|
|
|
... üvegtálba tesszük. Rányomjuk a tömlős sajtokat, hozzáadjuk a mustárt, a piros aranyat és a csipetnyi oreganót.
Összekeverjük, és már fogyasztható is.
Megjegyzés
A tömlős sajt nem mindig egyforma állagú, ha túl híg, a krém folyni fog, ekkor sajtot... |
|
|
|
|
|
|
|
... borssal ízesítjük, és kb. még 5 percig főzzük. Beletesszük a kolbászkarikákat, és további 5 percig rotyogtatjuk. Levesszük a tűzről, és azonnal forrón tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 230 kcal
Megjegyzés
Fot... |
|
|
|
|
|
|
|
... tűzálló tálba, fedjük le alufóliával, és toljuk 180 fokos sütőbe 40 percre. Szórjuk meg a sajttal, és fedő nélkül süssük továb... |
|
|
|
|
|
|
|
... olvasztott vajjal vagy tojással lekenjük. 200 fokra előmelegített sütőben kb. 15-20 perc ala... |
|
|
|
|
|
|
|
... formára.
Sütőpapírral bélelt tepsire rakosgatjuk a kifliket. A sütőt 200 fokra előmelegítjük, az aljába egy edényben vizet teszünk, és készre sütjük.
Megjegyzés
Ez a kifli egyszerű, hamar elkészül. Frissen és langyosan a legfinomabb, kívül ropogós, a belseje puha és nagyon ... |
|
|
|
|
|
|
|
... serpenyőben lepirítjuk, majd levesszük a tűzről. Ha kihűlt, hozzáadjuk a petrezselymet és az olívaolajat. Ezzel tálaljuk a kész ka... |
|
|
|
|
|
|
|
... Serpenyős gombás csirke Rafinériával. Felforraljuk, és kevergetve besűrítjük. A kész omlettekbe töltjük, ... |
|
|
|
|
|
|
|
... percig. Távolítsuk el a rozmaringot, majd pürésítsük a levest botmixerrel.
4. Forrón tálaljuk. Pirított zsemle- vagy kiflikocka illik hozzá.
Cseh János
séf
Csak friss zöldségből készítsük a levest! Az öreg, fás retektől keserű, ros... |
|
|
|
|
|
|
|
... pirítjuk. A hagymát leszűrjük és melegen tartjuk.
A húst tálra tesszük, rászórjuk a pirított hagymát, és sült burgonyával, savanyúságg... |
|
|
|
|
|
|
|
... keverjük simára. Forgassuk hozzá a felkockázott hideg vajat, és keverjük simára.
6. Tegyük a tortát rácsra, majd vonjuk be a csokoládémázzal.
DUSHA CSENGE
Cukrász- és gasztroblogger
A torta tölteléke nem túl sűrű pudingkrém, ezért szeletelés előtt érdem... |
|
|
|
|
|
|
|
... ráteszünk 2-3 szelet tarját és 1 sült húst.
5. A tetejére kerülő kenyérszeletet megtunkoljuk a sült zsiradékkal és beborítjuk vele a szendvicset.
... |
|
|
|
|
|
|
|
... sózzuk, megborsozzuk. Ezzel összeforgatjuk a salátát, fél órát hagyjuk összeérni.
A salátát tálra tesszük, a tetejére fektetjük a puffancsok... |
|
|
|
|
|
|
|
... főzzük a zöldségeket félpuhára.
Amikor félpuhák a zöldségek tegyük bele az egy ujjnyi vastag szeletekre felkarikázott virsliket, és főzzük készre.
Megjegyzés
Tálalás előtt a tányérokba szedett forró levest szórjuk meg apróra vágott petrezselyemzölddel ... |
|
|
|
|
|
|
|
... majd egy tűzálló edénybe töltjük az egészet. Sajtot reszelünk közé és a tetejére, majd előmelegített sütőben 180 fokon, kb. 15-20 perc alatt készre sütjük.
PALCSEK ZSUZSANNA
Felelős szerkesztő
Próbáld ki a túrós csuszát juhtúróval! A juhtúró jellegzetes, ... |
|
|
|
|
|
|
|
... másik rudat is.
A tetejüket is megkenjük a tejfölös olajjal. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és 15 -20 perc alatt ropogós pirosra sütjük.
Megjegyzés
A meggyel a túrós rétes egy teljesen más ízvilágba repíti az ízlelőbimbóinkat, egy csodálatos ízharmónia ... |
|
|
|
|
|
|
|
... finomfőzelék is csak ott francia zöldség keverékkel készítjük.
Ezután ízlés szerint készíthetünk hozzá sült virslit, kolbászt, főtt vagy tükörtojást.
Megjegyzés
"Úgy tálaljuk ,hogy mosolyogjon az ételünk" :D Jó étvágyat kívánok hozzá.
Gabriel Holtner... |
|
|
|
|
|
|
|
... majd alufóliával lefedve 45 percre sütőbe tesszük.
Ha elkészült, összekeverjük a kukoricával és a zöldborsóval,... |
|
|
|
|
|
|
|
... a levest botmixerrel. Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Forgassuk hozzá a citromos joghurtot. Tálaljuk néhány csepp tejszínnel és a friss bazsalikomma... |
|
|
|
|
|
|
|
... kész is!
3. Mindeközben kifőztem a tésztát. Legideálisabb a penne lenne a lazacos tejszínhez, de a gyerekek miatt makarónit választottam.
PALCSEK ZSUZSANNA
Felelős szerkesztő
A gyerekeknek kapribogyó nélkül kínálom, a felnőtteknek pedig csak a legvégén adom hozz... |
|
|
|
|
|