Belépés
Brazília a sírba tesz...
Napokat! ... Hát megtörtént, amitől már az első pár brazil meccs után féltem, nem szívták fel magukat!!! Úgy léptek a pályára, mintha valami barátságos mérkőzésre jöttek volna, és a harcra vértezett franciák ellen "nem rúgtak labdába"!

DE LEGALÁBB VALAMI KÜZDÉST LÁTTAM VOLNA!!
Próbálkozások voltak, a francia gól után meg pláne, de agyban teljesen kiütötték magukat!!...
Viccek
... van a hátára írva. (Vitár)
21. Most látom, nem is Daszajev állt a kapuban. (Knézy a meccs végén)
22. És most következzék a meccs! A riporter Fara..., de hisz az én vagyok. A mérkőzést Hajdú B. közvetíti. (Faragó)
23. És szenzációs gól!..Lett volna, ha kapura megy. (Gundel Takács)
24. Most nem akarok beleszólni, mert gyásszünet van. (Knézy)
25. Lássuk,...
Taktikai értekezlet
Ma, augusztus 17-én délután a csapat megtekintette az Újpesti Ultra csapatával játszott korábbi mérkőzéseink

2006-01-14 (Bajnoki)
Újpesti Ultra - HŐR-pintés 2 - 2

2006-04-01 (Bajnoki)
HŐR-pintés - Újpesti Ultra 2 -
0
2006-05-13 (Bajnoki)
Újpesti Ultra - HŐR-pintés 5 - 1

2006-07-15 (Bajnoki)
HŐR-pin...
Mérkőzés előtt - 1. forduló
... lendületet adhat a szezon első szakaszára. Tudjuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, taktikánkat is ennek megfelelően választottuk meg. Szeretnénk egy stabil védelemmel megőrizni a szoros mérkőzés esélyét, bár az eddigi újpesti vendégszerepléseink nem sok jót vetítenek előre e tekintetben ...
Jelen pillanatban legalább annyira foglalkoztat, hogy hogyan teljesítenek a csoport ...
Újpesti Ultra-HŐR-pintés: 2-2
Várakozáson felül teljesített a csapat a nyitó mérkőzések !!! Az utolsó pillanatokig izgalmas mérkőzésen értékes pontot szereztünk, melynek fontosságát jelenleg még nagyon kevesen érzik át ...
De nézzük a mérkőzés krónikáját!

A hivatalos adatok szerint az eső ellenére 27.005 néző látogatott ki a Stadio Delle Alpiba, hogy megtekintse az új szezon első összecsa...
Állás az 1. forduló után
... Star's ................ 0 0 1 0-4 0 pont

Mi történt az első fordulóban ?

A Mágusok és a Kalapácsosok az előzetes várakozásoknak megfelelően biztosan hozták a mérkőzést.
A HŐR-pintés pontszerzése Újpesten nem volt papírforma eredmény, az Ultrák két elszórt pontja, illetve a mi pontszerzésünk egy kicsit összekuszálhatja a szálakat.
A Laj...
Igaz, de használhatatlan
... Pekingbe a Gobi sivatagból. Ettől néha sárga az ég.
A kutyák az orrlenyomatuk alapján azonosíthatók, úgy, mint az ember az ujjlenyomat alapján.
1912-ben Stokholmban egy birkózó mérkőzésen a finn Alfred Asikainen és az orosz Martin Klein 11 órán át küzdöttek egymással. Végül Klein győzött, de úgy elfáradt, hogy a bajnoki mérkőzésen már nem tudott résztvenni.
Egy f...
Kosárlabda Vb
... csapat, Mike Krzyzewski (a csapat vezetőedzője) igencsak jó egységet kovácsolt össze belőlük. Vajon mi lehet a sikerük titka? Eddig mind a 7 meccsüket megnyerték a VB-n, az első 5 csoportmérkőzés volt, itt talán az olasz gárda nehezitette meg a legjobban a dolgukat, csak 94-85re tudtak ellenük nyerni. Az egyenes kieséses ágban azonban tovább folytatódott a menetelésük, előbb az au...
2. forduló
...... aztán a hétfőből péntek lett

