|
|
|
... legalább négy órára, hogy kellőképpen megszilárdulhasson a fagylalt. A kész fagylalt tetejét szitáljuk meg némi porcukorral, majd vegyük ki a formából és egy forró vízbe mártott késsel szeleteljük fel. Tálaljuk frissen vert tejszínhabbal és gyümölcsökkel. Tipp: néhány kiszőrözött csipkebogyót is tehetünk a fagylalt tetejére, hiszen a vadrózsa termése a csipkebogyó.
Való... |
|
|
|
|
|
|
|
... félretesszük. Félbevágjuk a sárgadinnyét, meghámozzuk és szeletekre vágjuk, aztán minden szeletet a felére (vagy vágjátok úgy ahogy akarjátok, nem lényeges).
Az uborkát vékonyra szeleteljük, felaprítjuk a mentát, és mindkettőt egy tálba tesszük, majd ráöntjük a citromlevet. Amikor lehűlt a hagyma, ezt is hozzáadjuk, és óvatosan összekeverjük.
Összeállítjuk a ... |
|
|
|
|
|
|