Belépés
Arvisura Vázlatok 101-163
... (Egyiptom) és Indijó óm (Peru) alapítására is sor kerül, az utazók hajóval teszik meg a hatalmas távolságokat. Az elsüllyedt Ataisz már nem teszi lehetővé, hogy közülük lehessenek visszatérők.
Ataisz ie. 5038.-ban pusztul el, hatalamas vulkánkitörés miatt. A kitörést óriási távolságból is lehet látni. A tenger pedig a szigetnél forrt (főtt halak tetemei).
...
szeretettel
MÁRAI SÁNDOR
FÜVES Ÿ KÖNYV

Olyasféle ez a könyv, mint a régi füves könyvek, amelyek egyszerû példákkal akartak felelni a kérdésekre, mit is kell tenni, ha valakinek a szíve fáj, vagy elhagyta az Isten. Nem eszmékről és hősökről beszél, hanem arról, aminek köze van az e...
Levelezik a NER-értelmiség:
... Szentpétervárra ment putyinozni.

Kurz pedig az új trend élére állt.

Ne feledjétek megkúrni John McCaint is, mielőtt az nekrofília lesz.

Undort keltő pofátokat még visszataszítóbbá teszik a viszályt, konfliktust imádó amerikai hadiipari érdekek előretolása a magyar érdekekkel szemben.

Drop dead!

Lovas István
Miután Ungár ...
1 
Címkék: Arvisura Vázlatok, MÁRAI SÁNDOR, John McCaint, Lovas István, Miután Ungár, utazók hajóval, hatalmas távolságokat, elsüllyedt Ataisz, kitörést óriási, tenger pedig, szigetnél forrt, régi füves, nekrofília lesz, magyar érdekekkel, visszataszítóbbá, szentpétervárra, vulkánkitörés, kepfeltoltes, távolságokat, alapítására, konfliktust, távolságból, előretolása, szeretettel, elsüllyedt, kérdésekre, lehessenek, értelmiség, putyinozni, érdekekkel, nekrofília, feledjétek, hatalamas, pofátokat, visszatér, hadiipari, olyasféle, példákkal, levelezik, valakinek, szigetnél, megkúrni, arvisura, kitörést, viszályt, vázlatok, amerikai, egyiptom, hatalmas, elhagyta, eszmékr, hajóval, tetemei, akartak, közülük, könyvek, felelni, mielőtt, érdekek, pusztul, szemben, mccaint, egyszer, amelyek, indijó, miután, istván, sándor, tenger, aminek, ataisz,
© 2013 TVN.HU Kft.