|
|
|
... félbevágom, kimagozom, meghámozom, és cikkekre vágom az avokádót.... |
|
|
|
|
|
|
|
... félbevágom, kimagozom, meghámozom, és cikkekre vágom az avokádót. Az avokád... |
|
|
|
|
|
|
|
|
... petrezselyemmel, alaposan elkeverjük, és beterítjük a zsemlemorzsával. A lazaccal teli tepsit kivesszük a sütőből, a jénait bedobjuk a forró sütőbe, és 10 percig 180 fokon melegítjük. A lazacszeletet egy nagy tányérra rakjuk, és a már kész füstölt lazacos besamelmártással beterítjük. Köretnek extra szűz olívaolajjal meglocsolt friss salátát tálalunk. Látványa gyönyörű, ízvilága pe... |
|
|
|
|
|
|
|
... olajban
A halakat lecsepegtetem, elfelezem és a gerincüket kiszedem. A füstölt lazacszeleteket lecsepegtetem és széles csíkokra vágom. Minden ru... |
|
|
|
|
|
|
|
|
... melegen.
Megjegyzés:
Tálaláskor kanalazzuk a krumplipürét a t... |
|
|
|
|
|
|
|
... keverjük, ráöntjük a céklás keverékre, majd alaposan összeforgatjuk (tálalás előtt érdemes egy fél órát állni hagyni, és közben többször megforgatni). Tálalás előtt tányérra helyezzük a lazacszeletet, pestót kanalazunk rá, majd ízlés szerint mellérakjuk a dióval megszórt céklasalátát, és úgy kínáljuk.
... |
|
|
|
|
|