Belépés
Trükkök XP felhasználóknak 01.
Gyorsabb rendszerműveletek

A Windows XP számtalan tömörített file-ból és könyvtárból dolgozik. Előnye, hogy így kevesebb helyet foglal merevlemezünkön, hátránya, hogy lassítja a rendszer felállását és bizonyos rendszerszintű műveleteket is. A kérdéses rendszerállományokat csak akkor csomagolja ki egy ideiglenes mappába, amikor szükség van rájuk. Ha ezeket eleve h...
Minden, amit tudni kell ...
... segítségével könnyen össze lehet gyűjteni az azonos tulajdonságokkal rendelkező fájlokat, amelyek egyébként szerteszét vannak a winchesteren. ĺgy például beállítható, hogy az összes mp3 kiterjesztésű állomány a Zene nevű virtuális mappából legyen elérhető.

Felturbózott kereső

A gépen való eligazodást viszont a beépített kereső könnyíti meg a legjobban, amely ...
W200i, a legifjabb Walkman
... GPRS-en egyre kevesebben használják ezt a funkciót mobilokban. Érdemes tudni, hogy nemcsak olyan fájlokat küldhetünk és fogadhatunk, amelyeket a mobilunk felismer, hanem bármilyen egyéb kiterjesztésűt is. Ilyenkor természetesen az Egyebek mappába menti el a fájlt és otthon számítógépre kapcsolva már használhatjuk is azt. ĺgy gond nélkül tudtam fogadható mondjuk PDF fájl is.
|...
Mentési útmutató FAT32/NTFS
... IMAGE kapcsolóra.


2. Ezen a lapon: IMAGE FILE NAME TO RESTORE FROM - Look in: A legördülő
menüben megkeressük a féltve őrzött image fájlunkat (*.gho kiterjesztésű) és
megnyitjuk (klikk az Open-ra).


3. Ezen a lapon: SELET SOURCE PARTITION FROM IMAGE FILE - Kijelöljük azt a
partíciót ahova visszatöltjük az image ...
A Big File-ről
...

Ha lejött a fájl akkor keressük meg ott, ahol letöltöttük és itt jön a lényeg: nevezzük át! Ugyanis a letöltött fájlok mindegyike(mint ahogy a képen is látszik) tvnbigfile kiterjesztésű lesz, amit közvetlenül nem tudunk felhasználni.
...
10 lépés a biztonságos PC-ig!
... úgy beállítani a levelezőszervereket, hogy azok ellenőrizzék, megállítsák vagy eltávolítsák a vírusok hordozására alkalmas csatolmányokat (általában a .VBS, .BAT, .EXE, .PIF és .SCR kiterjesztésű fájlokat tartalmazó levelek érintettek).

7. Akárcsak az embereknél, a fetőzött (gépi) egyedet gyorsan el kell különíteni egészséges társaitól. Csak akkor szabad visszaengedni a...
Mobil szinkronizáció
... pluginek megvásárlásáról beszélünk, hanem komplett támogatást nyújtó, tehát videók, Office dokumentumok, fotók másolását is lehetővé tevő alkalmazáscsomagról. Egy valamit nem lehet, .exe kiterjesztésű alkalmazásokat telepíteni. Ezekhez ugyanis Windowsra van szükség, tehát ilyen esetekben a Parallels vagy VMWare alatt futtatott Windows XP nyújthat számunkra megoldást.

A ...
Gyorsan terjed 1 új MSN trójai
... Emellett bizonyosodjunk meg arról, hogy a ,,hirte...
MNS trójai...
... számunkra. Emellett bizonyosodjunk meg arról, hogy...
MSN trójai :((
... számunkra. Emellett bizonyosodjunk meg arról, hogy a ,,hirtelen" kapott állományokat az illet...
Windows program trükjei
...


------------------------------------ ------------------------------------ --------

3. Ha a Windows kódot kér vagy épp a képernyőkimélő kódját nem tudod, akkor ezt nagyon egyszerűen semlegesítheted. Csupán annyit kell tenned, hogy megkeresed az összes *.pwl kiterjesztésű file-t a windows könyvtárban és áthelyezed valahova máshova, vagy letörlöd őket. Ezut...
MELBOURNE 1956 Olimpia
... Nagyon sok érdekes kép van feltöltve


ui: Sajnálatos módon a Magyar vízilabda csapat képét nem tölti fel a TVN szerver, pedig csak 76,4 kb és jpg kiterjesztésű. Ez nem sérti a TVN szabályzatát.
No AZÉRT IS feltöltettem a képet. Átalakítottam gif kiterjesztésre.
Íme a kép:
...
Útmutató torrentezéshez
... bittorrentes letöltés menete leírva egy kicsit bonyolult, a végrehajtani már annál egyszerűbb. A letöltéshez egy kliensprogramra lesz szökségünk, amelyben megnyithatjuk a .torrent kiterjesztésű torrentfájlokat. Ezek az állományok tartalmazzák a letöltés koordináló szerver (tracker) címét, és a megosztott állományok nevét, az adatcsomagok (pieces) számát, méretét, és egy hibajavító...
Programok fájl megnyitására
... szokatlan fájlformátumokkal internetes bóklászásaink során, az alábbi oldalon megnézhetjük, hogy milyen ingyenes programmal tudjuk megnyitni azokat.

