Belépés
Borkínáló
...



Előételhez:

általában száraz, könnyű fehérbort (pl. Etyeki chardonnay)
esetenként - gombafélékhez, omlettekhez, vesevelőhöz - nagyobb alkoholtartalmú fehérbort (pl. tojáslepényhez Debrői Hárslevelelű)
a hortobágyi húsos palacsintához ajánlható a Villányi Ca...
Turpisságok 1.
... nem fog felhólyagosodni. (Boribakter)


Megmaradt a tojásfehérje, mert csak a sárgája kellett? Tegyük be a hűtőbe a fehérjét, és másnapig használjuk fel: rántottához, omlettekhez, panírozáshoz lazítónak kiváló, illetve habcsókot is készíthetünk belőle, díszíthetünk habjával süteményeket is. (Boribakter)


Befőttesüveget úgy is kifertőtleníthetünk, h...
Konyhai turpisságok
... a vágódeszkára, így kevesebb illóolaj kerül a levegőbe.Megmaradt a tojásfehérje, mert csak a sárgája kellett? Teg...
Konyhai praktikák
... az égett részt: nem fog felhólyagosodni.

- Megmaradt a tojásfehérje, mert csak a sárgája kellett? Tegyük be a hűtőbe a fehérjét, és másnapig használjuk fel: rántottához, omlettekhez, panírozáshoz lazítónak kiváló, illetve habcsókot is készíthetünk belőle, díszíthetünk habjával süteményeket is.

- Befőttesüveget úgy is kifertőtleníthetünk, hogy félig megtöltjük...
A bor felhasználása
... savtartalom nélküli fehér borok illenek.
Jellegzetes, erős ízű sajtokhoz (Roquefort, füstölt sajt, Romadour stb.) nehezebb, fanyar borokat adjunk.
Édességekhez, felfújtakhoz, omlettekhez, puddingokhoz az édeskés borok illenek, pl. Balatoni rizling, Tokaji szamorodni.
Torták, krémek és más cukrászsütemények természetes édességű borokat kívánnak, Tokaji aszút, cseme...
Római kömény...
... Jó párost alkot a chilivel.

Húsokhoz használják a leggyakrabban, de halakat is szoktak vele ízesíteni. Jól megy a lencséhez, csicseriborsóhoz, babhoz. Tojásos ételekhez, omlettekhez is remek, de érdemes levesek és szószok ízesítésére is használni. Mint nálunk használatos társát, a római köményt is lehet prököltekhez, ragukhoz adni. Zöldségek közül a cukkinihez, a padliz...
Turpisságok a konyhában
... felhólyagosodni.

27.
Megmaradt tojásfehérje, mert csak a sárgája kellett? Tegyük be a hűtőbe a
fehérjét, és másnapig használjuk fel: rántottához, omlettekhez,
panírozáshoz lazítónak kiváló, illetve habcsókot is készíthetünk belőle,
díszíthetünk habjával süteményeket is.

28.
Befőttesüveget úgy is kifer...
Turpisságok a konyhában
... fog felhólyagosodni.

27.
Megmaradt tojásfehérje, mert csak a sárgája kellett? Tegyük be a hűtőbe a
fehérjét, és másnapig használjuk fel: rántottához, omlettekhez,
panírozáshoz lazítónak kiváló, illetve habcsókot is készíthetünk belőle,
díszíthetünk habjával süteményeket is.

28.
Befőttesüveget úgy is kife...
Hasznos tanácsok háziasszonyok
... sóba az égett részt: nem fog felhólyagosodni.

Megmaradt a tojásfehérje, mert csak a sárgája kellett? Tegyük be a hűtőbe a fehérjét, és másnapig használjuk fel: rántottához, omlettekhez, panírozáshoz lazítónak kiváló, illetve habcsókot is készíthetünk belőle, díszíthetünk habjával süteményeket is.

Befőttesüveget úgy is kifertőtleníthetünk, hogy félig megtöltjü...
Konyhai otletek
... felhólyagosodni.
>
> 27.
> Megmaradt tojásfehérje, mert csak a sárgája kellett? Tegyük be a
> hűtőbe a fehérjét, és másnapig használjuk fel:
> rántottához, omlettekhez, panírozáshoz lazítónak kiváló,
> ill. habcsókot is készíthetünk belőle, díszíthetünk habjával süteményeket is.
>
> 28.
> Befőttesüveget úgy is kifertőtleníthetünk, hogy ...
konyhai turpisságok...
... az égett részt: nem fog felhólyagosodni.

27. Megmaradt tojásfehérje, mert csak a sárgája kellett? Tegyük be a hűtőbe a fehérjét, és másnapig használjuk fel: rántottához, omlettekhez, panírozáshoz lazítónak kiváló, ill.habcsókot is készíthetünk belőle, díszíthetünk habjával süteményeket is.

28. Befőttesüveget úgy is kifertőtleníthetünk, hogy félig megtöltjük ...
Konyhai fortélyok
... az égett részt: nem fog felhólyagosodni.

27. Megmaradt tojásfehérje, mert csak a sárgája kellett? Tegyük be a hűtőbe a fehérjét, és másnapig használjuk fel: rántottához, omlettekhez, panírozáshoz lazítónak kiváló, ill.habcsókot is készíthetünk belőle, díszíthetünk habjával süteményeket is.

