|
|
|
... Laveshnee Legális Ajak-Eltávolítója
1. BÍRÓ: Húsos, erős curry. A frissen őrölt Cayenne bors tökéletes ízt ad. Igazán nagyszerű.
2. BÍRÓ: Curry aprított sztékkel. Több paradicsomot még elbírna. El kell ismerni, a cayenne bors igen erős benyomást tesz.
FRANK: A füleim csengenek, a homlokomon izzadtság folyik, és a szemeimmel már nem tudok fókuszálni. Elfingotta... |
|
|
|
|
|
|
|
... halat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eloszor a repulon, aztan tegnap a partyn. Nem rossz. Ja es imadjak ha
minden chillis. Nekem negyon eros.
Ami meg furi volt, hogy kb akkor paradicsomot esznek, mint egy malna.
Eleg kicsike.
Ha lesz ra idom lefotozom a lakast kivulrol. Igazi angol sorhaz.
Delutan 3-ra megyek Brandonert a suliba aztan delutan az... |
|
|
|
|
|
|
|
|
... 3 db paprika, 1 nagy fej hagyma, 1 pár virsli, 2 evőkanál olívaolaj, 5-6 karika csípős zöldpaprika, 3-4 gerezd fokhagyma, bors, só.
Elkészítése:
A paradicsomot leforrázzuk, meghámozzuk, gerezdekre vágjuk. A csípős zöldpaprikát megmossuk, felkarikázzuk. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, ereit és magjait eltávolítjuk, majd vékony szeletekre vagy uj... |
|
|
|
|
|
|
|
... percig sütjük.
2. A paradicsom héját eltávolítjuk, a húsát félbevágjuk, kimagozzuk, cikkekre vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, összevágjuk, a forró olajon megfuttatjuk. Rátesszük a paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, pár perc alatt összepirítjuk. A petrezselyemmel öszszeforgatjuk.
3. A krumplit kicsomagoljuk, felszeleteljük, a paradicsommal körítve (és ízlés szerint sült zöl... |
|
|
|
|
|
|
|
... húsukat felaprózzuk. A vörös- és a fokhagymát megtisztítjuk. Az előbbit finomra vágjuk, megfonnyasztjuk az olajban, hozzáadjuk az áttört fokhagymát, a paradicsompürét, egy perc múlva a paradicsomot (ha konzerv, levével együtt), az ételízesítőt, az oregánót és a csiliport. Felöntjük 1 liter vízzel, 25-30 percig főzzük, botmixerrel péppé turmixoljuk, utánasózzuk, borsozzuk.
2. ... |
|
|
|
|
|
|
|
... tetszik esetleg nekik, akkor majd készítenek maguknak kaját!!
- Annyira lökött vagy!!! Gyere, akkor készítsünk enni valamit!!
Felálltunk és lesétáltunk a konyhába, vágtunk fel paradicsomot, hagymát (mondjuk annyira náluk ez nem szokás, mint nálunk, de hátha..) meg paprikát és rátettük egy nagy tányérra (jajjj azt nem is mondtam a konyhát is ők rendezték be egyedül mégho... |
|
|
|
|
|
|
|
... meghintjük, és sóval ízesítjük. A tűzre visszatesszük, és a kockákra vágott húst beledobjuk. Gyakran kevergetve addig pirítjuk, amíg a hús ki nem fehéredik. A felaprított paprikát és paradicsomot is beletesszük, és lassú tűznél, néha egy kevés vizet és a bort aláöntve, puhára pároljuk. Amikor már majdnem kész, a meghámozott, cikkekre vagy kockákra vágott burgonyát is beleszórjuk, ... |
|
|
|
|
|
|
|
...
sóval ízesítjük. A tűzre visszatesszük, és a kockákra vágott húst beledobjuk.
Gyakran kevergetve addig pirítjuk, amíg a hús ki nem fehéredik. A felaprított
paprikát és paradicsomot is beletesszük, és lassú tűznél, néha egy kevés vizet
és a bort aláöntve, puhára pároljuk. Amikor már majdnem kész, a
meghámozott, cikkekre vagy kockákra vágott burgonyát i... |
|
|
|
|
|
|
|
... borssal, s fedő alatt, mérsékelt tűzön saját levében félpuhára pároljuk. Rádobjuk a gombát, felöntjük a húslevessel, és az egészet puhára pároljuk.
3. Hozzáadjuk a hagymát, a paradicsomot és a kaprot, élénk tűzön 5 percig forraljuk, aztán hozzáöntjük a fél dl hideg vízben elkevert étkezési keményítőt, és éppen csak besűrítjük.
