Belépés
Suhanás és érkezés
... repülés közben. Nem ment olyan jól, mint Superman-nek, kicsit bátortalanul meg olyan kockásan, de haladtam. Érdekes, hogy nem csapkodtam a kezemmel, mintha szárnyam lenne, csak kicsit elrugaszkodtam és suhantam háztetőkre, fákra. Egy utcán sétáló pár rajta is kapott, hogy repülök és nem csodálkoztak különösképpen, csak örültek, hogy látnak repülni...mert állítólag hallottak rólam....
Korall csodák:
... bíbor lágykorallok. Az áramlat szegélyén rajnyi narancssárga tüskéssügér lebegett, a lágykorallok kertjének peremén tányérnyi denevérhalak regimentje járőrözött. Levegőm fogytán elrugaszkodtam fölfelé, hogy visszatérjek a csónakhoz. Az áramlás megpörgetett, tovaragadott. Egyik kezemmel a fényképezőgépet markoltam, a másikkal a csónakról leengedett hágcsó után kaptam - mint l...
Az út végén
... szivem.
Angyalok jöttek le az égből égi zene kíséretével.
Kinyújtottam mindkét kezemet,nem szóltak semmit,csak megfogták.
"Egyedül akarom végigcsinálni!" Bólintottak.
Elrugaszkodtam a földtől és a mélybe ugrottam.
De hallottam őt:"Ne félj!Ne félj!
Itt vagyok veled,megvédelek,csak bízz...!"
Bíztam benne,hisz ő a kezdetem és ő a végem.
Felemel...
Az út végén.........
... szivem.
Angyalok jöttek le az égből égi zene kíséretével.
Kinyújtottam mindkét kezemet,nem szóltak semmit,csak megfogták.
"Egyedül akarom végigcsinálni!" Bólintottak.
Elrugaszkodtam a földtől és a mélybe ugrottam.
De hallottam őt:"Ne félj!Ne félj!
Itt vagyok veled,megvédelek,csak bízz...!"
Bíztam benne,hisz ő a kezdetem és ő a végem.
Felemel...
Mi a teendő „ellenzék&#
... engedélyezését.

Ha jól emlékszem egyetlen képviselő szavazott a parlamentben nem-el az általam is nagytiszteletű Wittner Mária személyében.

Ha valaki úgy gondolja, hogy elrugaszkodtam ezen írásommal a tények feltárása területén és a jobb oldal megosztását olvassa ki írásomból az kérdezze meg Wittner Máriát, hogy 1956-ban ezért a rendszerért harcoltak e, vagy ...
Ciká - Pati / XXVIII. fejezet
... kivéve azt a maroknyi kultúrzsenit, akik olvasták Wesselényi Az árvízi hajós című műremekét. Ők már a történetem felénél fütyülni és fujjogni kezdenek, így adva tudtomra, egy kicsit elrugaszkodtam a valóságtól.

Az osztfő int, hogy fejezzem be, és üljek le.

Hallgatom társaim felszólalását, és rájövök, hogy az örök témát, a fiú-lány kapcsolatot boncolgatjuk....
szeretettel
... veszedelmesen elfajul, és az a bizonyos harmadik elfelejti, hogy átkarolta barátja vállát. Érti ezt, doktor? És átlátja-e, hogy a sértődöttség érzése már annak a jele volt, hogy én magam is elrugaszkodtam a kötelességtől és okosságtól, s hogy Kestner bizalma és egykedvűsége kissé könnyelművé tett?

- Magas szolgálatom révén - válaszolt Riemer - van némi jártasságom az il...
Szoktatok kovásztalan kenyeret sütni?
... mindenféle receptet, így aztán sikerült sütnöm pogácsa ízű pogácsát, aztán kifli ízű pogácsát, aztán pogácsa ízű keneret, aztán kalács ízű kenyeret, (mivel már bártabb voltam, és elrugaszkodtam a receptektől sikerült olyan kuglófot sütnöm, hogy a kutyám egyáltalán nem, a macskám az úgy két nap múlva kezdte rágcsálni...:D:D:D))
Na ezután mit kaptam karácsonyra? Na ?
Dr. Z...
Általános rosszkedv -10
Kicsit elrugaszkodtam a valóságtól elméletben eljátszottam a gondolattal , nyernék egy nagyobb összeget mihez kezdenék vele?

Rájöttem nem is lenne ez olyan irreális feladat nekem, mert a számvetésem alapján nagyon is lenne helye, jól jönne.

Osztottam , szoroztam , kivontam , összeadtam - és nem is kell luxusra gondolni, csak finoman hasonló életvitel, él...
Kis történetek a vasútról
... csapat volt, mint mi). A mérkőzés vége felé ítéltek ellenünk egy szabadrúgást a kapunktól úgy 20 méterről. Szépen ívelődött a labda a sorfal fölött a kapu bal felső sarka felé. Elrugaszkodtam és egy párduc mozdulattal még elértem a labdát ujjheggyel és szépen betoltam a felső sarokba.
Gól.
Ami ezután következett sokáig nem tudtam elfelejteni. Csapattársaim sokáig ezze...
1 
Címkék: Wittner Mária, Wittner Máriát, Wesselényi Az, teendő &#8222, utcán sétáló, áramlat szegélyén, lágykorallok kertjének, áramlás megpörgetett, fényképezőgépet markoltam, csónakról leengedett, mélybe ugrottam, parlamentben nem-el, tények feltárása, jobb oldal, rendszerért harcoltak, maroknyi kultúrzsenit, árvízi hajós, történetem felénél, kicsit elrugaszkodtam, örök témát, fiú-lány kapcsolatot, sértődöttség érzése, jele volt, receptektől sikerült, kutyám egyáltalán, valóságtól elméletben, nagyobb összeget, számvetésem alapján, mérkőzés vége, sorfal fölött, párduc mozdulattal, labdát ujjheggyel, felső sarokba, fényképezőgépet, elrugaszkodtam, engedélyezését, nagytiszteletű, kötelességtől, végigcsinálni, felszólalását, veszedelmesen, különösképpen, csapattársaim, kinyújtottam, szabadrúgást, tovaragadott, denevérhalak, lágykorallok, csodálkoztak, narancssárga, megpörgetett, visszatérjek, bátortalanul, sértődöttség, egykedvűsége, eljátszottam, kultúrzsenit, parlamentben, boncolgatjuk, szeretettel, mozdulattal,
© 2013 TVN.HU Kft.