|
|
|
... tartósítás története dióhéjban
Őseink a leszedett bogyókat, gyümölcsöket napon szárították, majd jégverembe tették, hogy tovább tartósítsák azokat. A görögök és a rómaiak már mézben és mustban tartósították gyümölcseiket, sőt, a cukrozott gyümölcsök receptje is tőlük ered. A befőzve tartósítás alapját egy 18. századi francia cukrászmester teremtette meg azzal, hogy rájö... |
|
|
|
|
|
|
|
... Hz közti frekvenciát a kutatók alfa szint¬nek nevezték el, ami az álmos ébrenlét ellazult szintje. Ahogy el¬alszol, agyhullámaid még jobban lelassulnak. Közepes mélységű alvás közben másodpercenként 4 és 7 közötti impulzus regiszt-ráiható, mely a théta szintnek felel meg. Az ennél ritkább pulzálás a delta frekvenciasáv, ami a legmélyebb alvás szintje.
Az 1. ábra ezt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
... megmossuk és szitán lecsepegtetjük. A cukorral elkeverjük és 5 dl vízzel felfőzzük, majd tiszta üvegekbe szedjük. A visszamaradt levet felére beforraljuk, és ráöntjük a gyümölcsre. Szárazgőzben hagyjuk kihűlni.
#845
2009. július 25. 13:36
Válaszolj!
Üzenet törlése
Felhasználó kitiltása
Barná... |
|
|
|
|
|
|
|
... JEGYÉBEN TELIK MAJD!!!
a KÉPEN LÉVŐ DÁTUM, NEM A FÉNYPÉPEZÉS IDEJE, CSAK AMIKOR ALBUMOMBA KERÜLT
TALÁN OLYAN 1992 -BEN KÉSZÜLT, AHOGY MOST VISSZASZÁMLÁLOK!!!!
KARÁ... |
|
|
|
|
|
|