|
|
|
Hozzávalók:
80 dkg kelkáposzta,
15 dkg gomba,
1 fej vöröshagyma,
1 cs. Petrezselyemzöld,
3 db tojás,
ételízesítő,
liszt,
zsemlemorzsa,
olaj
Elkészítés:
A nagylevelű kelkáposztát
megmossuk, to... |
|
|
|
|
|
|
|
Rántott kelkáposzta
80 dkg kelkáposzta, 15 dkg gomba, 1 fej vöröshagyma, 1 cs. Petrezselyem zöld, 3 db tojás, ételízesítő, liszt, zsemlemorzsa, olaj.
A nagylevelű kelkáposztát megmossuk, torzsájánál kicsit kivágjuk, és sós vízben megfőzzük. Szedjük le a felső leveleket, és főzzük még tovább az alsóbbakat, ha szükséges.
A leszedett leveleket konyharuhára terítj... |
|
|
|
|
|
|