Belépés
Kétszáz forintért tankolhatunk
... az E85-ös üzemanyag 85 százalékban bioetanolt és 15 százalékban szuperbenzint tartalmaz. A megnyitóval egy időben az OIL! társaság Győrben is üzembe helyezett egy E85-ös kutat. A töltőállomásokon a környezetbarát E85-ös ára 209 forint, míg a 95 szuperbenzin literje 287,5 forintba kerül.

Gál Péter, a Saab PR vezetője elmondta, a Saab Bio Power járművei 95-ös, hagyományos...
Csökken a gázolajár!

Négy forinttal csökken a gázolaj ára a hazai töltőállomásokon, ezúttal csütörtöktől. ...
Átöltözik a benzinkúthálózat
...
Az Esso- és a Jet-töltőállomások tavaly tavaszi eladása után a közeli jövőben már nem várható olyan akvizíció, amely komolyabb változásokat okozna a hazai üzemanyag-kereskedelem piacán. A megszerzett új kutaknál a cégeknek egységesíteniük kell a márkát, de kiemelt töltőállomásain felfrissíti arculati elemeit a Mol is.
Az olasz ENI még 2007 tavaszán az amerikai ExxonMobil...
olcsóbb lesz az üzemanyag..
Szerdától újabb két forinttal csökken a gázolaj és három forinttal a benzin ára a hazai töltőállomásokon - erősítették meg a holtankoljak.hu értesülését piaci forrásból.

A benzin átlagára 272 forint, a gázolajé 294 forint lesz a hét közepétől. A legolcsóbban már 260 forintért tankolhatunk benzint és 283 forintért gázolajat.

Októberben eddig 25 forinttal csökk...
TOVÁBB CSÖKKEN a BENZIN ára!!!
... számolva ...
Durván drágulhat a benzin
...
Jelentősen emelkedik a benzin ára a hazai töltőállomásokon. Mennyivel kell többet fizetni a jövő héttől? Cikkünkből kiderül. ...
Magyarország lemarad
... belvárosból stb. Az szinte elképzelhetetlen, hogy nálunk az állam adókedvezménnyel, prémiummal támogassa az elektromos autót vásárlókat, ingyenes parkolást, ingyenes behajtást, ingyenes töltőállomásokat, infrastruktúrát építsen. Miért is tenné?

Portugália, Írország, Kalifornia, Izrael, Dánia már megtette. Elkötelezték magukat, kísérleti terepnek felkínálták szolgáltatás...
Zuhan a benzinár
Három hetes nyugalom után jelentős árcsökkentés várható szerdán a hazai töltőállomásokon. Elsősorban a benzint vásárlók örülhetnek majd. ...
Ömv
Üzemanyag-töltőállomások orszégszerte. 2%, utalványt kell rendelni / vásárolni....
ajándék a benzinkutakon
Karácsonyi ajándék a benzinkutakon

Jó hír az ünnepek előtt az autósoknak. Csökkennek az üzemanyagárak a hazai töltőállomásokon.

Szerdától olcsóbban lehet tankolni a hazai benzinkutakon. A 95-ös benzin 4, a gázolaj pedig 2 forinttal kerül kevesebbe a hét közepétől. A benzin átlagára a változás nyomán 293 forintra csökken, míg a gázolaj átlagosan 278 forintba ke...
hazai helyett a külföldi olajc
... az üzemanyagot, ezzel 100-150 millió forintot spórolnak meg.

Szollár Domokos elmondta, hogy az ár 70 százalékban számított, a kutak földrajzi elhelyezkedését 10, míg a töltőállomások számát 20 százalékban vették figyelembe. A kormány 2010 december végéig kötött szerződést az OMV-val 50 millió liter üzemanyag-keretre.

vg.hu - barikad.hu
http://barik...
Káosz az állami szerveknél
... Molnál tankolhatnak, ahogy eddig.

Dobson Tibor, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője viszont azt mondja: a budapesti tűzoltók már megkapták az OMV-kártyákat, így már ezeken a töltőállomásokon is tudnak tankolni. Vidéken pedig van olyan rendőrkapitányság, ahonnan oda-vissza 130 kilométert kell utazni a legközelebbi OMV-kútig, amelyből mindössze 170 van az országban.
...
24 óra hírei
... ($4,3/$14) 10. Invictus ($4,1/$30,8)

Hétfő 11:21Elmaradt az útdíj miatti blokád
Nem vették blokád alá hétfőn a benzinkutakat a szlovák teherfuvarozók, ehelyett a töltőállomásokon aláírásgyűjtéssel tiltakoznak az elektronikus útdíj bevezetése ellen.