28. Befőttesüveget úgy is kifertőtleníthetünk, hogy félig megtöltjük v...
A konyhában - trükkök
... felhólyagosodni.

27.
Megmaradt tojásfehérje, mert csak a sárgája kellett? Tegyük be a hűtőbe a
fehérjét, és másnapig használjuk fel: rántottához, omlettekhez,
panírozáshoz lazítónak kiváló, illetve habcsókot is készíthetünk belőle,
díszíthetünk habjával süteményeket is.

28.
Befőttesüveget úgy is kifer...
Bekukk egy picit hozzád is :)
... mártsuk sóba az égett részt: nem fog felhólyagosodni.
27. Megmaradt tojásfehérje, mert csak a sárgája kellett? Tegyük be a hűtőbe a fehérjét, és másnapig használjuk fel: rántottához, omlettekhez, panírozáshoz lazítónak kiváló, ill. habcsókot is készíthetünk belőle, díszíthetünk habjával süteményeket is.

28. Befőttesüveget úgy is kifertőtleníthetünk, hogy félig megt...
Jó pap is holtig tanul
... részt: nem fog felhólyagosodni.
27.
Megmaradt tojásfehérje, mert csak a sárgája kellett? Tegyük be a
h^ut~obe a fehérjét, és másnapig használjuk fel:
rántottához, omlettekhez, panírozáshoz lazítónak kiváló,
ill.habcsókot is készíthetünk bel~ole, díszíthetünk habjával süteményeket is.
28.
Bef~ottesüveget úgy is kifert~otleníthetünk, hogy félig meg...
Konyhai Turpiszságok
... az égett részt: nem fog felhólyagosodni.

27. Megmaradt tojásfehérje, mert csak a sárgája kellett? Tegyük be a hűtőbe a fehérjét, és másnapig használjuk fel: rántottához, omlettekhez, panírozáshoz lazítónak kiváló, ill. habcsókot is készíthetünk belőle, díszíthetünk habjával süteményeket is.

28. Befőttesüveget úgy is kifertőtleníthetünk, hogy félig megtöltjük ...
Ha van pár perced . . .
... sóba az égett részt: nem fog felhólyagosodni.

Megmaradt tojásfehérje, mert csak a sárgája kellett? Tegyük be a hűtőbe a fehérjét és másnapig használjuk fel:rántottához, omlettekhez, panírozáshoz lazítónak kiváló, ill. habcsókot is készíthetünk belőle, díszíthetünk habjával süteményeket is.

Befőttes üveget úgy is kifertőtleníthetünk, hogy félig megtöltjü...
Konyhai fortélyok
... az égett részt: nem fog felhólyagosodni.

27. Megmaradt tojásfehérje, mert csak a sárgája kellett? Tegyük be a hűtőbe a fehérjét, és másnapig használjuk fel: rántottához, omlettekhez, panírozáshoz lazítónak kiváló, ill.habcsókot is készíthetünk belőle, díszíthetünk habjával süteményeket is.

28. Befőttesüveget úgy is kifertőtleníthetünk, hogy félig megtöltjük v...
Nagyon jók,Konyhai Turpisságok
Nagyon jók!!!!
Konyhai Turpisságok...
1.A zsemlyegombócot úgy főzöm ki, hogy egy dupla alufóliát megkenek olajjal, ráöntöm a masszát, becsomagolom. Téglalap alakúra formázom, hústűvel megszurkálom, így teszem a forrásban lévő vízbe.
Főzés közben tűpróbát ajánlok. Ha megfőtt, a fóliát lehámozom, az olaj miatt könnyen lejön. Szeletelem, mint a bagettet.

2. ...
Nagyon jók!!!!
... mártsuk sóba az égett részt: nem fog felhólyagosodni.
Megmaradt tojásfehérje, mert csak a sárgája kellett? Tegyük be a hűtőbe a fehérjét, és másnapig használjuk fel: rántottához, omlettekhez, panírozáshoz lazítónak kiváló, ill. habcsókot is készíthetünk belőle, díszíthetünk habjával süteményeket is.

Befőttes üveget úgy is kifertőtleníthetünk, hogy félig megtöltjük...
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Konyhai Turpiszságok, Konyhai Turpisságok, Debrői Hárslevelelű, Villányi Ca, picit hozzád, hortobágyi húsos, sárgája kellett, égett részt, édeskés borok, római köményt, dupla alufóliát, forrásban lévő, fóliát lehámozom, olaj miatt, csicseriborsóhoz, felhólyagosodni, zsemlyegombócot, alkoholtartalmú, befőttesüveget, tojáslepényhez, palacsintához, háziasszonyok, felhasználása, otleníthetünk, gombafélékhez, leggyakrabban, panírozáshoz, süteményeket, díszíthetünk, készíthetünk, tojásfehérje, becsomagolom, puddingokhoz, édességekhez, felfújtakhoz, megszurkálom, prököltekhez, turpiszságok, vágódeszkára, hárslevelelű, turpisságok, rántottához, omlettekhez, természetes, savtartalom, jellegzetes, vesevelőhöz, ízesítésére, ottesüveget, használatos, megtöltjük, boribakter, használjuk, szeletelem, esetenként, előételhez, szamorodni, chardonnay, cukkinihez, hortobágyi, használják, megmaradt, használni, fehérbort, lazítónak, ajánlható, konyhában, zöldségek, habcsókot, fortélyok, praktikák,
© 2013 TVN.HU Kft.