|
|
|
... nem húseredetű fehérjét és emulgeátort - dekarragén, guargumi és xantángyanta ki ne maradjon belőle!
- Egyszóval te ......... párizsit kérsz.
- Úgy van, anyukám. És kérlek, kenj meg hozzá egy lisztböl, kisízjavítóból, sikérből, antioxidánsból, tejporból, cellulázenzimböl, a savanyúságot szabályozó káliumacetátból és citromsavból, emulgálószerböl és kálcium-szulfát... |
|
|
|
|
|
|
|
|
... reggelit! Csináld ezt 5 éven át! Közben nézz ki boldognak!
5.
Képes vagy elviselni a rendetlenséget, amit a gyerekek csinálnak?
Hogy ezt megtudd, kenj csokoládékrémet a kanapéra és lekvárt a függönyökre!
Dugj egy halat a hifitorony mögé, és hagyd ott egész nyáron! Dugd az
ujjaidat a virágágyásba, és tisztitsd meg ... |
|
|
|
|
|
|
|
... fertőtleníti és nyugtatja a bőrödet!
Tejben-vajban!
Nagyanyáink praktikái között több olyat is találhatsz, amelyek valóban hatásosak a rákvörös bőrre. Ilyen például a jól bevált tejföl: kenj be egy tiszta vászonanyagot tejföllel, majd tekerd arra a testrészedre, amely leégett. Hagyd rajta tizenöt percig, majd alaposan mosd le! A tejföl helyett használhatsz joghurtot is, ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
... órára! Kelj fel! Csinálj reggelit! Csináld ezt 5 éven át!
Közben nézz ki boldognak!
5. Képes vagy elviselni a rendetlenséget, amit a gyerekek csinálnak?
Hogy ezt megtudd, kenj csokoládékrémet a kanapéra és lekvárt a függönyökre!
Dugj egy halat a hifitorony mögé, és hagyd ott egész nyáron! Dugd az ujjaidat a
virágágyásba, és tisztítsd meg a frissen fe... |
|
|
|
|
|
|
|
... szem koktélparadicsomot. Szórd meg a tetejét vágott snidlinggel. Egyél mellé 2 szelet bagettet pirítva. (Kalória: 352)
3. nap
Ebéd: Grillezett spárga
Kenj ki vékonyan egy tűzálló sütőtálat, és tegyél bele adagnyi főtt spárgát. Fogj 3 vékony szelet sajtot, és fektesd a spárgára.
Késhegynyi őrölt piroskaprikát szórj a sajtra. Told a grill... |
|
|
|
|
|
|
|
... zsírban szép barnára sütjük.
Vacsorára egy csésze citromos teával nagyon finom.
Tormás birka
Birkacombot szeletekre vágunk, jól kiverjük, besózzuk, borsozzuk, vastagon bekenjük mustárral, majd kuktafazékban annyi vízzel, hogy ellepje, puhára pároljuk (körülbelül 40 perc). A megpárolt húsdarabokat villával kivesszük a léből, óvatosan, hogy ne törjön ö... |
|
|
|
|
|
|
|
... tejporból, cellulázenzimből, savanyúságot szabályozó kálium-acetátból és citromsavból, emulgálószerből valamint kalcium-szulfátból álló kenyeret.
-rozsosat.
- Igen, és, kenj rá egy kis vízzel hidrogénezett/átészterezett növényi olajat, amelyben persze van só, emulgeálószer, kálium-szorbát.
- Már kenem is, fiam a margarint.
- Nekem viszon... |
|
|
|
|
|
|
|
... antioxidánsból, tejporból, cellulázenzimből, savanyúságot szabályozó kálium-acetátból és citromsavból, emulgálószerből valamint kalcium-szulfátból álló kenyeret!
- Rozsosat?
- Igen. Kenj rá egy kis vízzel hidrogénezett/átészterezett növényi
olajat, amelyben persze van só, emulgeálószer, kálium-szorbát!
- Már kenem is, fiam a margarint.
- Nekem viszont anya... |
|
|
|
|
|
|
|
... tejporból, cellulázenzimből, savanyúságot szabályozó kálium-acetátból és citromsavból, emulgálószerből valamint kalcium-szulfátból álló kenyeret.
-rozsosat.
- Igen, és, kenj rá egy kis vízzel hidrogénezett/átészterezett növényi olajat, amelyben persze van só, emulgeálószer, kálium-szorbát.
- Már kenem is, fiam a margarint.
- Nekem vi... |
|
|
|
|
|
|
|
... cellulázenzimből, savanyúságot
szabályozó kálium-acetátból és citromsavból, emulgálószerből valamint
kalcium-szulfátból álló kenyeret.
-rozsosat.
