Belépés
A csakrák
... LEADBEATER
A CSAKRÁK
TANULMÁNY
MAGYAR TEOZÓFIAI TÁRSULAT

A mű eredeti címe:
C.W. Leadbeater: The Chakras
The Theosophical Publishing House,
Adyar, 1969
Fordította: Reicher László, 1995
Életrajz és lektori munkák: Nagyiday Adrienne Grafikák: Illés Irén
© Magyar Teozófiai Társulat, 2006
Második, javított kiadás...
Czike László: Rendszerváltó sz
... Legfőképpen a ,,hivatalos" mainstream álláspont szerint - még ,,az ellenkezője sem" igaz...

Nos, nézzük, mi minden miatt nem lehet valós a választott cím!

1. Magyarországon nem történt rendszerváltás. Csak ,,papíron".

2. A szabadkőművesek vagy nem is léteznek, vagy ha mégis - a po­litikával nem fogla...
alma
... Arriba)*
Keverjük össze.

*Fehér csokoládés ánizs krém*
/Hozzávalók: /
240 g zsíros tej, 60 g cukor, 60 g tojás sárgája, 20 g krémpor
(pudingpor), 30 g vaj,
35 g *Mycryo porított kakaóvaj, *8 g ánizsmag, 70 g fehér csokoládé
(Ref. szám: *W2)*,
500 g tejszín
/Elkészítés:/
Készítsünk alapkrémet a tej, cukor, tojás sárgája, krémp...
Gyógyíthatsz
... 1991

Az eredeti mû cime:
You the Healer (Kramer,1986.)

Copyright C José Silva 1986.


ELŐSZÓ A MAGYAR KIADÁSHOZ




Fordította:
Dr. Dómján László és Dómján Andrea
Korrektor: Blázy Lászlóné



Magyarországi kiadásra jogosult és a könyv kiadója

Dr.Domján László
AG...
A C-vitamin
... C-vitaminnak a máj méregtelenítő folyamatában -, amely megelőzi, hogy a káros anyagok a szervezetet roncsolhassák - kritikus szerepe van az egészség megőrzésében. A kutatá­sok azt is bizonyították, hogy ha a szervezet foko­zott mértékben van kitéve a mérgező anyagok­nak, akkor C-vitamin-szükséglete is megnő. Az olyan drogok szedése esetén, mint például az orális fogamzásgátlók, a ...
Mikrohullámú szakácskönyv
...


Mikrohullámú szakácskönyv

Figyelmeztetések a túlzott mikrohullámú energiának való kitevés elkerülésére

a. Ne próbálja meg mûködtetni a sütőt nyitott ajtóval, mivel ekkor káros mikrohullámú energiának teszi ki magát. Fontos, hogy ne piszkálja a biztonsági zárat.
b. Ne helyezzen be semmilyen tárgyat a sütő eleje és az ajtó ...
yömbéres-kapros szalámi
Gyömbéres-kapros szalámi

3 kg sertéslapocka
3 kg sertéstarja
3 kg marharostélyos csontozva
1 kg tokaszalonna, császárvég
20-24 dkg só ízlés szerint
3 g salétrom só
10 g fekete bors
10 g fehérbors
4 g őrölt kapormag
1 mokkáskanál szerecsendió (őrölt)
3 mokkáskanál gyömbér (őrölt)

=A húsokat jól...
Keserűi Dajka János kommunikációs blog
... nyomban jaro igazságahoz inteztetett ekes rhytmusu hymnusokkal, prophetai lelektől szeresztetett szent Soltarokkal, örvendetes notaju Prosakkal és több sok nemü, született nyelvünkre fordíttatott Ditséretekkel és esztendötszakai templumbeli kegyes Caeremoniakkal tökelletesen meg töltetetetett öreg Gradval.... Keservi Dajka Janosnak és Geleji Katona Istvannak ... faradtsagos munkaj...
x
... citromlé, 9 cl grapefruitlé 3 cl narancslé, 3 teáskanálnyi méz
Elkészítés:
A hozzávalókat shakerben jól összerázzuk, majd koktélos pohárba szűrjük.
Banántej
5 dkg tisztított banán, 2,3 dl tej, 3 dkg citrom, 3 dkg cukor. Az anyagokat összeturmixoljuk.
Limonádék
Általában háromféle limonádét készítenek: alkoholmentest, mérsékelt alkoholtartalmút ...
x
... keverje el azt, utána adja a levesbe vissza. Ha végzett, tegye bele a finomra vágott répát és zellert. Vegye a hőt közepesnél gyengébbre, tegye a levesbe a csirkét, a hámozott, kimagozott aprított paradicsomot, vajat és tarhonyát, főzze kb. 40 percig, míg a zöldségek és tészta megpuhulnak. A citromlével, sóval és borssal finomítsa a fűszerezést pár perccel a fözés befejezte előtt....
Anonymus titkos közlései 1/2
... Bélának 1270-ben történt elhunyta után valamelyik évben. E titokzatosságával a Gesta Hungarum - ez a címmegjelölés áll a kéziraton - immár kétszázötven esztendő óta megfejtetlen rejtvény elé állította a kutatókat és az érdeklődő közönséget. Az addig ismeretlen művet a XVIII. század közepén a bécsi udvari könyvtárban fedezték föl, és 1746-os első kiadása óta magyar és nem magyar tu...
szeretettel
... amelyet harminc krajcárért vett az antikváriusnál, akinek a kirakatában töltötte az egész múlt évet ez a könyv, s ő akkor még nem lévén bentlakós, ahányszor iskolába jött, mindig odapillantott a kirakatba, hogy megvan-e még ez a könyv. Ez ugyan kissé túlzás, hogy az egész múlt évben, mert csak úgy májusban fedezte fel, vagyis az év végén már, de hisz ez nem csoda, mert még el...
ARVISURA. aVaGY A MAGYARSÁG 1
... kolóniákat létesítettek.. A Mezopotámiában megtelepedettek, akik magukat Úr népének nevezték, a velük rokon népek némelyike pedig szumírnak, Anina istenasszony tiszteletére Anina-óm városát alapították. Az Egyiptom földjére kerültek - a Hikszosz-óm nevű központjukkal - továbbfejlesztették az őshaza kultúráját. Isteni származású uralkodóikat kúp alakú építmények alá temették. Harma...
Arvisura Vázlatok 1-50
... időben télen időnként az éhség is uralkodott, kitalálták az ordoszi téli vásáron a már megalakult 24 Hun Törzsszövetség vezetői (fejedelmek, fősámánok) hogy a szent állatnak tartott medvét is megszabad enni.

