Belépés
Sült malacpecsenye
... szeletekkel, arra fektetjük a húst és a tetejére is teszünk a szalonnából. A hús a tepsi közepén feküdjön, köréje pedig fél centisre karikázott krumplit halmozunk, melyet előtte sóztunk, borsoztunk és kevés olajjal összeforgattunk, hogy ne tapadjon a sülésnél össze. Fóliával letakarjuk az egészet és kis lángon 1,5-2 órát pároljuk, míg puha nem lesz. Utána levesszük a fóliát és a t...
Ánizslikörrel pácolt csirke
... egészet nagy lángon kevergetve felforraljuk, hogy az alkohol elpárologjon.

Most jöhet a serpenyőbe levével együtt a hámozott paradicsom, aztán a csirkecombok, és miután sóztunk-borsoztunk, a húst lefedve, időnként megkeverve 25-30 perc alatt készre pároljuk. Ha szükséges, közben öntünk alá kevés vizet.

Ezalatt haladunk tovább. A sütőt előmelegítjük 190 fokra ...
Márton napi rozmaringos-narancsos libacomb recept
... dijoni mustárral, a fokhagymával és a rozmaringgal keverjük össze. A másik narancsot szeleteljük fel.A narancsleves páchoz adjuk hozzá a narancsszeleteket és a libahúst, amit sóztunk és borsoztunk A libahúst tegyük sütő edénybe és a páccal locsoljuk meg.
40-50 percig süssük 200 C fokos sütőben, egyszer megforgatva a páclével meglocsolgatva, és utána amíg a liba hús arany bar...
Weixl-Várhegyi László : Sózzunk, de hogyan?
Valamikor háborúk folytak a sóútvonalak, a sólelőhelyek megszerzéséért. Már Hippokratész óta tudjuk, hogy a vérünk sótartalma, a magzatvíz sótartalma, valamint az ősóceánok sótartalma évmilliók óta ugyanolyan arányú, s ez genetikailag azóta sem változott meg. Életünk tehát a sótól függ!

...
Tejszínes sajtban sült csirkemell recept
... lecsepegtetjük, majd apróbb kockákra vágjuk. Egy serpenyőben 5 dkg vajat hevítünk, hozzáadjuk a megtisztított apróra vágott vöröshagymát és fehéredésig pirítjuk rajta a csirke húst, amit sóztunk, borsoztunk.

A tojást összekeverjük a tejszínnel, a fűszerekkel, a zúzott fokhagymával, liszttel, az apróra vágott zöldség zölddel, az apró kockára vágott pirospaprikával, és a ...
Tejszínes sajtban sült csirkemell
... lecsepegtetjük, majd apróbb kockákra vágjuk. Egy serpenyőben 5 dkg vajat hevítünk, hozzáadjuk a megtisztított apróra vágott vöröshagymát és fehéredésig pirítjuk rajta a csirke húst, amit sóztunk, borsoztunk. A tojást összekeverjük a tejszínnel, a fűszerekkel, a zúzott fokhagymával, liszuttel, az apróra vágott zöldségzölddel, az apró kockára vágott pirospaprikával, és a 2/3 rész sa...
1 
Címkék: Weixl-Várhegyi László, tepsi közepén, sülésnél össze, alkohol elpárologjon, serpenyőbe levével, hámozott paradicsom, húst lefedve, sütőt előmelegítjük, rozmaringgal keverjük, másik narancsot, narancsleves páchoz, libahúst tegyük, páccal locsoljuk, páclével meglocsolgatva, sólelőhelyek megszerzéséért, vérünk sótartalma, magzatvíz sótartalma, ősóceánok sótartalma, sótól függ, megtisztított apróra, csirke húst, tojást összekeverjük, zúzott fokhagymával, apróra vágott, apró kockára, pirospaprikával, összeforgattunk, meglocsolgatva, megszerzéséért, lecsepegtetjük, zöldségzölddel, ánizslikörrel, összekeverjük, megtisztított, malacpecsenye, előmelegítjük, vöröshagymát, fokhagymával, narancsleves, elpárologjon, sólelőhelyek, rozmaringgal, csirkecombok, felforraljuk, genetikailag, hippokratész, rozmaringos, aaaaaaaadzo, fehéredésig, serpenyőben, szalonnából, sóútvonalak, fűszerekkel, megforgatva, szeleteljük, szeletekkel, borsoztunk, letakarjuk, csirkemell, sótartalma, hozzáadjuk, ugyanolyan, serpenyőbe, kevergetve, paradicsom,
© 2013 TVN.HU Kft.