- Igen, és, kenj rá egy kis vízzel hidrogénezett/átészterezett növényi
olajat, amelyben persze van só, emulgeálószer, kálium-szorbát.
- Már kenem is, fiam a margarint.... |
|
|
|
|
|
|
|
... húseredetű fehérjét és emulgeátort - de karragén, guargumi és xantángyanta ki ne maradjon belőle!
- Egyszóval te Tesco párizsit kérsz.
- Úgy van, anyukám. És kérlek, kenj meg hozzá egy lisztből, kis ízjavítóból, sikérből, antioxidánsból, tejporból, cellulázenzimből, a savanyúságot szabályozó kálium-acetátból és citromsavból, emulgeálószerből és kalcium-szul... |
|
|
|
|
|
|
|
... adalékot,
nem húseredetű fehérjét és emulgeátort - de karragén, guargumi és
xantángyanta ki ne maradjon belőle!
- Egyszóval te Tesco párizsit kérsz.
- Úgy van, anyukám. És kérlek, kenj meg hozzá egy lisztből, kis
ízjavítóból, sikérből, antioxidánsból, tejporból, cellulázenzimből, a
savanyúságot szabályozó kálium-acetátból és citromsavból,
emulgeá... |
|
|
|
|
|
|
|
... sült burgonyával tálaljuk. Egy csomag makarónit kifőzünk. A tepsi aljába tesszük az egyik felét, majd a kész brassóit. A húst beborítjuk a makaróni másik felével, és tartármártással jól megkenjük. Jó sokat szoktam rátenni, így elég szaftos lesz.
Ennek a tetejére sajtot reszelek és beteszem a sütőbe. Pirulásig sütöm.
************************************ ********
Cso... |
|
|
|
|
|
|
|
... sült burgonyával tálaljuk. Egy csomag makarónit kifőzünk. A tepsi aljába tesszük az egyik felét, majd a kész brassóit. A húst beborítjuk a makaróni másik felével, és tartármártással jól megkenjük. Jó sokat szoktam rátenni, így elég szaftos lesz.
Ennek a tetejére sajtot reszelek és beteszem a sütőbe. Pirulásig sütöm.
************************************ ***... |
|
|
|
|
|
|
|
... húseredetű fehérjét és emulgeátort - de
karragén, guargumi és xantángyanta ki ne maradjon belőle!
- Egyszóval te Tesco párizsit kérsz.
- Úgy van, anyukám. És kérlek, kenj meg hozzá egy lisztből,
kis ízjavítóból, sikérből, antioxidánsból, tejporból, cellulázenzimből,
a savanyúságot szabályozó kálium-acetátból és citromsavból,
emulgeálószerb... |
|
|
|
|
|
|
|
... adalékot, nem húseredetű fehérjét és emulgeátort - de
karragén, guargumi és xantángyanta ki ne maradjon belőle!
- Egyszóval te Tesco párizsit kérsz.
- Úgy van, anyukám. És kérlek, kenj meg hozzá egy lisztből, kisízjavítóból, sikérből, antioxidánsból, tejporból, cellulázenzimből, a savanyúságot szabályozó kálium-acetátból és citromsavból, emulgeálószerből és kalcium-... |
|
|
|
|
|
|
|
... húseredetű fehérjét ésemulgeátort - de
karragén, guargumi és xantángyanta ki nemaradjon belőle!
- Egyszóval te Tesco párizsit kérsz.
- Úgy van, anyukám. És kérlek, kenj meg hozzá egy lisztből,
kisízjavítóból, sikérből, antioxidánsból,tejporból, cellulázenzimből,
a savanyúságot szabályozó kálium-acetátbólés citromsavból,
emulgeálószerből és... |
|
|
|
|
|
|
|
... húseredetű fehérjét és emulgeátort - de karragén, guargumi és xantángyanta ki ne maradjon belőle!
- Egyszóval te Tesco párizsit kérsz.
- Úgy van, anyukám. És kérlek, kenj meg hozzá egy lisztből, kisízjavítóból, sikérből, antioxidánsból, tejporból, cellulázenzimből, a savanyúságot szabályozó kálium-acetátból és citromsavból, emulgeálószerből és kalcium-szulfát... |
|
|
|
|
|
|
|
... fehérjét és emulgeátort - de karragén, guargumi és
xantángyanta ki ne maradjon belőle!
- Egyszóval te Tesco párizsit kérsz.
- Úgy van, anyukám. És kérlek, kenj meg hozzá egy lisztből,
kisízjavítóból, sikérből, antioxidánsból, tejporból, cellulázenzimből, a
savanyúságot szabályozó kálium-acetátból és citromsavból, emulgeálószerből... |
|
|
|
|
|