|
|
|
Mi az a sáfrány?
A sáfrány a Crocus sativus növény virágából származó, a gasztronómia világában ma is rendkívül népszerű fűszernövény, melyet a népi gyógyászatban évszázadok óta használnak potenciális egészségügyi előnyei miatt. A hagyományos orvoslásban a sáfrányt számos területen használják a mai napig, beleértve a gyomorbántalmak, az emésztési zavarok, illetve az egye... |
|
|
|
|
|
|
|
A kollagén nem csak bőrünk, hajunk és körmeink, hanem csontjaink egészségének megőrzéséhez is nélkülözhetetlen!
Mi az a kollagén?
A kollagén a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje a szervezetben. A kötőszövetek fő összetevőjeként az inakban, az ínszalagokban, a bőrben, és a csontokban is megtalálható, és feladatai közé tartozik például a bőr rugalmasságának m... |
|
|
|
|
|
|
|
|
A gránátalma szemet gyönyörködtető, gömbölyű gyümölcsének roppanó, lédús magjai nem csak ízletesek, hanem egészségünket is támogatják.
A hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő gránátalma méltán került fel a szuperételek listájára. Számos vizsgálat beszám... |
|
|
|
|
|
|
|
1. A fekete szeder egy kiváló rostforrás
Sajnos a legtöbben nem visznek be elegendő rostot az étkezések során, melynek súlyos egészségügyi következményei lehetnek. A rostban szegény étrend például olyan emésztési problémákkal is kapcsolatba hozható, mint a puffadá... |
|
|
|
|
|
|
|
|
ÉLETBÖLCSESSÉGEK A SZERETETRŐL, BOLDOG ÉLETRŐL, LÉLEKTŐL,LELKIISMERETRŐL
... |
|
|
|
|
|