Belépés
A GYÓGYÍTÓ KONYHA 26
...
olajtartalmú növényeink az olajos magvak, a dió, ma
ndula, mogyoró, napraforgómag, tökmag,
amikből lehetőleg nyersen fogyasszunk. Főzésnél hid
egen sajtolt, kezeletlen olajat használjunk,
mert ezek enzimtartalma teljes, tehát élő táplálék.
Lehetőség szerint csak melegítsük, levesbe
utóla...
Gyerekeknek
... csinált?
Hát morzsát rágicsált!
Egyebet nem csinált,
csak morzsát rágicsált.

Kovács Barbara: Az én bátyám

Van egy bátyám, mindig enne.
Ha a világ sajtból lenne,
mind befalná egy ebédre.
Almából hatot bekap,
a narancsból alig marad.
Két nagy banán csak egy falat.
Zsíros kenyér, hús és krumpli,
saláta vagy mákos...
1 
Címkék: GYÓGYÍTÓ KONYHA, Kovács Barbara, világ sajtból, narancsból alig, enzimtartalma, napraforgómag, olajtartalmú, használjunk, gyerekeknek, fogyasszunk, melegítsük, növényeink, kezeletlen, narancsból, rágicsált, gyógyító, táplálék, szerint, levesbe, morzsát, befalná, almából, krumpli, sajtból, barbara, egyebet, csinált, sajtolt, nyersen, mogyoró, magvak, kenyér, bátyám, zsíros, kovács, olajat, ebédre, tökmag, mindig, konyha, olajos, saláta, teljes, zésnél, lenne, világ, bekap, hatot, marad, banán, ndula, lehet, tehát, mákos, utóla, amikb, falat,
© 2013 TVN.HU Kft.