|
|
|
... belekeverjük.
Ezzel a krémmel töltjük meg a lapokat.
Egy éjszakát áll és másnap megpuhul a krémtől a tészta, és lehet tetszőleg... |
|
|
|
|
|
|
|
... felével.
Ráhelyezzük óvatosan a negyedik lapot, és erre kerül a csokimáz.
Kb. 1 napig pihentetjük, hogy jól megpuhuljon. Ízlés sze... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bédné Marika : 2021 . 06 . 18 . 10 : 10
... |
|
|
|
|
|
|
|
... egészségesen?
Hamarosan nem mi dönthetjük el, mit eszünk
... |
|
|
|
|
|
|
|
|
...
Bédné Marika : 2022 . 04 . 18 . 16 : 01
... |
|
|
|
|
|
|
|
... beszélget:
- Birs?
- Sőt, Sejetlek.
Két alma beszélget:
- Hé, te! "Birs"? - kérdezi az egyik.
- Sőt! Még Sejetlek is!
Két perec beszélget. Az egyik megkér... |
|
|
|
|
|
|
|
... esetben hasonlítanak a magyar változatra. A miénk eredetileg marhából készül, és nem a legdrágább részek jók hozzá, ilyen lehet: a lábszár, a pofa, a fartő, de combból is zseniális. Ahogy a Nosalty oldalán is láthatjátok, manapság már mindenféle húsos verziója létezik a gulyásnak. Leggyakrabban pénztárcakímélő üzemmódban sertésből, pulykából vagy csirkéből főzik, de az ellenkező m... |
|
|
|
|
|
|
|
... 12 : 34 .
... |
|
|
|
|
|
|
|
... le jól. Állítsd fejre öt percre, majd tedd plédek... |
|
|
|
|
|
|
|
Ez a recept 4-adag
Hozzávalók
200 g bulgur
2 dl víz
só ízlés szerint
bors ízlés szer... |
|
|
|
|
|
|
|
Ez a recept 4-adagos
Hozzávalók
50 dkg csirkemellfilé
1 közepes db cukkini
3 közepes db... |
|
|
|
|
|