A második fordulóban végre hazai pályán is bemutatkozhatott a csapat, mégpedig egy olyan mérkőzésen, amely biztos hazai sikert ígért.
Ennek megfelelően McKity edző az alábbi csapatot küldte pályára a KSI elleni mérkőzésen:
Zamfirache(3) - Fetisov(3,5), Rismar(3,5), Győri(3,5) - Nehlsen(2,5), Hamvas(3), Igaly(2), Huszta(...
Kupabravúr !!!
A szerdai Magyar Kupa mérkőzés előtt kedvcsinálóként (?) tekintsünk vissza egy kicsit a csapat kupa múltjára ...

Első teljes szezonunkban a 2. fordulóig sikerült eljutnunk egy BOT csapaton keresztül, majd hazai pályán - szoros mérkőzésen - 2-1-es vereséget szenvedtünk a HTFC csapatától.
A mérleg: 1 győzelem, 1 vereség, 5-3 gólarány.

A következő ...
A játék elkezdődik ...
... sőt a következő kupaellenfél is túl nagy falatnak ígérkezik. A jelenlegi helyzetünket és az előbbi gondolatot figyelembe véve kijelentem hogy a csapat már most a következő hazai bajnoki mérkőzésre koncentrál. A játékosok nem fogadták túl nagy lelkesedéssel, de kénytelenek voltak belátni, hogy a következő két mérkőzés nem rólunk fog szólni. Ennek ellenére mind az én mentalitásommal...
Az első kipipálva
... meg nagy sorozatának első rangadóját: Dukai(5) - Győri(3,5), Fetisov(3), Röst(3) - Igaly(2,5), Huszta(3), Seress(4), Orvos(4,5), Szotyori(2,5) - Virág(2,5), Zombori(4).

A mérkőzés végét jelentő hármas bírói sípszó után még hosszú ideig örült együtt a csapat a nézőkkel. McKity edző Virág Ambrust jelölte a mérkőzés legjobbjának, aki így nyilatkozott:
"Még mind...
Stadion avató ünneprontással
... csapata, az Alattomos Lajhárok kiütéssel felérő 5-1-es vereséget mértek csapatunkra.

S tetézvén a tragédiát - történelmi rekordot írva - 3 játékosunk nem tudta befejezbi a mérkőzést !!!

A HŐR-pintés erőit középre koncentrálva, 352-es, Dukai(5) - Győri(3,5), Fetisov(2,5), Röst(3) - Szotyori(2,5), Huszta(3), Seress(2,5), Orvos(4,5), Igaly(3) - Virág...
A.Camus:A magyarok vére
... nyugati
világ szemeláttára, amely nem takarékoskodnék sem tapssal sem
keresztényi könnyel, hanem hazamenne, felvenné házi papucsát, mint
a futball szurkolók vasárnapi kupa mérkőzés után.
Túl sok a halott már a stadionban, és az ember csak saját vérével
gavalléroskodhat.
A magyar vér oly nagy értéke Európának és a szabadságnak, hogy
óvnunk kell m...
Az emberi élet 7 éves ciklusai
... az emberré válás) mélypontját, krízis-forrását ekkor éri el az emberi lény. Életbevágóan fontos korszak ez; első igazi megmérettetés, megpróbáltatás, a személyiség és az Én első döntő mérkőzése.

Aki itt rosszul dönt, elveszett. Lehet, hogy élni fog tovább, de spirituális szempontból halott.

