Belépés
Főzelékek sűrítése
... egy mini kézi habverő. Alkalmazhatjuk levesek, mártások készítésénél is. A rántásnál egészségesebb változata a sűrítésnek.



* Lisztszórás: ebben az esetben a párolt vagy pirított zöldséget visszamaradó zsiradékon kevés liszttel megszórjuk (stauboljuk), rövid ideig pir...
1 
Címkék: mini kézi, rántásnál egészségesebb, párolt vagy, alkalmazhatjuk, egészségesebb, készítésénél, visszamaradó, lisztszórás, megszórjuk, zsiradékon, stauboljuk, sűrítésnek, változata, főzelékek, zöldséget, rántásnál, sűrítése, mártások, pirított, liszttel, levesek, nosalty, habverő, esetben, recept, poszta, párolt, kevés, ideig, kepek, rövid, ebben, files,
© 2013 TVN.HU Kft.