|
|
|
... Begyógyítja a bőr mikrosérüléseit.
A varázsmogyoró kivonata élénkíti a bőrt, erősíti a véredényeket és csökkenti az irritációt
Alkalmazás:
vigyük fel reggel és/vagy este egyenletesen az egész arcra vagy a zsíros/száraz területekre.
40ml
AZ ARCKONTÚR FESZESSÉGÉNEK JAVÍTÁSÁRA ÉS A RÁNCOK KORRIGÁLÁSÁRA VALÓ TERMÉK RÉSZLETES LEÍRÁSA
NEOSKIN ANTI-AG... |
|
|
|
|
|
|
|
... őszibaracklé.
Elkészítése:
A lisztet, a sütőport, a citrom reszelt héját, csipetnyi sót és a porcukrot összedolgozom. Egy közepes nagyságú tepsit 10 deka vajjal egyenletesen bekenek. A felvert tojásokat a tejjel simára keverem. A lisztes keverék felét a tepsibe teszem, majd a krumplinyomón átpréselt túróval meghintem. Rászórom még a megtisztított mazsolát. Ez... |
|
|
|
|
|
|
|
|
... a maradék krémet, majd jöhet az utolsó réteg keksz. Végül gőzfürdő fölött ... |
|
|
|
|
|
|
|
... deka zsírral, majd összegyúrjuk
20 deka cukorral,
8 deka kakaóval,
2 egész tojással,
1/2 csomag vanilincukorral.
A tészta nagyobbik felét tepsiben egyenletesen elnyomkodjuk s barack-vagy málnaízzel vastagon megkenve a félretett tésztából kisujjnyi vastag rácsot rakunk rá. Forró sütőben sütjük és sütés után vanilincukorral kevert porcukorral bőve... |
|
|
|
|
|
|
|
|
... magyaros sült fűszer, 8 dkg zsír.
Elkészítése:
Vágd a húst négy egyforma hosszú csíkra. Keverd el két evőkanál mustárban a fűszereket és a fokhagymát, és kend rá egyenletesen a hússzeletekre, és hagyd 2-3 órát pácolódni. A bacon szalonnát tekerd rá spirálisan a húsra. Egy szelet szalonna nem elég egy húshoz, két-háromszor meg kell toldani. (Ha nem akarsz a sz... |
|
|
|
|
|
|
|
... régi technológiából, hogy egy tiszta konyharuhát vízbe mártunk, majd jó erősen kicsavarjuk, s még ki is rázzuk belőle a vizet. Az asztalra terítjük, erre helyezzük a réteslapot, amit egyenletesen meglocsolunk olvasztott zsírral, vagy olajjal. Egyenletesen és vékonyan elosztjuk rajta a tölteléket, majd a konyharuha segítségével óvatosan és lazán összegöngyöljük. Ha gyümölcsből lesz... |
|
|
|
|
|
|
|
... süssük 45 percig.
Krém: 1 dl ... |
|
|
|
|
|
|
|
... sütőport,
kevés sót és
20 deka cukrot egy
egész tojással,
15 deka zsírral és
2 deci tejföllel összegyúrunk.
A tészta egyik felét tepsiben egyenletesen elnyomkodjuk. Az almatöltelékhez 1/2 csomag vanilincukrot, mazsolát és törött fahéjat is tegyünk.
A tészta másik felével az almát betakarjuk s tojás sárgájával megkenve, villával megsz... |
|
|
|
|
|
|
|
... széleit ujjunkkal lenyomkodjuk. 1 kg édes almát káposztagyalun összevágunk, két marokkal gyengén kinyomkodjuk, majd 12 deka porcukor és 1/2 csomag vanilincukor keverékével vegyítve, egyenletesen elosztjuk a tésztán, és 5 deka tisztított, lágy mazsolával megszórjuk.
