Belépés
Mártások
... jégszekrénybe, hogy ízei összeérjenek.

Ajókamártás (2.)

Hozzávalók (4 személyre):
8 dkg ajóka
5 dkg liszt
4 dkg zsír
4 dl (sűrűbbre beforralt) csontalaplé
1,25 dl tejföl
(só)

A lisztből és zsírból készíts zsemleszínű rántást, s azt engedd fel a csontlével. Add hozzá az apróra vágott ajókát és a tejfölt. Jól forra...
Hutai finomfalatok!
... gomba
, 8 dkg gépsonka,
8 dkg csemegeuborka,
1 fej vöröshagyma,
4 evőkanál liszt,
0,4 l tejföl,
só,
bors,
1 evőkanál pirospaprika,
csontalaplé.

A szarvascombból 6 dkg-os szeleteket vágunk, kiklopfoljuk és besózzuk. A kockára vágott füstölt szalonnát kiolvasztjuk, a zsír egy részét és a tepertőt félretesszük. A zsíron ...
Orjaleves I.
... dkg csontos karaj, 20-20 dkg sárga- és fehérrépa, 10-10 dkg zeller, karalábé és kelkáposzta, 1 kg sertéscsont, 1 fej hagyma, egész bors, só.
A sertéscsontból a zöldségek felével csontalaplét készítünk, amit 1 órán át lassú tűzön főzünk. Amikor elkészült, leszűrjük, ráöntjük a szeletekre vágott csontos karajra és a maradék zöldségre. Lassú tűzön 1 órán át, főzzük. Sós vízben k...
1 
Címkék: Orjaleves, apróra vágott, kockára vágott, tepertőt félretesszük, zöldségek felével, szeletekre vágott, maradék zöldségre, sertéscsontból, szarvascombból, jégszekrénybe, csemegeuborka, kiolvasztjuk, csontalaplét, finomfalatok, kiklopfoljuk, összeérjenek, pirospaprika, félretesszük, csontalaplé, vöröshagyma, kelkáposzta, ajókamártás, sertéscsont, zsemleszínű, szeleteket, csontlével, hozzávalók, szeletekre, fehérrépa, zöldségek, orjaleves, személyre, zöldségre, szalonnát, leszűrjük, beforralt, készítünk, elkészült, tepertőt, karalábé, evőkanál, ráöntjük, mártások, sűrűbbre, lisztből, besózzuk, gépsonka, kockára, füstölt, rántást, felével, csontos, karajra, maradék, készíts, zsírból, tejfölt, zsíron, főzzük, vízben, vágott, amikor, részét, zeller, főzünk, hagyma, vágunk, ajókát, apróra, engedd, tejföl,
© 2013 TVN.HU Kft.