Belépés
Horváth Ágnes felfelé bukik?
... hogy Köteles Lajos, a Tessedik Főiskola gyulai egészségügyi fakultásának főigazgatója Horváth Ágnest már megnyerte, hogy egészségügyi menedzsmentet tanítson a volt miniszter a békési fürdővárosban.

Még nem tisztázott, hogy a tiszavirágéletű ex-miniszter asszony kurzusaira: ,,A hogyan tettem tönkre a magyar egészségügyet" vagy a ,,Kórházak és a széfek ara...
Horváth Ágnes felfelé bukik?
... hogy Köteles Lajos, a Tessedik Főiskola gyulai egészségügyi fakultásának főigazgatója Horváth Ágnest már megnyerte, hogy egészségügyi menedzsmentet tanítson a volt miniszter a békési fürdővárosban.

Még nem tisztázott, hogy a tiszavirágéletű ex-miniszter asszony kurzusaira: ,,A hogyan tettem tönkre a magyar egészségügyet" vagy a ,,Kórházak és a széfek aranykora Magyarors...
Erotikus látomások a múltból
... hallgatni kezdte, közben pedig szeretettel nézett rá.

Ezt a mesét feltétlenül el akartam mesélni neked. Nem is mese, csak egy furcsa jelenés. A századfordulón egy Német fürdővárosban az urak és hölgyek ivókúrájukat töltve múlatták az idejüket. Stefan, a fiatal gárdatiszt, sebesülése után lábadozott itt, Micci, pedig a masamódlány egy kis örökség révén jutott el ide. Má...
Repült a Haon
... szúnyogírtók. Fel is szálltunk, hogy megmutassuk a várost Önöknek.

Debrecenhez képest sokkal többször írtják a szúnyogokat Hajdúszoboszlón. Kéthetente kerül rá sor a fürdővárosban. A Haon útra kelt, hogy megnézze, milyen úton-módon teszik kellemesebbé a szoboszlóiak estéit a szúnyogírtók.

Fel is szálltunk, hogy megmutassuk a várost Önöknek.

Ic...
Zonda Attila : Énekeljetek !
... ,,Más berekben másképp szól az ének,
Ott nem értik a ti nyelvetek...
Puszta bár, az otthonos vidéknek,
...
10 elképesztően furcsa épület
...

Míg a fenti kockák holland építésze csak félig fordította el művét, a lengyel Klaudisz Golos és Sebastian Mikicius teljesen fejre állították a keleti-tengeri német fürdővárosban található szabadidőpark legnagyobb attrakcióját.


Hasonló projektek számos országban létrejöttek, ami azonban a trass...
Nincs veszélyben Hévíz
... tavat.

Ennek ellenére ellentmondóak a hírek arról, hogy miként érinti a turizmust az iszapömlés: a Magyar Turizmus Zrt. szerint voltak, akik visszamondták hévízi foglalásukat, a fürdővárosban azonban erről nem tudnak.

Sorban álltak a vendégek szombaton a hévízi gyógyfürdő bejáratánál, ezen a napon is átlagos volt a vendégforgalom. A tó szemmel láthatólag ...
V Péter
... gondolván,
nincs az a száj, mely el ne nyílna
lét-örvény-szívta rémületében,
este, látva, amint a jólétben túl-
adagolt Ajrópa kacarászva vonul
föl vacsorázni a fürdővárosban,
enni, miután már délben eltelt
jó falatokkal, s délben, miután
reggel hússal vastagon belakott,
de keményen őröl, ízleli, rágja,
gyűrűs ujja megküzd a beakad...
Silvio Berlusconi
... Silvio Berlusconinak azért kell ítélőszék elé állnia, mert a vádak szerint kiskorú lánnyal folytatott viszonyt. A médiacézár miniszterelnök 675 ezer euróért bérelt kastélyt Portofino fürdővárosban, és 900 ezret adott Antigua adóparadicsomban fekvő villájának gáz- és villanyszerelési munkálataira.

...
A Füredi Anna-bálon...
... hétvégén rendezik meg a jeles társasági eseményt, napjainkban hagyományosan az Anna Grand Hotelben.


A pezsgő életű fürdővárosban rendezett bálon az ország legjelesebb művészei, politikusai találkoztak a XIX. században. A két világháború között csak csendesen élt tovább a hagyomány, hivatalosan pedig csak 1954 u...
Cannes Lions: idén először Magyarországon a győztes reklámkampányok
... ügynökségek képviselői szólalnak fel.
A Cannes Lions a legrangosabb és legnagyobb nemzetközi reklámfesztivál, amelyet idén júniusban 58. alkalommal rendeztek meg a dél-franciaországi fürdővárosban. Ebben az évben 13 kategóriában 90 országból csaknem 30 ezer nevezés érkezett, ez rekordnak számít a fesztivál történetében.
Magyarországról az Initiative Budapest ügynökség sö...
A fideszes fantompanzió
... vagyonbevalláskor a fideszes képviselő, polgármester, miközben 23 milliót meghaladó bankhitele van? Elfeledhet valaki egy egész évben vendégeket fogadó apartmanházat egy dinamikusan fejlődő fürdővárosban, amelyet a fideszes és a szocialista kormányok is milliárdos támogatásokkal fejlesztenek?

Győz az igazság?

