Belépés
alföldi vegyes pörkölt !
...150 g birkahús
150 g zsíros disznóhús
150 g nyúlhús
150 g kacsacomb
6 zöldpaprika
0,5 liter paradicsomlé


Felkockázzuk a húsokat, beletesszük a cikkekre vágott paprikt, szzuk, és ráöntünk annyi vizet, amennyi ellepi. Addig főzzük, míg a víz el nem főtt. Ráöntjük a paradicsomlevet, és addig főzzük, míg zsírjáig le nem pirul.

...
bakonyi halgombócleves
... háromnegyed óráig takarékon főzzük, közben sval ízesítjük.
A hagymt, a gombt, a paradicsomot és a paprikkat felszeleteljük. Először a hagymt üvegesre pároljuk, majd hozzá adagoljuk a gombt, paprikt, paradicsomot, kis szünetekkel és ebben a sorrendben. A tejfölt összedolgozzuk a liszttel és egy kis vízzel, majd a gombhoz adjuk, pirospaprikval ízesítjük.
Átszűrjük a hallev...
1 
Címkék: cikkekre vágott, paprikkat felszeleteljük, hagymt üvegesre, tejfölt összedolgozzuk, gombhoz adjuk, paradicsomlevet, összedolgozzuk, pirospaprikval, halgombócleves, felszeleteljük, felkockázzuk, paradicsomot, paradicsomlé, háromnegyed, szünetekkel, zöldpaprika, beletesszük, sorrendben, adagoljuk, ízesítjük, paprikkat, átszűrjük, disznóhús, takarékon, kacsacomb, zsírjáig, üvegesre, ráöntjük, pároljuk, ráöntünk, liszttel, cikkekre, birkahús, alföldi, bakonyi, gombhoz, nyúlhús, paprikt, először, pörkölt, amennyi, tejfölt, húsokat, hagymt, vegyes, főzzük, közben, zsíros, vízzel, ellepi, hallev, vágott, ebben, gombt, adjuk, hozzá, pirul, vizet, addig, annyi, szzuk, óráig, liter,
© 2013 TVN.HU Kft.