÓK
Hozzávalók:
3-4 kicsontozott csirkemell
1 szál póréhagyma
1-2 dl Tokaji Aszú
3 evőkanál cukor
3 dl főzőtejszín

bors
őrölt tárkony
1 fürt fehér szőlő
1 fürt vörös szőlő
3-4 kanál olívaolaj

ELKÉSZÍTÉS

A csirkemellfilét sózzuk, borsozzuk. Olajat hevítünk, és a csirkemelleket...
Csípős csirke
Hozzávalók:

egy egész kicsontozott csirke mell
10 dkg füstölt szalonna
1 fej hagyma
1 egész piros kaliforniai paprika
1 csomag előfőzött rizs

bors
őrölt piros paprika
erős pista
olaj
petrezselyem zöld
1 dl fehér bor

Elkészítése:

A felkockázott füstölt szalonnát megdinszteljük, rátesszük a ...
1 2 3 ...........35 36 ......53 54 .....70 71 72 
Címkék: Tokaji Aszú, aszalt szilvát, vörösborba áztatjuk, zsemlét pedig, kacsamellek bőrös, csirkemellfilét sózzuk, egész kicsontozott, felkockázott füstölt, csirkemellfilét, megdinszteljük, csirkemelleket, felkockázott, kicsontozott, szerecsendió, petrezselyem, főzőtejszín, kaliforniai, kacsamellek, elkészítése, hozzávalók, csirkemell, vörösborba, elkészítés, póréhagyma, borsozzuk, egyenként, kacsamell, előfőzött, szalonnát, olívaolaj, grammosak, rátesszük, szalonna, áztatjuk, szósszal, hevítünk, vörösbor, evőkanál, zsemlét, tárkony, füstölt, paprika, nagyobb, szilvás, gyömbér, szilvát, aszalt, csípős, száraz, szilva, csirke, olajat, sózzuk, zsemle, tokaji, csomag, hagyma, egész, kanál, őrölt, fehér, piros, pista, cukor, pedig, bőrös, asszú, szőlő, tojás, tejbe, vörös,
© 2013 TVN.HU Kft.