|
|
|
...
olajtartalmú növényeink az olajos magvak, a dió, ma
ndula, mogyoró, napraforgómag, tökmag,
amikből lehetőleg nyersen fogyasszunk. Főzésnél hid
egen sajtolt, kezeletlen olajat használjunk,
mert ezek enzimtartalma teljes, tehát élő táplálék.
Lehetőség szerint csak melegítsük, levesbe
utóla... |
|
|
|
|
|
|
|
... csinált?
Hát morzsát rágicsált!
Egyebet nem csinált,
csak morzsát rágicsált.
Kovács Barbara: Az én bátyám
Van egy bátyám, mindig enne.
Ha a világ sajtból lenne,
mind befalná egy ebédre.
Almából hatot bekap,
a narancsból alig marad.
Két nagy banán csak egy falat.
Zsíros kenyér, hús és krumpli,
saláta vagy mákos... |
|
|
|
|
|
|