Belépés
Segítsetek!
... szánnak!


Segíts nékünk Nagyvilág!

Segíts nékünk abban, hogy szegényen, de igaz szavakkal, türelemmel vezessék hiteles emberek ezt az országot, s benne az elárult-elárvult magyarságot!


Segíts a magyaroknak Világ!

Segíts a magyaroknak Világ a történelmi végveszélyből szabadulni!

Nagy a Világ felelősége!
...
Őseink egyistenhitéről
... erősek voltak, a Kárpát-medencét pedig minden szomszéd szerette volna megszerezni. Háborúban nem tudták elpusztítani e népet, tehát azt az erőt kellett elpusztítani, ami összetartotta a magyarságot. Mi az, ami egy nemzetet oly annyira összetart? A múltja és a vallása.

Mit tehet a harmadik évezred magyarsága megmaradása érdekében? Nem feledkezhet meg a Babba Máriáról, ar...
Őseink egyistenhitéről
... Kárpát-medencét
pedig minden szomszéd szerette volna megszerezni. Háborúban nem tudták elpusztítani
e népet, tehát azt az erőt kellett elpusztítani, ami összetartotta a magyarságot.
Mi az, ami egy nemzetet oly annyira összetart? A múltja és a vallása.

Mit tehet a harmadik évezred magyarsága megmaradása érdekében? Nem feledkezhet meg
a Babba Már...
Magyar szentek...
... 1038)
Szent István király a magyar szentek sorában az első helyen áll. Apostoli szent királyunk teremtette meg Magyarországot mint szuverén, független államot, s ő vezette be a magyarságot a keresztény népek közösségébe, kijelölve országának helyét és útját is a keresztény Európában.
Vajk néven látta meg a napvilágot, Géza nagyfejedelem egyetlen fiaként. Legfiatalabb éve...
A finnugor-elmélet hazudik, We
... nacionalistának minősítik majd, de lelkükben az igazságkeresés és -találás szellőjétől "félni, nagyon félni fognak". Magyar elsősorban az, aki magyarlelkű, másodsorban az a genetikailag magyarságot hordozó, aki képes magyarlelkűvé is válni.

A Föld legrégibb írásának, az egyik, kb. 7000 éves tatárlaki, erdélyi agyagtáblának rovásírásos, magyar nyelvű imájával búcsúzva: "...
A magyarok Szentföldje
... a fejlett nyugat civilizációs mérgei ellen és megmaradjunk
itt, a Kárpát-medencében, ahonnan 1100 esztendeje el akarnak bennünket űzni a
minket nem szeretők, sőt a turáni magya...
Emlékezzünk, hogy emlékeztessü
... 5.
Kassán nyilvánosságra hozzák a koalíciós kormány programját amely ,,Kassai Kormányprogram“ néven vált ismertté. Nemzetiségi szempontból elsősorban a csehszlovákiai magyarságot érintve figyelemre méltó ennek VIII. fejezete, melyben a következők olvashatók:
a./ A csehszlovák állampolgárságot csak azoknak a magyar nemzetiségű lakosoknak hagyják meg, akik anti...
Nyílt levél az új magyar EU ké
... hazaáruló politika tükre
az,
amit az unió többi tagországának képviseloi tapasztalnak a magyar képviselok
részérol.

Önöknek nem csupán az erdélyi a romániai magyarságot kell képviselniük,
hanem azt a sok millió magyart is,
akiknek jelenleg nincs képviseletük Európában.

Önök a mi képviseloink is, hiszen a ma Magyarországnak nevezett...
Hányan kellene lennünk ?
... szükség semmilyen katonai beavatkozásra! Míg az erdélyi férfiakat elvitték katonának, sokuknak ez volt a "foglalkozásuk" és elvéreztek különböző csetepatékban, ütközetekben, sőt az egész magyarságot emberestől-földestől védő háborúkban, addig a román férfiak megbízhatatlanságuk miatt, juhászkodtak csendben, háborítatlanul és szaporodtak, amire eleve az ortodox vallásuk kötelezte, ...
Iványi Sándor: Nyílt levél Hor
... Magyar Fórum hasábjain.

Summa summarum:
Nemeskürty Istvánnak igaza van, sok Hegedűs Lórántra lenne szükség ebben a kifosztott, és eladott hazában, hogy ráébressze a magyarságot: bizony becsapták, és szolgasorba taszították őket a választott vezetőik.
A református egyházunknak pedig Horváth Úr, és Bölcskei Úr, el kellene gondolkozni azon, hogyan maradhat hitele...
Őseink egyistenhitéről
... erősek voltak, a Kárpát-medencét pedig minden szomszéd szerette volna megszerezni. Háborúban nem tudták elpusztítani e népet, tehát azt az erőt kellett elpusztítani, ami összetartotta a magyarságot. Mi az, ami egy nemzetet oly annyira összetart? A múltja és a vallása."

Mit tehet a harmadik évezred magyarsága megmaradása érdekében? Nem feledkezhet meg a Babba Máriáról, ...
Magyar Örökség-díj
... Antal
irodalmi életműve,
Csiha Kálmán erdélyi református püspök apostoli küldetése, Szeleczky Zita
művészete és
hitet erősítő hazaszeretete, a Kiss Stúdió Színháznak a szórvány magyarságot
szolgáló
színházművészete valamint a Nagycsaládosok Országos Egyesülete nemzetmentő
példaadása.

