|
|
|
... folyamatos majmolásával. Sem az, hogy már nem is érdekel bennünket a mások gondja, elég nekünk a magunké. A magyarázat ennél sokkal egyszerűbb: Mikulás halott. "
SZERZŐ: gasztronauta, http://images.google.hu/imgres?imgur l=http://www.index.veszprem.hu/cikke pek/4046/2.jpg&imgrefurl=http://gasz tronauta.blogter.hu/%3Fpost_id%3D999 17&h=123&w=70&sz=4&hl=hu&start=18&um =1... |
|
|
|
|
|
|
|
... már klasszikusnak számító Nemzetközi Étlapkalauzában. Hát, igen a főzelék jellegzetesen magyar ételféleség, mondhatni, hungarikum. Olyannyira az, hogy nemcsak az idézett világjáró gasztronauta, de a legtöbb, országunkról szóló útikönyv szerzője felhívja az idelátogató turisták figyelmét, el ne mulasszák megkóstolni ezt a magyar specialitást. Kivált a tökfőzeléket, jó kaprosan̷... |
|
|
|
|
|
|
|
|
... összetartotta szedjük le róla, azután vágjuk szép kerek szel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kezdő "gasztronauta" koromban úgy tanultam,hogy a 40-50 dkg az a fejenkénti
mennyiség,amely biztonságosnak érezhető. Természetesen vannak kivételek,ha például az ember az olimpiai birkózó válogatottat,vagy egy oroszlán csapatot kíván megvendégelni.
Én ezt figyelembe véve 10-11 kilót vásárolnék 21-23 fő részére. ... |
|
|
|
|
|
|
|
Csőben sült karfiol A kis gasztronautától recept
hozzávalók / 4 adag
1 db karfiol
5 dkg vaj
5 dkg finomliszt
4 dl tej
1 dl főzőtejszín
1 db tojássárgája
10 dkg sajt (re... |
|
|
|
|
|