A medvéket - mondták a sámánok- rossz magaviseletükért így büntette meg NUMI TÓREM, az Öregisten.

Ordoszban ebben az időben a sá...
Őszinte beszéd a zsidókról
... (ők voltak az első turisták), előszeretettel kerestek fel idegen országokat, legtöbbször pereputtyostól, gyakran munkavállalás céljából. Mivel a befogadó országokban állítólag törvényileg tiltották el őket a fizikai munkától, ,,érdekes" módon teljes szinkronban szentírásukkal, a Talmuddal, mely szerint a legnagyobb fenyegetés a Jahve parancsait be nem tartó zsidók számára az,...
Édes, karácsonyi finomságok...
... konyhafônökének ajánlásával

Elkészítés:
A felvert tejszínhabhoz hozzáadjuk a diót, aszalt szilvát, narancskockát, fűszereket és cukrot, majd belekeverjük a
felolvasztott zselatint és formába töltjük.
Dermedés után kiborítjuk a formából és a lefôzött meggyöntettel tálaljuk.
Díszítésnek készíthetünk csokoládé ,,leveleket" és marcipán g...
FÖLDES PÉTER: Anonymus titkos közlései 1/2
... Bélának 1270-ben történt elhunyta után valamelyik évben. E titokzatosságával a Gesta Hungarum - ez a címmegjelölés áll a kéziraton - immár kétszázötven esztendő óta megfejtetlen rejtvény elé állította a kutatókat és az érdeklődő közönséget. Az addig ismeretlen művet a XVIII. század közepén a bécsi udvari könyvtárban fedezték föl, és 1746-os első kiadása óta magyar és nem magyar tu...
magyarorszag_tortenete_05_az_anjouk_birodalma_1301-1387
... Angéla Közremköd intézmények: Budapesti Történeti Múzeum, Magyar Nemzeti Múzeum, Magyar Országos Levéltár, Országos Széchényi Könyvtár, amelyek a sorozat képanyagát a rendelkezésünkre bocsátották. Egyéb források: Diósgyri Vármúzeum, Gyri Egyházmegye, Janus Pannonius Múzeum (Pécs), Keresztény Múzeum (Esztergom), Magyar Képek Archívum, MTA Mvészettörténeti Kutató Intézet, PWN Archív...
A víz tisztaságáról
... nem tudjuk, hogy egy mikróba kórokozó vagy nem) «a teljes elpusztítás nem okozhat gondot», bár ez egy olyan tudományos eljárás, aminek az általános érvényességét soha nem bizonyították. Ezzel ellentétben egy szigorú tudományos eljárás, előre megszabott gondolat nélkül, csak a laboratóriumban és a terepen megfigyelt tényekre támaszkodik.

A környezetünkben lévő ...
Vajon mit látott…
...
1 2 
Címkék: Czike László, Keserűi Dajka János, Arvisura Vázlatok, FÖLDES PÉTER, MAGYAR TEOZÓFIAI TÁRSULAT, Theosophical Publishing House, Reicher László, Nagyiday Adrienne Grafikák, Illés Irén, Magyar Teozófiai Társulat, Copyright José Silva, ELŐSZÓ MAGYAR KIADÁSHOZ, Dómján László, Dómján Andrea, Blázy Lászlóné, Domján László, Keservi Dajka Janosnak, Geleji Katona Istvannak, Gesta Hungarum, NUMI TÓREM, Angéla Közremköd, Budapesti Történeti Múzeum, Magyar Nemzeti Múzeum, Magyar Országos Levéltár, Országos Széchényi Könyvtár, Diósgyri Vármúzeum, Gyri Egyházmegye, Janus Pannonius Múzeum, Keresztény Múzeum, Magyar Képek Archívum, Mvészettörténeti Kutató Intézet, ellenkezője sem&#8221, szabadkőművesek vagy, eredeti m&#251, könyv kiadója, káros anyagok, szervezetet roncsolhassák, egészség megőrzésében, szervezet foko­zott, mérgező anyagok­nak, olyan drogok, orális fogamzásgátlók, túlzott mikrohullámú, biztonsági zárat, hozzávalókat shakerben, anyagokat összeturmixoljuk, levesbe vissza,
© 2013 TVN.HU Kft.