A tészta félretett másik felét kinyújtva a töltelékre helyezzük. Ritkafogú villával pár helyen megszurkál... |
|
|
|
|
|
|
|
... nyújtjuk, azután megint hajtjuk. Ezt ismételjük ötször-hatszor, míg végül a tésztát a tepsi nagyságának kétszeresére nyújtjuk, és kettévágjuk. Felét tepsibe tesszük, szélét elnyomkodjuk egyenletesen s fahéjjal ízesített, porcukorral erősen édesített nyers, vékonyra szeletelt almával beborítjuk, mazsolával bőven megszórjuk. A tészta másik felét az almarétegre helyezzük, ujjainkkal ... |
|
|
|
|
|
|
|
... porcukor,
1 csomag vaníliás cukor,
15 dkg darált dió,
1 evőkanál rum,
2 tojás.
A tészta alapanyagait jól összedolgozzuk. Nagyobb részét tepsiben egyenletesen elnyomkodjuk, majd megkenjük baracklekvárral, és a töltelékkel bevonjuk. A porcukrot a vaníliás cukorral, a dióval, a rummal és a 2 tojás sárgájával összekeverjük. Hozzáadjuk a tojások kemé... |
|
|
|
|
|
|
|
... sót. Ezután verjük a géppel ezt a keveréket a vajashoz, alaposan elkeverve egymásban őket. Fakanállal kavarjuk az egészbe a kókuszt, a diót és a zabot (rizst). A tésztát terítsük szét egyenletesen egy kivajazott, kb. 23 x 23 cm-es tepsiben. Süssük 30 percig, amíg a sütemény össze nem áll és aranybarna színű nem lesz.
A felszeletelés előtt hagyjuk kihűlni. Vágjuk fel 16 négyz... |
|
|
|
|
|
|
|
...
30 deka lisztet
1 sütőporral,
3 deka cukorral,
1 tojás sárgájával és
12 deka zsírral jól eldolgozunk.
Nagyobb részét tepsiben egyenletesen szétnyomkodjuk, barackízzel megkenjük és a következő diótöltelékkel borítjuk:
14 deka porcukrot
1/2 csomag vanilincukorral,
15 deka darált dióval,
1 kanálka rummal,
2 tojás ... |
|
|
|
|
|
|
|
... masszává kavarjuk. Kizsírozott, kilisztezett tepsibe öntjük, a masszát megkenjük barackdzsemmel. A cukor m... |
|
|
|
|
|
|
|
... tészta lesz belőle. Zsírozott, lisztezett tepsibe ny... |
|
|
|
|
|
|
|
...
50 deka liszttel kevert
1 csomag sütőporral és
1-2 evőkanál tejjel deszkán jól összegyúrunk.
Két részre osztjuk. Egyik részét zsírral kikent tepsibe téve, egyenletesen elnyomkodjuk, majd a következő töltelékkel töltjük:
1/2 kg vékonyra szeletelt rétesalmát,
60 deka kimagvazott, felébe vágott szilvát könnyedén keverünk
10 deka cukor é... |
|
|
|
|
|
|
|
... megfuttatjuk 7 dkg cukorral és liszttel, majd minden összetevőjét robottal összedolgozzuk cipóvá.
A tésztát kilisztezett tepsibe nyújtjuk...
A szilvákat félbe vá... |
|
|
|
|
|
|
|
... fogyasztását javasolják, azt is inkább reggel vagy délelőtt, mert a délután megivott kávé ronthat az alvás minőségén.
Az esti evés hizlal
Nem igaz. Az egész napra egyenletesen elosztott energiamennyiség határozza meg, hogy a mérleg mutatója felfelé kúszik-e, vagy sem. Ha ez a mítosz igaz lenne, akkor a déli országokban élő emberek sokkal kövérebbek lennének, ... |
|
|
|
|
|
|
|
... verjük kemény habbá a kristálycukorral. Lazítsuk fel vele a margarinos alapot, végül szitáljuk hozzá a lisztet, és szórjuk bele a pisztáciát. Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, egyenletesen kenjük szét benne a masszát, és 180 fokos sütőben 5-7 perc alatt süssük készre.
A krémhez a tojássárgáját és a lisztet kevés tejjel keverjük csomómentesre. Forraljuk fel a maradék teje... |
|
|
|
|
|