Belépés
Legényfogó leves, ahogy Sylvia készíti
... pedig a friss, apróra vágott petrezselyemzöldet. Ha nem lenne elég pikáns, akkor még egy kis mustárral, esetleg egy kevés citromlével fokozzuk az ízhatást.



Megjegyzés

Ez egy laktató, pikáns leves, amivel nem csak a legényeket lehet megfogni! :)
Malmos Szilvia...
Húsgombóc borsós spagettivel
... lecsepegtetjük. A borsót a félretett főzővízben puhára pároljuk, majd a tésztát beleforgatjuk. A tetején a húsgombócokat elrendezzük, és forrón kínálju...
Light palacsinta
... a palacsintákat. Közben elkészítjük a tölteléket: egy tálban összekeverjük a túrót, a joghurtot, a maradék édesítőt, majd megtöltjük vele a palacsintákat.



Megjegyzés

Béres Alexandra receptje a Súlykontroll diétához.

Forrás: Mindmegette.hu
|...
Sajtos tortilla (quesadilla) paradicsomos salsával
... tésztalapokba, különben kipotyognak belőle a finom hozzávalók. A megtöltött tésztákat megkenjük az olívaolajjal, és 10-15 perc alatt aranybarnára g...
Májjal töltött krumplihajó paprikaszósszal
... turmixgépben krémes állagúra dolgozzuk őket a meghámozott fokhagymával, valamint egy kevés sóval és borssal. Ezzel meglocsolva tálaljuk a krumplihajókat.



KOCSIS BÁLINT
Mesterszakács, gasztronómiai tanácsadó és előadó

A burgonyák kikapart bels...
Serpenyőben sült sertésborda
... finomra vágott rozmaringleveleket, és felforraljuk. A pirított burgonyát tányérra halmozzuk, ráhelyezzük a húst, majd félig bevonjuk a karfiolos raguval.



CSEH JÁNOS
séf

A hús sütésekor keletkező apró pörköket először vízzel oldjuk fel, majd...
Joghurtos pohárkrém szederrel
... joghurtot. 30 percre a hűtőbe tesszük, majd laza mozdulatokkal hozzáforgatjuk a porcukorral habbá vert tejszínt. Poharakba adagoljuk és szederszemek...
Mazsolás kalácsfelfújt
... hogy 1 cm magasan álljanak benne. A tepsit 170 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 20-25 percig gőzöljük a felfújtat. Tálalás előtt megszórjuk ...
Marhagulyás krumplival
... megtisztított, feldarabolt burgonyát, és addig főzzük, míg a burgonya is megpuhul. Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint, végül forrón tála...
Tárkonyos csirkeragu
... és ha ez is megfonnyadt, jöhet a tejszín, a krémsajt és a fűszerek.
A legvégén hozzáadjuk a tárkonyos ecetet, elkeverjük és forrón tálaljuk.



Megjegyzés

Én most sütőben sült rösztit kínáltam hozzá és bátran ajánlom ezt a köretet, mert a pirult bu...
Túrókrémtorta áfonyakrémmel
... kiveszünk 1 púpozott evőkanálnyit, és az áfonyás krémet márványosítjuk vele. A többi fehér krémből habzsák segítségével rózsákat nyomunk a torta t...
Joghurtos spenótsaláta
... Belekeverjük a cukrot, 1 csipet sót, a borsot és szezámmagot. A salátára öntjük a dresszinget, lazán összekeverjük, majd a hűtőbe tesszük. Jól lehűtve tálaljuk....
Paradicsomleves tésztával
... belőle a babért és a borsot. 1-1 csipet cukorral és fahéjjal ízesítjük. Végül hozzáadjuk a kifőtt tésztát, az egészet felforrósítjuk, és azonnal tálaljuk.



DÖMÖTÖR VIOLA
Szerkesztő

Fahéj helyett ízesíthetjük a levest néhány zellerlevéllel is. J...
Spagetti kolbásszal és koktélparadicsommal
... leszűrt és lecsepegtetett tésztát összeforgatjuk a kolbászos keverékkel, végül a félretett főzőlével lazítjuk. Sózzuk és borsozzuk, majd azonnal tálaljuk....
Túrós-gyümölcsös tésztakosárkák
... tészta megpirul, és a krém kissé megszilárdul. Hagyjuk kihűlni. Mindet papírkapszliba tesszük, a felszeletelt barackkal és a félbevágott eprekkel...
Brokkolifasírt
... zabpelyhet, hogy gyúrható legyen.

3. Fasírtokat gyúrunk a masszából, majd a felforrósított pálmaolajban kisütjük mindet. Friss salátával tálaljuk.



Megjegyzés

Annyira finom, hogy még én sem hittem el. Azoknak az embereknek ajánlom, akik szeretik az ...
Lecsókrémleves pirítóssal
... levest, majd átszűrjük. Ismét megsózzuk. Végül megpirítjuk a bagettszeleteket, rákanalazzuk a félretett szalonnát és zöldségeket és a levessel fog...
Mézes-mustáros sült mogyorós-kukoricás rizzsel
... ételízesítővel fűszerezzük. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, és puhára pároljuk.

4. Végül a húst jól összeforgatjuk a rizzsel, és tálalju...
Mazsolás zabkekszek
... Kilapítjuk, és 180 fokra előmelegített sütő középső részében 12-15 percig sütjük. Végül a sütőből kivesszük a kekszeket, hagyjuk kihűlni, és tálaljuk.



PALCSEK ZSUZSANNA
Felelős szerkesztő

Ezek a zamatos kekszek légmentesen becsomagolva 1 hétig...
Joghurtos padlizsánsaláta paradicsommal
... ízesítsük citromlével.

A joghurttal megöntözött sült padlizsánokat megmosott és félbevágott paradic...
1 2 3 .......270 271 ....400 401 402 405 406 ...539 540 541 
Címkék: Malmos Szilvia, Béres Alexandra, KOCSIS BÁLINT, CSEH JÁNOS, DÖMÖTÖR VIOLA, PALCSEK ZSUZSANNA, kevés citromlével, legényeket lehet, félretett főzővízben, tésztát beleforgatjuk, húsgombócokat elrendezzük, tálban összekeverjük, maradék édesítőt, finom hozzávalók, megtöltött tésztákat, meghámozott fokhagymával, kevés sóval, burgonyák kikapart, pirított burgonyát, karfiolos raguval, hűtőbe tesszük, porcukorral habbá, legvégén hozzáadjuk, tárkonyos ecetet, áfonyás krémet, többi fehér, salátára öntjük, kifőtt tésztát, egészet felforrósítjuk, levest néhány, kolbászos keverékkel, félretett főzőlével, krém kissé, felszeletelt barackkal, félbevágott eprekkel, felforrósított pálmaolajban, embereknek ajánlom, félretett szalonnát, sütőből kivesszük, zamatos kekszek, joghurttal megöntözött, bagettszeleteket, padlizsánsaláta, paprikaszósszal, paradicsomleves, lecsókrémleves, összeforgatjuk, brokkolifasírt, papírkapszliba, hozzáforgatjuk, márványosítjuk, tésztakosárkák, felforrósított, felforrósítjuk, lecsepegtetett,
© 2013 TVN.HU Kft.