E rangos díjazottak közül kiemeljük a Piarista Rend ...
Szeleczky Zita ..
... Szerb Antal irodalmi életműve, Csiha Kálmán erdélyi református püspök apostoli küldetése, Szeleczky Zita művészete és hitet erősítő hazaszeretete, a Kiss Stúdió Színháznak a szórvány magyarságot szolgáló színházművészete valamint a Nagycsaládosok Országos Egyesülete nemzetmentő példaadása.

E rangos díjazottak közül kiemeljük a Piarista Rend több évszázados nemzet-nevelő...
1849 gyászos vízkeresztjére em
... (akik közé természetesen nem sorolhatjuk az egész románságot):
"Atyánkfiai! Megelégelte az Isten és a Felséges Császár a ti sanyarú raboskodásotokat, melyböl eddigelé a Pogány magyarságot szolgáltátok, melyre nézve a Felséges Császárnak az az izenete és parantsolatja tihozzátok, hogy soha többé földesurat ne tsak ne szolgáljatok, hanem Fejér vártól fegyvert vévén, az én vezé...
Tisztázatlan eredetünk
... őstörténetét. Úgy tűnik, hogy ez a törekvés szántszándékkal, a magyar történelem meghamisításával kívánja megzavarni az összetartozás érzését, az ősiségtudatot, hogy ezzel megossza a magyarságot, ami a magyar államiság elvesztéséhez is elvezethet. Sajnos ez eddig nagyon is jól sikerült, látjuk a Trianoni eseményekben. De a továbbiakban maradjunk a címbeli kérdéskörnél.
...
Horthyt bíróság elé állítani?
... ellensége is.

Nem egy annak a korszaknak a képviselője, amely az emberiség történelmében talán a legmélyebbre süllyedt. De gyűlölet tárgya lett azért is, mert magyar volt, azt a magyarságot képviselte, amelyik a XX. században kifosztásra ítéltetett.

Horthy Miklós rendkívüli idők szülötte.

Ebben az időben emelkedett az Osztrák-Magyar Monarchia a nag...
A történelmi tények makacs búv
A történelmi tények makacs búvópatakja

'Aki szabályozza a múltat, meghatározza a jövőt.'

Olvasom a Robert Faurisson történész professzorral 2006 decemberében, az Iránban rendezett 'holokauszt konferencián' készült interjút. Faurisson azok közé tartozik, akik - ha már történészek! -, szeretnek utánajárni dolgoknak, főleg, ha azokat óvodás kortól a koporsóig töm...
Pilisi Pálosaink nyomában, III
... ősi, eredeti lakosság. A Kárpát-medencében lakó népesség, és persze a szkíták, szarmaták, és ezeknek a népvándorláskor az itt átvonult népek töredékei, akik a többször is beköltözött magyarságot színezték.
Ám éppúgy tarkították a magyarságot a betelepült és a betelepített népek, a jászok, kunok, svábok, tótok, ukránok, románok, szerbek, hogy csak a magyarság előnyét is szolgá...
Közvéleménykutatás - Győzött a
... azonban nem feltétlenül ebbe az irányba indul, sőt teljesen másként is megnyilvánulhat. Vissza lehet térni a régi, bevált értékrendhez, ahhoz amely évszázadokon át meg tudta őrizni a magyarságot, a magyarságtudatot szűkebb hazánkban és szerte a világon. A közösségtudat kohéziós erejét, az egymás iránti empátiát, a kiszolgáltatottak védelmét, a kapaszkodót, amely mind az egyén, min...
Őfelsége a Magyar Szent Korona
Őfelsége a MAGYAR SZENT KORONAISTEN VÉDJE A SZENT KORONÁT,
ISTEN VÉDJE MÁRIA ORSZÁGÁT !
A Szent Korona TanII. Szilveszter pápa

A Magyar Szent Koronát II. Szilveszter pápa küldte
Asztrik apáttal Szent...
1 2 3 6 7 10 11 12 13 14 
Címkék: Iványi Sándor, Magyar Örökség-díj, Szeleczky Zita, Pilisi Pálosaink, Magyar Szent Korona, Babba Máriáról, Babba Már, Szent István, Kassai Kormányprogram&#8220, Magyar Fórum, Nemeskürty Istvánnak, Hegedűs Lórántra, Horváth Úr, Bölcskei Úr, Csiha Kálmán, Kiss Stúdió Színháznak, Nagycsaládosok Országos Egyesülete, Piarista Rend, Szerb Antal, Felséges Császár, Felséges Császárnak, Horthy Miklós, Osztrák-Magyar Monarchia, Robert Faurisson, MAGYAR SZENT KORONA, ISTEN VÉDJE SZENT KORONÁT, ISTEN VÉDJE, MÁRIA ORSZÁGÁT, Szent Korona Tan, Magyar Szent Koronát II, finnugor-elmélet hazudik, magyarok Szentföldje, történelmi tények, elárult-elárvult magyarságot, magyaroknak Világ, történelmi végveszélyből, erőt kellett, harmadik évezred, magyar szentek, első helyen, keresztény népek, keresztény Európában, fejlett nyugat, turáni magya, koalíciós kormány, csehszlovákiai magyarságot, következők olvashatók, csehszlovák állampolgárságot, magyar nemzetiségű, unió többi, magyar képviselok, romániai magyarságot,
© 2013 TVN.HU Kft.