Éppen most kapott egy .A52 kiterjesztésű fájlt, de nem tudja, mire jó? Vagy tudja, hogy ez egy hangfájl, csak éppen arra nincs ötlete, hogy milyen ingyenes szoftverrel tudná lejátszani?
Ismerőse küldött egy ABW fájlt, ...
vírusirtó kémprogram
... letiltása
* /log - naplózás bekapcsolása

A kapcsolók közül a /deep és /boot kapcsolókat nem használhatja együtt. Ha a naplózást bekapcsolta, a programkönyvtárban egy .csv kiterjesztésű naplófájl készül, amit például Excel segítségével tud megnyitni.
A VIPRE Rescue eltávolítása

A VIPRE Rescue nem akadályozza a VIPRE Antivirus + Antispyware, vagy ...
Terjednek a képalapú spemek
... Biztonsági Központ jelezte, hogy hazá...
Toplistás vírusok!!!!!!!!!!
... kódrészlettel, azt a felhasználó maga tölti le és indítja el. A megtámadott számítógépről információkat próbál gyűjteni, amelyeket véletlenszerűen generált néven .htm, illetve .png kiterjesztésű fájlokban tárol el, és azokat különféle weboldalak felé igyekszik továbbítani.
Azért, hogy a trójai gondoskodjon saját indításáról minden egyes rendszerindítás esetén, a rendszerleíró...
találkozásom az Ubuntuval
Marikától kaptam............


Meglepetések - avagy: első találkozásom az Ubuntuval
Egyre szimpatikusabb számomra az Ubuntu. Nemrég telepítettem fel - félig kényszerből, félig kíváncsiságból - a gépemre, és egyre több kellemes csalódást okoz.

Eddig egyedül openSUSE felhasználó voltam, és már régóta szemeztem más disztribúciók LiveCD-ivel, ...
PPS-ek kavalkádja
... zenét berakni a bemutatómba, vagy elmentettem a bemutatót a zenével de óriási lett a fájl mérete!

Mielőtt ezt megtanulnád tudni kell azt hogy PowerPointba csak wav kiterjesztésű hang fájlokat lehet elmenteni. Mp3, ogg, stb, az nem jó. Ha ilyen hagfájlod van akkor keress egy ingyenes hang fájl konvereter programot (Jetaudio, MP3 WAV Studio) és konvertáld át a fájl...
Tinkától hoztam .....majd pró
... Persze telepítsed is. Ingyenes. Majd tegyél egy lemezt a gépedbe. Felugró ablak bezár, Infra Recorder megnyit, Actions menüben "burn image" pont klikk. Megkeresed a kiírni vágyott ISO kiterjesztésű anyagot és megnyitod. Felugró ablakban már csak egy OKét nyomsz.

-Ha KDE-s Linuxod van: megkeresed az ISO filét. Jobb klikk, műveletek, cd/dvd képfájl kiírása K3B-vel. A prog...
1 2 3 4 
Címkék: Trükkök XP, Windows XP, IMAGE FILE NAME TO RESTORE FROM, SELET SOURCE PARTITION FROM IMAGE FILE, AZÉRT IS, VIPRE Rescue, VIPRE Antivirus, Biztonsági Központ, Infra Recorder, KDE-s Linuxod, legifjabb Walkman, biztonságos PC-ig, képalapú spemek, rendszer felállását, ideiglenes mappába, azonos tulajdonságokkal, gépen való, beépített kereső, funkciót mobilokban, mobilunk felismer, féltve őrzött, fájl akkor, letöltött fájlok, vírusok hordozására, képernyőkimélő kódját, windows könyvtárban, kicsit bonyolult, kliensprogramra lesz, állományok tartalmazzák, letöltés koordináló, megosztott állományok, alábbi oldalon, kapcsolók közül, naplózást bekapcsolta, felhasználó maga, megtámadott számítógépről, trójai gondoskodjon, fájl mérete, ingyenes hang, kiírni vágyott, tulajdonságokkal, felhasználóknak, torrentfájlokat, kliensprogramra, merevlemezünkön, rendszerindítás, megvásárlásáról, semlegesítheted, véletlenszerűen, alkalmazásokat, szimpatikusabb, szinkronizáció, torrentezéshez, bizonyosodjunk, kiterjesztésre,
© 2013 TVN.HU Kft.