Feljelentést tesz a Jobbik a Legfőbb Ügyészségen i...
A hévízi az ország leglátogatottabb egytermes mozija
... a pravoszláv karácsony idején orosz filmhetet rendeznek.
Halász Gábor azt is elmondta: nyereséget nem termel a mozi működtetése, bár a gazdálkodása közelít a nullszaldóhoz. A fürdővárosban azonban ezt egyfajta alapszolgáltatásnak tekintik, ráadásul 40-50 kilométeres körzetben nincs a közelben másik vetítőhely.
A Fontana Filmszínházat nem is hagyják elsorvadni, sőt már me...
Luxusvacsora vagy ingyenes
... alkotóházban próbálnák ki ügyességüket. Mindezt délután kettő és öt óra között tehetik meg a belépőjegy kifizetése ellenében. Ingyenes utcabálon is bulizhatnak szilveszter éjjelén a fürdővárosban, 22 órától a Városház utca és a Kossuth utca sarkára várják a szilveszterezőket.

A luxushotelek igyekeztek különleges ajánlatokkal előrukkolni az év utolsó napjára. A szarvasi ...
Gyula és Arad négy közös uniós programot valósít meg
... véglegesítette a két város vezetése az Arad és Gyula növényi környezetének megújításáról és a városok zöld felületeinek rehabilitációjáról szóló programot, megújulnak a parkok és a ligetek, a fürdővárosban a tervezett beruházás összege 120 millió forint körüli összeg lesz, a pályázatot rövidesen beadják.
Közölte: közös turisztikai programcsomagokat készített Arad és Gyula a ...
Szerbiában Belgrádon és Újvidéken a legmagasabbak a lakásárak
... 59.387 dinár (539 euró) volt.
Szerbiában tavaly az eladott új építésű lakások átlagos nagysága 58 négyzetméter volt. Átlagosan a legkisebb lakások (38 négyzetméter) Vrnjacka Banja fürdővárosban találtak gazdára.
Az építési telkek is Belgrádban a legdrágábbak: a négyzetméterenkénti ár átlag 54.777 dinár (498 euró).
Szerbiában is egyre nagyobb figyelmet szentelnek az ...
Három neves filmrendező életművének bemutatója Karlovy Varyban
...
Közép- és Kelet-Európa egyetlen A-kategóriás filmszemléje június 29-től július 7-ig tart a világhírű nyugat-csehországi fürdővárosban - közölte a szervezőbizottság pénteken Prágában.
Michelangelo Antonioni (1912-2007) olasz filmrendező életművének bemutatására születésének centenáriuma alkalmával kerül sor. Karlovy Varyban Antonioni 16 dokumentumfilmjét vetítik le ebből ...
szeretettel
... hozza rendbe magát. Egyszer még egy kényeztető vellnessz hétvégére is elvittem
a Marist Hajdúszoboszlóra. Péntek este befogtuk az öszvért a taliga elé, szombat délre már a
fürdővárosban is voltunk! Ott vettem neki egy egygombócos fagyit mer' ugye kényeztetést ígértem,
utána meg megnéztük kívülről a vellnessz-szállodát, mer' azér' ilyen takarmányárak mellett nem...
Karlovy Varyban bemutatják Milos Forman Tűz van babám! című digitalizált alkotását
... elmondta, hogy az immár 47. nemzetközi filmszemlére, amely Kelet-Európa egyetlen A-kategóriás filmfesztiválja, június 29-e és július 7-e között kerül sor a világhírű nyugat-csehországi fürdővárosban.
A nagy népszerűségnek örvendő filmszemle részletes programját, illetve vendégeit később, májusban-júniusban hozzák nyilvánosságra.
"A program számunkra természetesen többé...
Boldog Békeidők Hévíze - Négynapos fesztivál a zalai fürdővárosban
... melyre aztán az évek során építkezhetett Hévíz, a gyógyászat, a turizmus - hangsúlyozta a polgármester.
A Boldog Békeidők Hévíze címet viselő rendezvény szombaton kezdődik a zalai fürdővárosban. A programsorozat keretében a Deák téren és a Festetics téren tartanak koncerteket, a táncegyüttesek békebeli táncműsorokkal, kortárs tánckoreográfiával, moderntánccal szórakoztatják a...
1 2 3 4 5 
Címkék: Horváth Ágnes, Zonda Attila, Silvio Berlusconi, Füredi Anna-bálon, Cannes Lions, Szerbiában Belgrádon, Karlovy Varyban, Milos Forman Tűz, Boldog Békeidők Hévíze, Köteles Lajos, Tessedik Főiskola, Horváth Ágnest, Klaudisz Golos, Sebastian Mikicius, Magyar Turizmus Zrt, Silvio Berlusconinak, Anna Grand Hotelben, Initiative Budapest, Legfőbb Ügyészségen, Halász Gábor, Fontana Filmszínházat, Vrnjacka Banja, Michelangelo Antonioni, Karlovy Varyban Antonioni, Marist Hajdúszoboszlóra, győztes reklámkampányok, fideszes fantompanzió, ország leglátogatottabb, zalai fürdővárosban, volt miniszter, békési fürdővárosban, tiszavirágéletű ex-miniszter, hogyan tettem, magyar egészségügyet, széfek aranykora, mesét feltétlenül, furcsa jelenés, fiatal gárdatiszt, várost Önöknek, szúnyogokat Hajdúszoboszlón, szoboszlóiak estéit, otthonos vidéknek, fenti kockák, lengyel Klaudisz, keleti-tengeri német, hírek arról, fürdővárosban azonban, vendégek szombaton, hévízi gyógyfürdő, jólétben túl-, vádak szerint,
© 2013 TVN.HU Kft.