Belépés
Privatizáció előtt még elrende
... legmagasabb 60 millió forint volt.

Winkler-Virág András, az ÁAK Zrt. kommunikációs igazgatója elmondta: a társaság 1 059 alkalmazottját a következő egy évben előadásokkal, workshopokkal, rendezvényekkel készítik fel arra, hogy az állami vállalati gondolkodásmódról át tudjanak váltani a 2009. második felére tervezett privatizáció utáni piaci működési kultúrára.
...
Afrika a jövő útján
... nemzetközi kapcsolataink tovább építésével, összehasonlító vizsgálatokkal, új metodológiák elsajátítását célzó tréningekkel, szakmai konferenciákkal, kiállításokkal, sze...
Az Európai Unió közös agrárpolitikájával konferenciasorozaton ismerkedhetnek a fiatalok
... főigazgatója a középiskolásoknak, egyetemistáknak, városi fiataloknak szóló, országszerte hét helyszínen tervezett konferenciából álló sorozatról azt mondta: a cél az, hogy előadásokkal, workshopokkal és a témában meghirdetett fotópályázatra beküldött több mint 600 kép segítségével megismertessék a fiatalokkal az Európai Unió közös agrárpolitikáját. Fontos, hogy azok a fiatalok, a...
Pénteken kezdődik a 22. Művészetek Völgye
... csendül fel, a reneszánsz és barokk muzsika mellett előadások is elhangoznak korabeli hangszerekről, módszerekről.
A Kaposvári Egyetem Művészeti Kara is a völgyben ver tanyát, workshopokkal, nyílt tanórákkal. A Muharay Színpadon a szokásokhoz híven népművészeti programok lesznek és bőven válogathatnak a zöld témák iránt érdeklődők is.
"Partnerünkkel, a Balaton-felvidéki ...
Versenyen kerestetik Budapest legbarátságosabb pincére
... megálmodója, Horváth Tibor, a Pincér Akadémia ügyvezető igazgatója szavait.
A barátságosság mellett a szakmaiság is fontos szempont, ezért a verseny ideje alatt előadásokkal és workshopokkal is várják az érdeklődőket.
Az ingyenes és díjköteles képzéseken a Pincér Akadémia épületében bárki részt vehet, azok időpontjairól és témáiról a http://www.legbaratsagosabbpincer.h...
Hagyományteremtő művésztelep nyílik Fülén
... egy olyan helyen, amelynek sajátos atmoszférája inspirálóan hat a zömében fiatal alkotókra.
Az alkotótábort a jövőben minden évben - nemzetközi alkotók bevonásával szervezett workshopokkal bővítve- meg szeretnék rendezni. Hosszútávon pedig tervezik egy olyan alkotóház létrehozását, amely pályázati rendszerben egész évben otthont adna egy-egy hónapra a képzőművészeknek.
...
Mi a magyar? - Nemzetközi konferenciával zár a Műcsarnok kiállítása
... zárásig számos különleges programmal várják - tájékoztatta az MTI-t a Műcsarnok.
ID4 - Nemzeti identitás a visegrádi országok kortárs kultúrájában címmel pénteken és szombaton workshopokkal, dzsesszkoncertekkel és filmekkel kísért nemzetközi konferenciának ad helyet a Hősök terén található kiállítóhely.
Mint a szervezők közölték, az ID4 projekt célja, hogy megjelenítse a...
A német cégek elvárják a pénzügyi rugalmasságot beszállítóiktól
... technológiai kérdés, hanem a megfelelő gondolkodásmód hiánya - jegyezte meg.
Úgy vélte, az együttműködésben komoly tartalékok vannak, a folyamatot a német-magyar kamara Magyarországon workshopokkal, képzésekkel, kapcsolatépítéssel, szakember közvetítéssel, Németországban partner- és telephely-kereséssel, piaci elemzésekkel, vásári szolgáltatásokkal segíti.
A veszprémi re...
Ősi hangszereket és hangzásukat kutatja az Európai Zenei Régészeti Projekt
... felvételeket.
Az EMAP elsődleges célja egy utazó kiállítás létrehozása, amely vizuálisan és akusztikusan is bemutatja a kutatás eredményeit. A kiállítási programot koncertekkel és workshopokkal is gazdagítják.
A kiállítás része lesz a Till által elképzelt "digitális időgép": "a látogató belép ebbe a térbe, és egy spanyol barlangban találja magát, ahol csontfuvola szól. A...
Térképes alkalmazás segíti a budapesti dizájnhelyszínek megismerését
... nemzetközi és magyar kortárs alkotásokat felvonultató kiállítással, ny...
Kétnapos rendezvénysorozattal ünnepli 75. születésnapját a Lengyel Intézet
...
"Legyen ez egy gesztus mindenki felé, aki eljött a rendezvényeinkre, vagy más módon támogatta tevékenységünket. Gondolok a fővárosra, a VI. kerületre, ahol vagyunk, szomszédainkra, partnereinkre, akik nélkül a munkánk nem lett volna lehetséges" - mondta el a krakkói Jagelló Egyetemen magyar filológiát végzett, magyarul választékosan beszélő fiatal igazgatónő, aki 2009 óta iga...
Színházak éjszakája - 27 színház 300 programmal várja a közönséget
... fesztiválközpontban az érdeklődők információt kaphatnak a rendezvényről, megvásárolhatják a karszalagot, de a színházak előadásaira is jegyet válthatnak. A SzínházPONT emellett kiállítással, workshopokkal, vetítésekkel, irodalmi estekkel, színházi beszélgetésekkel várja a közönséget.