4. Enyhén sós vízben kifőzzük a tésztát, les... |
|
|
|
|
|
|
|
... a húst, hozzáadjuk a fokhagymát, a köménymagot, a sót. Keverjük össze, öntsünk rá vizet, és fedő alatt pároljuk! Mikor ... |
|
|
|
|
|
|
|
...30 dkg paradicsomot leforrázuk, meghámozzuk és apróra vágjuk (turmixgéppel is összetörhetjük). Egy kevés vízzel jól kiforraljuk. Sóval, őrölt feketeborssal, reszelt gyömbérrel és delikáttal ízesítjük. Jól kiforraljuk. Ha ezt a készítési módot választjuk, akkor is 1 dl mártás kell adagonként, és persze a jó öreg csipetnyi kreativitást se hagyd ki... :-)... |
|
|
|
|
|
|
|
... bajnoki mérkőzését követően, mint amilyen vidám hangulatban ünnepelte a csapat az első győzelmet az öltözőben.
A csapatszellem a mérkőzést követően már-már a földi paradicsomot idézte, a csapat pedig az előkelő második helyről várhatja a folytatást.
A csapat legjobbjának ezúttal Moisey Fetisov, az észt légiós bizonyult, aki így nyilatkozott ... |
|
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
1 doboz sűrített paradicsom,
l szál zeller,
2 kanál olaj,
2-3 kanál liszt,
1 szál zeller,
só,
cukor.
Az olajból, lisztből rántást készítünk, beleöntjük a sűrített paradicsomot, felöntjük vízzel. Belerakjuk a zellerlevelet, a sót, cukrot, sűrű keverés mellett néhány percig forraljuk. ... |
|
|
|
|
|
|
|
... zöldséget és az apróra vágott hagymát. Lassú tűzön, folyamatosan kevergetve pirítsd 5-10 percig (míg zsírjára nem sül, vagyis míg a kiengedett leve el nem párolog). Ekkor add hozzá a
paradicsomot, a fűszereket, és pirítsd további 2-3 percig. Közben
a zsíron készíts barna rántást, engedd fel a borral és a húslevessel,
majd ezt add a zöldségekhez. E mártásalapot ho... |
|
|
|
|
|
|
|
... uborka kockákra vágva
só
50 g póréhagyma vékony karikákra szeletelve
Elkészítés:
1 dl vízben elkeverjük a kukoricalisztet, a mézet, a szójamártást, a paradicsomot és az ecetet. Felforraljuk, majd félretesszük.
Megforrósítjuk a 3 evőkanál olajat, megfuttatjuk benne a hagymát és a fokhagymát, majd 1-2 percig pároljuk a répát, a zöldpaprikát és ... |
|
|
|
|
|
|
|
...
20 dkg csemegekukorica
20 dkg kelbimbó
10 dkg paradicsom
10 dkg salátauborka
1 fej saláta
tartármártás
kapor
A kukoricát és a kelbimbót párold meg, és csepegtesd le. A paradicsomot és az uborkát kockázd fel, a salátát tépdesd csíkokra. Az összekevert zöldséget öntsd le vágott kaporral ízesített tartármártással és hűtsd le.
... |
|
|
|
|
|
|
|
... dl tejföl
4 kemény tojás
1 csomó zöldhagyma
3 evőkanálnyi marinált paprika
cukor
őrölt fehérbors
só
A húst csontozd ki, s vágd csíkokra. A paradicsomot és a marinált paprikát kockázd fel, a zöldhagymát (a szárával együtt) karikázd, a megtisztított kemény tojásokat pedig vágd nyolcadokra. A túrót keverd el a tejföllel, adj hozzá 1-2 kanálny... |
|
|
|
|
|
|
|
... változatot megvenni!) Zsírozd ki a sütőedényt és helyezd el benne a húsokat, majd minden húsra a szalonna alá dugdoss be két-két karika szárazkolbászt, egy-egy paprikát, hagymát és paradicsomot. A paprikát, hagymát és paradicsomot alaposan meg kell sózni! Ha kész, önts alá 1 dl fehérbort, és lefedve tedd forró sütőbe. Párold kb. 40 percig, aztán vedd ki, locsold meg a szaftjával, ... |
|
|
|
|
|
|
|
... klubvezetést leginkább a címben megfogalmazott kérdés foglalkoztatta a napokban, ugyanis a 19 éves holland Hein Kanbier legodaadóbb tevékenysége ellenére is a múlt szombati földi paradicsomot idéző állapot 6 nap alatt mámorossá szelidült.
Amikor 25 millát fektettünk bohócba, akkor egy kicsit nagyobb hatékonyságban gondolkodtunk ...
Az önbi... |
|
|
|
|
|