|
|
|
... süteményeket tojássárgájával, majd a tojássárgája száradása után tojásfehérjével kenjük
meg. A tojásfehérje száradása után 30°C -on páramentes kelesztôben kelesztjük, majd 160 -190 °C -os gôzmentes
sütôben 20-25 perc alatt készre sütjük. A torta tetejét tetszés szerint porcukorral díszítjük.
Diótöltelék /máktöltelék:
A cukrot kevés vízzel felfôzzük, majd a dará... |
|
|
|
|
|
|
|
... süteményeket tojássárgájával, majd a tojássárgája száradása után tojásfehérjével kenjük
meg. A tojásfehérje száradása után 30°C -on páramentes kelesztôben kelesztjük, majd 160 -190 °C -os gôzmentes
sütôben 20-25 perc alatt készre sütjük. A torta tetejét tetszés szerint porcukorral díszítjük.
Diótöltelék /máktöltelék:
A cukrot kevés vízzel felfôzzük, majd a dará... |
|
|
|
|
|
|
|
|
... süteményeket tojássárgájával, majd a tojássárgája száradása után tojásfehérjével kenjük meg. A tojásfehérje száradása után 30°C -on páramentes kelesztôben kelesztjük, majd 160 -190 °C -os gôzmentes sütôben 20-25 perc alatt készre sütjük. A torta tetejét tetszés szerint porcukorral díszítjük.
Diótöltelék/máktöltelék:
A cukrot kevés vízzel felfôzzük, majd a darált di... |
|
|
|
|
|