Herner Dániel az MTI kérdésére elmondta: mostanáig, a kampány indulásáig 3270 karszalag fogyo...
Pénteken kezdődik a Kortárs Drámafesztivál
... performer-rendező Sláva Daubnerová Untilted/Szöveg nélkül című előadása a MU Színházban.
December 5-én a Heinrich-Böll-Stiftung a fesztivállal együttműködésben és annak szakmai programjaként workshopokkal kiegészített nemzetközi konferenciát tart a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorházban Ingyen kultúra? - Egy új színház reménye vagy a remény színháza? címmel. Az egynapos...
Francia hangsúly a 6. VinCE Budapest Wine Show-n
...
A VinCE Budapest volt Magyarországon az első olyan borszakmai rendezvény, amely a hazai és külföldi borok mellett mesterkurzusokkal és workshopokkal várta az érdeklődőket - emlékeztetett a rendezvény szerdai budapesti sajtótájékoztatóján Németh Ágnes főszervező.
Mint hozzátette, az esemény különlegességét most is elsősorban az előadások adják: a Corinthia Hotel termeiben...
Több mint 60 filmterv érkezett a Filmalap kezdő rendezőknek szóló pályázatára
... Pataki Ági producer, Petrányi Viktória producer és Pusztai Ferenc producer - szavazás útján választják ki a továbbjutó 10 filmtervet október 15-ig.
A program ezután felkészítő workshopokkal, majd november 10-én egy szakmai nappal folytatódik, amelyen a tíz kiválasztott jelentkező a mentorokból álló zsűri, valamint más szakemberek előtt mutathatja be filmtervét. A projektek kö...
Tizenkét filmterv versenyez tovább a Filmalap Inkubátor programjában
... Tibor Tejfogak című animációját Annecy-ban és Ottawában is díjazták, valamint Simonyi Balázs rövidfilmjei is bejárták már a világot.
A Filmalap Inkubátor programja felkészítő workshopokkal folytatódik, majd az alkotók személyesen mutatják be a filmterveket a szakmai közönségnek november 20-án egy "pitchfórum" keretében.
A mentorokból álló zsűri, illetve a jelenlévő sza...
Harry Houdini előtt tisztelgő kiállítás nyílik az OSZK-ban
... érdeklődők elé, aki Erikként hagyta el Budapestet mindössze négy évesen, hogy aztán a Nagy Houdiniként térjen vi...
Samsara fesztivál Siófokon: hippi életérzés újragondolva
... terapeuták, pszichológusok, orvosok és gyógyítók tartanak előadásokat, beszélgetéseket. Három zenei színpad és a jógafalu is a nemzetközi elit élvonalához tartozó előadókkal, különleges workshopokkal várja a pszichedelikus chillzene és a sokféle jógairányzat kedvelőit.
A rendezvény szponzoroktól, befektetőktől és minden egyéb más kommersz ismertetőjegyektől mentes - fogalmaz...
A Turisztikai ügynökség új projektet indít Magyarország turisztikai kínálatának népszerűsítésére
... médiakommunikáció formájában jelenik meg. A kampányok kiegészülnek helyi akciókkal, Magyarország turisztikai kínálatát külföldön attraktív módon bemutató szakmai rendezvényekkel, workshopokkal, ahol a magyar turisztikai vállalkozások is bemutatkozhatnak a nemzetközi porondon.
A projektnek része továbbá több információtechnológiai, informatikai fejlesztés is. Ezek a mintegy 32...
Rajzfilm- és képregényfesztivál kezdődik Brüsszelben
... köszönheti.
A hetedik alkalommal megrendezett rajzfilm- és képregényfesztivál díszvendége Kanada Québec tartománya, amely 300 új kiadású képregénnyel, filmvetítéssel, kiállítással, workshopokkal és rajzversenyekkel mutatkozik be.
A fesztivál immár hagyományos programja a Tintin Rally, ahol idén 80 olyan veterán autó vonul fel, melyek rajzolt modelljei a Tintin magazin 19...
1 2 
Címkék: Európai Unió, Művészetek Völgye, Európai Zenei Régészeti Projekt, Lengyel Intézet, Kortárs Drámafesztivál, VinCE Budapest Wine Show-n, Filmalap Inkubátor, Harry Houdini, Winkler-Virág András, Kaposvári Egyetem Művészeti Kara, Muharay Színpadon, Horváth Tibor, Pincér Akadémia, Jagelló Egyetemen, Herner Dániel, Sláva Daubnerová Untilted, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorházban Ingyen, VinCE Budapest, Németh Ágnes, Corinthia Hotel, Pataki Ági, Petrányi Viktória, Pusztai Ferenc, Tibor Tejfogak, Simonyi Balázs, Nagy Houdiniként, Tintin Rally, jövő útján, német cégek, pénzügyi rugalmasságot, budapesti dizájnhelyszínek, évben előadásokkal, állami vállalati, témában meghirdetett, szokásokhoz híven, zöld témák, barátságosság mellett, verseny ideje, olyan helyen, zömében fiatal, jövőben minden, olyan alkotóház, visegrádi országok, szervezők közölték, megfelelő gondolkodásmód, együttműködésben komoly, német-magyar kamara, utazó kiállítás, kutatás eredményeit, kiállítási programot, kiállítás része,
© 2013 TVN.HU Kft.