35-42 "Ezt követi a sötét magány kora, a keresés, a kérdőjelek, az ...
Rangadó a KRK-ban
... csapatát látta vendégül.
1047 néző (723.000 Ft) volt kíváncsi a rangadóra, amely arról volt hivatott dönteni, hogy mely csapat biztosítja be továbbjutását két fordulóval a csoportmérkőzések vége előtt.
Nos, ezt a HŐR-pintés mondhatta el a magáról a mérkőzés lefújását követően, mivel 2-0 arányban legyőzte a korábbi KRK győztes 1. FC Kónyi együttesét.

451...
Magyar László
... akartuk megváltoztatni.

Középiskolásként aktívan sportolt, a hajdújárási Vinogradar labdarúgóklub csapatában a csatár posztján játszott, ifjúsági válogatott tagjaként nemzetközi mérkőzésen is pályára lépett. Erre a gimnázium, de különösen osztálytársai és barátai nagyon büszkék voltunk.

Az ötvenes évek közepétől, a gimnáziumi érettségi után hosszú időre elvál...
Rádió
... vele. Amikor jöttek az orosz katonák, elvitték, és ismét rádió nélkül maradtunk. Ezúttal néhány évig, úgyhogy az 1952-es helsinki olimpiai játékok, az 1953-as angol-magyar labdarúgó-mérkőzés felejthetetlen rádióközvetítését Gyelmis Rózsi néni ablaka alatt hallgattam és szurkoltam végig. Neki volt rádiója.

Mivel nagyon hiányzott a rádió a házból, kristálydetektoros...
Van ilyen

Mérkőzés után így szól az egyik szurkoló a bíróhoz :
-Elnézést, tessék mondani hol van a kutyája?
-Dehát nekem nincs is kutyám!
-Már ne is haragudjon, de én még nem láttam vakot kutya nélkül!

-Miért sírsz kisfiú?
-Anyám kinai, apám japán, én meg nem látok!

Két prosti beszélget a zuhanyzóban :
-Hű de pattanás...
Akaraterő mindenek felett?
... következőképpen működik: a sportoló napi gyakorisággal elképzeli magát győztes pozícióban, amint épp átszakítja a célszalagot, meccsdöntő gólt rúg vagy épp egy tökéletes ütéssel eldönti az adott mérkőzés állását.

Természetesen a meditatív gyakorlathoz kitartó fizikai gyakorlás is szükségeltetik, hiszen a testi-lelki önmegvalósítás csak együtt működik. Sportolók esetébe...
1 2 3 ..........133 134 .....199 200 .....265 266 267 
Címkék: Újpesti Ultra-HŐR-pintés, Kosárlabda Vb, Magyar László, LEGALÁBB VALAMI KÜZDÉST LÁTTAM VOLNA, Hajdú, Gundel Takács, Újpesti Ultra, Stadio Delle Alpiba, Alfred Asikainen, Martin Klein, Végül Klein, Mike Krzyzewski, Magyar Kupa, Virág Ambrust, Alattomos Lajhárok, Gyelmis Rózsi, sírba tesz, játék elkezdődik, első kipipálva, magyarok vére, emberi élet, harcra vértezett, hátára írva, meccs végén, riporter Fara, mérkőzést Hajdú, csapat megtekintette, szezon első, stabil védelemmel, szoros mérkőzés, eddigi újpesti, nyitó mérkőzések, utolsó pillanatokig, mérkőzés krónikáját, hivatalos adatok, első fordulóban, előzetes várakozásoknak, kicsit összekuszálhatja, orrlenyomatuk alapján, ujjlenyomat alapján, birkózó mérkőzésen, finn Alfred, orosz Martin, bajnoki mérkőzésen, csapat vezetőedzője, sikerük titka, olasz gárda, egyenes kieséses, hétfőből péntek, második fordulóban, olyan mérkőzésen, alábbi csapatot, szerdai Magyar, csapat kupa, következő kupaellenfél, jelenlegi helyzetünket, előbbi gondolatot, következő hazai,
© 2013 TVN.HU Kft.