Belépés
Nemeskövek.
... tűnt régebben az Atlantiszi legenda: nevezetesen, hogy az ősi Atlantisz gyógyítói színeket, hangokat, fényeket, köveket használtak gyógyításra! Ma már, ha jobban körülnézünk, rengeteg hivatalosan is elismert gyógyító eljárást találhatunk, amelyeknek köze van a nemeskövekhez. A lézersugár létezését például senki sem vitatja, pedig itt nem más történik, mint hogy egy erős fénysugara...
A kormányzó menekültügyi bizto
... tanulási lehetőséget a Lengyel Ifjúsági Táborban, valójában az akkori Európa egyetlen lengyel gimnáziumában. A német tiltakozások miatt 1943-ban változtatni kellett az iskolarendszeren, hivatalosan megszüntették a lengyel zsidó iskolákat, viszont titokban Vácon megszervezték a 150 férőhelyes Lengyel Tiszti Árvák Otthonát, ahol valójában zsidó gyerekek éltek és tanultak.
...
Öt volt minisztert kárpótolt G
... államtitkár dolgozhat), ennek a tendenciának ellentmond, hogy az államfő Gyurcsány javaslatára pénteken öt új államtitkárt nevezett ki a Miniszterelnöki Hivatalba (MeH).

Hivatalosan a Fejlesztéspolitikai Irányító Testület (FIT) tagjainak összkormányzati projekteket koordináló felelőssége és hatékonysága indokolja ezt a lépést, amire a decemberben a koalíciós többség ált...
Kirekesztettek
... elhelyezhetnék személyes tárgyaikat, eszközeiket, amelyek segítenek nekik az utcai túlélésben. A nagyobb szekrények viszont több helyet foglalnak, csökkentve a hasznos területet, tehát a hivatalosan engedélyezett férőhelyszámot(amit a hideg időszakot kivéve 4 nm/fő mérőszámmal számolnak ki, az állam ez után fizet normatívát) is, ezért az intézményekben kis szekrények vannak, ha va...
A fogorvosnő szerelme
... filozófiai gondolkodás kiterjeszthetőségének új irányait kutatva eljutott a paradox logikához és az ökológiai érvhez. Ezerkilencszázkilencvenben egyetemi katedrát kapván végül a szakma hivatalosan is elismerte a tevékenységét.

Őt szerette a fogorvosnő azzal a csendes, önzetlen rajongással, amire csak a negyven év feletti nők képesek. Kényeztette a férfit kedves mosolyáv...
Flavon Max
... folyamán már célzottan kutatta a gyógyító anyagokat, és azokat meg is jegyezte magának. Miként táplálékának jelentős részét, úgy a gyógyszereit is a növényvilág szolgáltatta. A mai, hivatalosan is elismert gyógynövények jelentős része a népi gyógyászatból került át a természettudományos alapokon nyugvó gyógyászatba.

Fekete áfonya
Kiemelkedően magas a kálium tartal...
Jobbulást


Ma már hivatalosan is elismerték hogy itt az influenzajárvány!

Ideje volt, mivel már annyi a beteg, hogy csoda!

Mindenkinek jobbulást kívánok!...
Világnyelv lesz az eszperantó?
......Nem tudom hányan ismeritek az eszperantót!? Nálunk hivatalosan 2004.január 6.óta államilag elismert élő nyelv! Könnyen és gyorsan megtanulható nyelv! És egyre inkább terjedőben a világ minden táján! Pl. A 92. Eszperantó Világkongresszus 2007. augusztus 4-11-én lesz Yokohama japán városban lesz!!!!

Idézet egy cikkből érdekességnek:

"Tekintve, hogy ...
Hazaárulás, hűtlenség
... és intézmény értendő. A külföldi szervezet lehet katonai, gazdasági, szociális, kulturális, politikai vagy bármely célja létrejött egység függetlenül attól, hogy a magyar állam azt hivatalosan elismerte vagy sem továbbá, hogy az nyíltan vagy titokban tevékenykedik. Egyetlen követelmény, hogy a szervezet az állam érdekeivel ellentétes érdekeket képviseljen.
Szükséges megjegye...
...menekültügyi biztosa
... tanulási lehetőséget a Lengyel Ifjúsági Táborban, valójában az akkori Európa egyetlen lengyel gimnáziumában. A német tiltakozások miatt 1943-ban változtatni kellett az iskolarendszeren, hivatalosan megszüntették a lengyel zsidó iskolákat, viszont titokban Vácon megszervezték a 150 férőhelyes Lengyel Tiszti Árvák Otthonát, ahol valójában zsidó gyerekek éltek és tanultak.
...
Fogyás és gyógyulás
... és hangsúlyoztam neki is a méregtelenítés és a vízivás fontosságát.
A kezelés végén az úr felállt, és azt mondta, maga sem érti, de egyáltalán nem kívánja a cigarettát, pedig "hivatalosan" éppen itt lenne az ideje, hogy rágyújtson. Mondanom sem kell, az úr azóta sem szokott vissza.

:::::Knezsik Csillát az alábbi honlapról tudjátok elérni: http://www.bioguard.hu/ ...
Felháborító a történészek hozz
... lehetőséget a Lengyel Ifjúsági Táborban, valójában az akkori Európa egyetlen lengyel gimnáziumában.

