Belépés
Omlós-élesztõs tészták
... zselatint. A krémet szitán átszűrjük, és hagyjuk kihűlni. A margarint a mézzel felmelegítjük, belekeverjük a tejszínt, hozzáadjuk a mandulaforgácsot, és hagyjuk kihűlni. A mandulamasszát rákenjük a megkelt tésztára, és előmelegített sütőben
30-40 percig sütjük. A tésztát kockákra vágjuk, egy-egy kockát vízszintesen elvágunk, és megtöltjük a kr...
alma
... porcukor, 2,5 ek liszt, 1 ek vaj, 0,5 dl víz

Főzd fel a vizet a vajjal, verd bele a lisztet, és melegítsd amíg tészta lesz belőle, és az edény alját elengedi.
A mandulamasszát reszeld le nagylyukú reszelőn, és a kihûlt tésztát és porcukrot dolgozd bele.

MANDULAMASSZA / Fröken

Hozzávalók 1 adaghoz:

2,5 dl édes man...
x
... porcukor, 2,5 ek liszt, 1 ek vaj, 0,5 dl víz
Főzd fel a vizet a vajjal, verd bele a lisztet, és melegítsd amíg tészta lesz belőle, és az edény alját elengedi.
A mandulamasszát reszeld le nagylyukú reszelőn, és a kihűlt tésztát és porcukrot dolgozd bele.
MANDULAMASSZA / Fröken
Hozzávalók 1 adaghoz:
2,5 dl édes mandula, 3 dl p...
x
... porcukor, 2,5 ek liszt, 1 ek vaj, 0,5 dl víz
Főzd fel a vizet a vajjal, verd bele a lisztet, és melegítsd amíg tészta lesz belőle, és az edény alját elengedi.
A mandulamasszát reszeld le nagylyukú reszelőn, és a kihűlt tésztát és porcukrot dolgozd bele.
MANDULAMASSZA / Fröken/-2.
Hozzávalók 1 adaghoz:
2,5 dl édes mandula, 3 ...
1 
Címkék: krémet szitán, mézzel felmelegítjük, mandulamasszát rákenjük, megkelt tésztára, tésztát kockákra, edény alját, mandulamasszát reszeld, mandulaforgácsot, mandulamasszát, mandulamassza, felmelegítjük, vízszintesen, belekeverjük, hozzávalók, hozzáadjuk, megtöltjük, melegített, melegítsd, margarint, nagylyukú, porcukrot, zselatint, elengedi, porcukor, elvágunk, tésztára, kockákra, tejszínt, rákenjük, lisztet, dolgozd, tésztát, tészták, adaghoz, reszeld, megkelt, hagyjuk, mandula, vajjal, otilde, reszel, fröken, tészta, percig, sütjük, vágjuk, kockát, mézzel, éleszt, szitán, krémet, vizet, omlós, ucirc, liszt, edény, alját,
© 2013 TVN.HU Kft.