Belépés
x
...





Máthé Györgyné Rozália [Huga...


Kőleves - hát persze, hogy kő'!
* A meghámozott és felkockázott krumplit főzni kezdjük az alaplében, majd hozzáadjuk a karikára vágott répát, az apróra vágott zellert és a köménymagot. Sózzuk, borsozzuk, és a zöldségeket majdnem puhára főzzük.
* Közben felhevítjük az olajat, félig ...
Gyógyító konyha
A GYÓGYÍTÓ KONYHA
15
Általános elvként leszögezhetjük, hogy ha az év mel
egebb szakában vagy meleg környezetben
növényi élelmiszereket használunk, az egyensúly k
edvéért válasszunk yinebb növényeket.
Ugyanígy, amikor hidegebb időszakban vagy hidegebb
környezetben választunk növényeket,
ezeket a yin ...
1 
Címkék: Máthé Györgyné Rozália, GYÓGYÍTÓ KONYHA, karikára vágott, apróra vágott, zöldségeket majdnem, leszögezhetjük, élelmiszereket, felkockázott, környezetben, köménymagot, zöldségeket, meghámozott, felhevítjük, használunk, hozzáadjuk, növényeket, válasszunk, választunk, alaplében, általános, egyensúly, borsozzuk, györgyné, gyógyító, hidegebb, szakában, ugyanígy, krumplit, karikára, edvéért, majdnem, kőleves, növényi, elvként, kezdjük, szakban, rozália, zellert, sózzuk, vágott, konyha, apróra, amikor, ezeket, puhára, persze, főzzük, közben, yinebb, olajat, főzni, egebb, meleg, répát, máthé, félig,
© 2013 TVN.HU Kft.