A német tiltakozások miatt 1943-ban változtatni kellett az iskolarendszeren, hivatalosan megszüntették a lengyel zsidó iskolákat, viszont titokban Vácon megszervezték a 150 férőhelyes Lengyel Tiszti Árvák Otthonát, ahol valójában zsidó gyerekek éltek és tanultak.
...
Tisztelt Szerkesztőség!
... politikától távol, csakis a magyar történelem e dicső napjáról, a pozsonyi csatáról megemlékezvén, van a mai Magyarországon egy baráti társaság, akik őrzik az emlékeket. Ez a társaság egy hivatalosan és törvényesen bejegyzett, elismert civil szervezet, a Hunszövetség. Semmi más céljuk ezzel az összejövetellel, mint a mai gyerekeknek és fiataloknak elmondani, ami időről időre kimar...
A magyar nép őstörténete
... édesanyja is lengyel volt. A történelem folyamán a lengyelekkel mindig jó kapcsolatunk volt anélkül, hogy országunkba nagyobb számban bármikor is letelepedtek volna. Számuk az országban hivatalosan 10 000, a valóságban 28 000.
- A cigányok. Az indiai eredetű cigányság a XV-XVI. században kezdett tömegesen bevándorolni hazánkba. Zsigmond király engedélyezte átvonulásukat az or...
A mobiltelefónia jövője
... köszönhetően minden eddiginél költségtakarékosabbá válhat a telekommunikáció, maga az adatátvitel pedig a SIP (Session Initiation Protocol) szabvány szerint történik, amit nemrég fogadtak el hivatalosan, vagyis nyílt VoIP-szabványnak minősül.

Ázsia mindig is élen járt a technológiai fejlesztések terén, így nem meglepő, hogy a világ első negyedik generációs mobilhálózata...
Vigyázz! Légy készen! Menekülj
...

Miután egyértelmű, hogy nem valami egyéni sérelemből levont következtetés, hogy a politikusok (ennek következtében az újságírók) gátlástalanul hazudnak, hanem a Legfőbb Ügyészség ezt hivatalosan is elismerte, nyilvánvaló, hogy ez a hír nyugtalanná tett.

A hazugsággal az a baj, hogy egy idő után lelepleződik. Újabban ez az idő egyre rövidül.
Az iraki te...
Őseink háziállatai(3)
... magyarok által behozott és az itt találtak kereszteződései. Leginkább Erdélyben terjedt el. A lóról való vadászat őseinknél is a kedvelt vadászati módok közé tartozott. A pannón kopókról hivatalosan először csak a középkor elején hallunk, amikor Európa-szerte divatossá vált a kopózás. Nevét egy 1237-ből származó oklevél is említi. A Bécsi Képes Krónika a magyarok őshazáját ábrázol...
Örmény Kultúra Hete ...
... Hitler mondta 1939. augusztus 22-én, Lengyelország lerohanása előtt, a német vezérkar gyűlésén Obersalzburgban...
...Az Örmény Genocídiumot a világ 15 állama ismerte el hivatalosan: Argentína, Belgium, Olaszország, Kanada, Ciprus, Libanon, Görögország, Hollandia, Szlovákia, Vatikán, Svédország, Svájc, Oroszország, Franciaország és Uruguay.
...Az Örmény Genocí...
A vöröskereszt napja
... is.
A vörös kristály
2005. december 8-án, részben hogy megkönnyítsék Izrael részvételét a Vöröskeresztben, a genfi egyezményben hivatalosan elismertek egy újabb jelképet, melynek hivatalos neve ,,harmadik protok...
Kovács Kati
... filmszerepet vállalt az Ünnepnapok c. filmben 1967-ben. Ezt követően tehetségét még számtalanszor bizonyította a filmvásznon.
Magas színvonalú zenei munkásságát több alkalommal hivatalosan is elismerték. Hatszor kapta meg a Magyar Rádió és Televízió nívódíját, öt alkalommal tartották a legjobb előadónak.
(Látogasson el Kovács Kati honlapjára! http://www.kovacskati.hu/...
1 2 3 ...........35 36 .....52 53 .....69 70 71 
Címkék: Flavon Max, Tisztelt Szerkesztőség, Örmény Kultúra Hete, Kovács Kati, Lengyel Ifjúsági Táborban, Lengyel Tiszti Árvák Otthonát, Miniszterelnöki Hivatalba, Fejlesztéspolitikai Irányító Testület, Eszperantó Világkongresszus, Knezsik Csillát, Session Initiation Protocol, Legfőbb Ügyészség, Leginkább Erdélyben, Bécsi Képes Krónika, Örmény Genocídiumot, Örmény Genocí, Magyar Rádió, kormányzó menekültügyi, fogorvosnő szerelme, történészek hozz, mobiltelefónia jövője, vöröskereszt napja, lézersugár létezését, erős fénysugara, akkori Európa, német tiltakozások, lengyel zsidó, tendenciának ellentmond, államfő Gyurcsány, koalíciós többség, utcai túlélésben, nagyobb szekrények, hasznos területet, hivatalosan engedélyezett, hideg időszakot, paradox logikához, ökológiai érvhez, szakma hivatalosan, fogorvosnő azzal, férfit kedves, gyógyító anyagokat, növényvilág szolgáltatta, népi gyógyászatból, kálium tartal, világ minden, cikkből érdekességnek, külföldi szervezet, magyar állam, nyíltan vagy,
© 2013 TVN.HU Kft.