Hétfő 11:20Nem veszik át a hatalmat a sütni-főzni gyűlölő nők

Hétfő 11:18Szigorúbb lesz a vi...
A gazdasági patriotizmusunkhoz
... elbírásakor három szempontot vettek figyelembe:

1. szempont: Az ár.
Ezt az OMV nyerte, mert literenként 2,2-2,7 forinttal a Mol árai alá kínált.

2. szempont: Töltőállomások száma.
Ezt a MOL nyerte, mert több töltőállomásuk van (362-345).

Az állás 1-1!

3. szempont: Kutak eloszlása.
Nos, itt válik érdekessé a tender!
"....
Rekord drága a benzin
A héten tovább drágul a benzin hazánkban. A 95-ös üzemanyagért szerdától három forinttal kérnek majd többet a töltőállomásokon, így az átlagára 318 forintra emelkedik. Ez pedig rekordot jelent, hiszen eddig a legmagasabb átlagár 317 forint volt.

A gázolaj ára ezúttal nem változik, átlagára 295 forint. Egyre inkább érdemes megnézni, hol tankolunk, hiszen bár a legalacson...
Ismét rekordot dönt az üzemany
Ismét rekordot dönt az üzemanyag ára
2010-09-13 13:47 barikád.hu

* Friss hírek

Öt-öt forinttal nő a benzin és a gázolaj ára is a hazai töltőállomásokon - értesült piaci forrásokból a holtankoljak.hu.

A benzin átlagos ára így újra eléri a nyáron tapasztalt árcsúcsot, a 344
forintot, míg a gázolaj literjéért átlagosan 328 forintot kell f...
Elektromos forradalom készül
... határozzák meg az utcaképet a Champs Elysées-n, mint nálunk a Körúton, hanem praktikus, kicsi városi kocsik. Hát ide szánják a nagyok a tízmillió forintnyi euróért kínált Leafet, az utcai töltőállomásokat, nem hozzánk, ebbe az olajválság nélkül is összeomlott autópiacú kis keleti országba. Ez van.

Sosem leszünk elégedettek

Ugyan nem az elektromos pavilonban l...
rekordárak a benzinkutakon
... melynek nyomán újabb rekordot döntenek a hazai üzemanyagok árai. Már a 370-en sem kell meglepődni.


Három-három forinttal nő a benzin és a gázolaj ára is a hazai töltőállomásokon - értesült piaci forrásokból a holtankoljak.hu. Így a benzin átlagos ára 364 forint lesz, míg a gázolajé 354 forint. Újabb árcsúcsot dönt mindkét üzemanyagfajta ára, ilyen drágán még nem ...
Újabb rekordár a benzinkutakon
Újabb rekordár a benzinkutakon

barikad.hu
2011, január 10 - 17:25


Három-három forinttal nő a benzin és a gázolaj ára is a hazai töltőállomásokon - értesült piaci forrásokból a holtankoljak.hu. Így a benzin átlagos ára 364 forint lesz, míg a gázolajé 354 forint. Ezzel újabb árcsúcsot dönt mindkét üzemanyagfajta ára.
Cikk Front kép - 280x185: ...
Rekordár a benzinkutakon


Három-három forinttal nő a benzin és a gázolaj ára is a hazai töltőállomásokon.Így a benzin átlagos ára 364 forint lesz, míg a gázolajé 354 forint. Újabb árcsúcsot dönt mindkét üzemanyagfajta ára, ilyen drágán még nem lehetett itthon tankolni.

Tekintve azonban, hogy átlagárról...
1 2 3 ...11 12 ..17 18 .22 23 24 
Címkék: TOVÁBB CSÖKKEN, Saab PR, Saab Bio Power, Szollár Domokos, Dobson Tibor, Fővárosi Tűzoltóság, Champs Elysées-n, Cikk Front, külföldi olajc, állami szerveknél, környezetbarát E85-ös, hazai töltőállomásokon, közeli jövőben, cégeknek egységesíteniük, amerikai ExxonMobil, benzin átlagára, jövő héttől, szinte elképzelhetetlen, állam adókedvezménnyel, elektromos autót, benzint vásárlók, ünnepek előtt, hazai benzinkutakon, 95-ös benzin, gázolaj pedig, változás nyomán, gázolaj átlagosan, kutak földrajzi, töltőállomások számát, kormány 2010, budapesti tűzoltók, legközelebbi OMV-kútig, útdíj miatti, szlovák teherfuvarozók, töltőállomásokon aláírásgyűjtéssel, elektronikus útdíj, sütni-főzni gyűlölő, héten tovább, benzin hazánkban, 95-ös üzemanyagért, legmagasabb átlagár, benzin átlagos, nyáron tapasztalt, gázolaj literjéért, tízmillió forintnyi, utcai töltőállomásokat, olajválság nélkül, elektromos pavilonban, hazai üzemanyagok, töltőállomásokon, adókedvezménnyel, töltőállomásokat, benzinkúthálózat,
© 2013 TVN.HU Kft.