Belépés
alma
... joghurtot! Elég kb. 1-2 dl-t megmelegíteni, amiben feloldod a zselatint. Amikor feloldódott, lassacskán hozzákanalazol egy keveset a hidegből (azaz picit hûtöd), majd mikor kb. kiegyenlítődött a hőmérséklet, belekevered a hideg többi joghurtba. Így nem ugrik össze a zselatin. Sok joghurt eleve hajlamos arra, hogy melegítés hatására különválik a savó, és akkor ...
1 
Címkék: hideg többi, hozzákanalazol, megmelegíteni, feloldódott, belekevered, különválik, lassacskán, kiegyenlít, joghurtba, zselatint, mérséklet, melegítés, joghurtot, hatására, hajlamos, feloldod, zselatin, joghurt, keveset, amiben, hidegb, amikor, többi, ugrik, mikor, hideg, picit, eleve, akkor, össze,
© 2013 TVN.HU Kft.