Belépés
Érzelmek iskolája: szerelem Ma
... Egy férfi ismerősöm szavaival élve, ez nem szexuális eltévelyedés, inkább egy kis szexuális változatosság. Egy újabb lehetőség a végtelen lehetőségek hazájában. De talán van a hármasban gyakorolt szexnek árnyolda¬la is? Talán azt testesíti meg, ami rossz New Yorkban? Talán az egész a kétségbeesés és a vágy sajátos manhattani keve¬rékének a következménye?
Akármi is az ...
alma
... kerül. A tetejére természetesen kakaóport szórok. Néhány órára hûtőszekrénybe teszem, lehetőleg alufóliával lefedve, hogy ne vegyen be semmilyen más ízt a hûtőben tárolt élelmiszerektől. Másnap talán még finomabb. Persze csak, ha marad. . .

TIRAMISU light
2 pohar (2x250g) Créme Fraiche vagy tejföl (a magyar tejfölböl sztem 3 pohar kel...
2000 Bölcsesség
... Beethoven olyan süket volt, hogy azt hitte festô.
- Elbírod a saját súlyod? - Persze! - Akkor hordd el magad!
- Elnézést, Ön a tánctanár? - Lófaszt! Én az illemtanár vagyok!
- Hány fogad van, Batman? - Egy sem, egy sem... (IHM)
- Hogy hívják a fémbôl készült kutyát? - Bádog.
- Maga is a fülészetre vár? - Mit mondott? - Tessék?
- Mi az: falon van és ne...
x
... Hozzàvalòk nègy szemèlyre:
fèl kg. csirkemeii
4 evokanàl napraforgò olaj
fèl kiskanàl csili
1 kiskanàl orolt cumino /kuminò/ enèlkul is finom
sò izlès szerint
1evokanàl barna cukor
4db barack oszi 1db kb. 120 gr.
rudak a grillez...
Szentimrei Judit: Erdélyi szemmel Ecuadorban
... alap­ján Mó­ricz iro­dá­já­ban dol­goz­tunk. Mó­ricz sze­ret­te vol­na, hogy ott dol­goz­zam fel az egé­szet. Köz­ben az út­le­ve­lem le­járt, és nem is akar­tam ma­rad­ni. Köny­ve­ket vá­sá­rolt, aján­ló­le­ve­let adott a fi­am­nak az őstörténeti kong­resszus­ra Spa­nyo­lor­szág­ba.

Mó­ricz egyet­len ké­pet nem he­lye­selt, egy hegy­ol­dal­ban egy óri­ás kőbe fa­ra­got...
1 
Címkék: Szentimrei Judit, Créme Fraiche, férfi ismerősöm, újabb lehetőség, végtelen lehetőségek, hármasban gyakorolt, vágy sajátos, tetejére természetesen, magyar tejfölböl, saját súlyod, illemtanár vagyok, fémbôl készült, út­le­ve­lem le­járt, őstörténeti kong­resszus­ra, óri­ás kőbe, élelmiszerekt, természetesen, változatosság, következménye, eltévelyedés, kétségbeesés, alufóliával, őstörténeti, lehetőségek, fülészetre, bölcsesség, szekrénybe, ecuadorban, manhattani, szentimrei, csirkemeii, illemtanár, hármasban, gyakorolt, testesíti, szexuális, beethoven, hazájában, tánctanár, lehetőség, kakaóport, ismerősöm, semmilyen, tejfölböl, napraforg, szavaival, árnyolda, finomabb, érzelmek, iskolája, szerelem, tiramisu, tetejére, végtelen, elnézést, lefedve, erdélyi, szerint, fraiche, sajátos, rékének, yorkban, grillez, szemmel, lófaszt, mondott, resszus, szexnek, elbírod, készült, kutyát,
© 2013 TVN.HU Kft.