Belépés
Tőkés László eddigi kampánya
...
tudósítások talán ellensúlyozni tudják a manipulációt.

- Mit üzenne Tokés László választóinak?

- Az emberek örülnek annak, hogy Tokés László megmentheti a brüsszeli
erdélyi magyar képviseletet. Tokés László egyetlen egyéni jelöltként csak
2,8 százalék szavazatot kell, hogy összegyujtsön, míg minden más listának 5
százalékra van szükség...
Tormay Cecile: Az eltüntetett
... zugszerkesztőségek, balkáni követségek, bankok, börzék. És egyszerre eszünkbe jut... A háború előtti évek napsütésében csendesen kocog a bérkocsi. A párizsi, római, londoni, berni vagy brüsszeli bérkocsis felmutat az ostora hegyével egy-egy palotára. L'ambassade d'Autriche ... dell Austria ... Osterreich ... Az osztrák követség - mondották a világ minden nyelvén. És a palo...
Kovács László jótündérre vár
... tálalása messze túlment a jóízlés határain. Én egyébként a hamis információkkal ...
Ezen a napon történt
...

1935 Ribbentropot különleges megbízatással rendkívüli követté nevezik ki

1941 Brit csapatok bevonulnak Bagdadba

2001 Magyarország a brüsszeli főtárgyalói fordulón ideiglenesen lezárja az EU-csatlakozási tárgyalások egyik legnehezebbnek számító fejezetét, a környezetvédelmet, valamint a vámunió témakörét.

[m4...
KILENC éve lett vége, végre.
... közlemény szerint ,,újabb Jugoszlávia elleni manipulációról van szó, és ez újabb bizonyíték, hogy a hágai törvényszék nem a jog és az igazságügy intézménye, hanem a washingtoni és brüsszeli parancsok végrehajtásának eszköze".
* A belgrádi értelmiségiek egy csoportja felszólította Jugoszlávia és Szerbia vezetőit, hogy higgyenek Viktor Csernomirgyinnek, az orosz eln...
Jelentés a kommunista elnyomás
... társadalomtudósokból alkotott munkacsoportot Vladimir Tismăneanu vezetésével Traian Băsescu államelnök kérte föl a kommunizmus elnyomó gépezetét bemutató jelentés megírására.

A brüsszeli bemutatón részt vett a munkacsoport vezetője, Vladimir Tismăneanu, a Marylandi Egyetem professzora, Horia Roman Patapievici, a Román Kulturális Intézet igazgatója, Mircea Mihăieş, az in...
Alain Delon
... rendőrség ejtette az ügyet. A harmadik férfi, Uros Milisevic Delon baráti körére tett terhelő vallomást, és talán ez is szerepet játszott abban, hogy 1976. augusztus 11-én holtan találták egy brüsszeli szállodában, egy nálánál kétszer idősebb jugoszláv expolitikussal együtt.


Politika
Az 1984-es Európa Parlamenti választásokon Delon határozottan és látványos...
A nemzetközi válság - lehetősé
... nagy részét, több mint 2000 vállalatot az üdülőikkel együtt, a saját, magán kezébe játszotta át.

A harmadik lépés az Európai Uniós csatlakozás volt, ahol a neoliberális brüsszeli döntéshozók direktíváit kötelezték ránk, annak ellenére, hogy sokan felemelték a szavukat: így nem, ilyen megalázó feltételekkel ne lépjünk be! Az elmúlt évek történései bizonyítják, hogy ...
Áládárunk fehérellenes megtorl
... polgárháborús helyzet alakult ki a magyarságot ért atrocitások miatt, és nem tartja kizártnak, hogy a magyarság megtorolja az őket ért sérelmeket". Vinnyogna minden rohadt ballib médium, Brüsszelig, a BBC-ig szaladnának a liberálisok, a fajvédők! Így meg mi van? Ugyanezek kussolnak - végül is, Horváth csak a magyarokkal történő leszámolásra uszít!

Aztán ez a "Segélyért...
A Gyurcsány-kormány támogatása
... most, március 7-én Budapesten a Nemzetközi Nőnap alkalmával vehetett át kitüntetését. (Szintén vastaps.)

A hazájában volt miniszterelnök szociáldemokrata színekben került a brüsszeli gépezet egyik irányító emeltyűjéhez.Spidla biztos - csak hogy emlékeztessünk - annak az Eduard Benesnek, Csehszlovákia volt elnökének honfitársa, aki a ...
Válsághíradó
... tanácskozásán vesz részt. A horvát EU-csatlakozás ügye is szerepel az uniós tanácskozáson, miután ezen a héten nem vezettek eredményre a horvát-szlovén területi vita megoldását célzó brüsszeli erőfeszítések, és így el kellett halasztani az eredetileg péntekre tervezett EU-horvát kormányközi tanácskozást.

A luxembourgi tanácskozáson az EU cseh elnöksége beszámol arról, h...
Öt éve vagyunk a mesés EU bold
... ÁVH-s állomány, az ügyészség és a függetlennek hazudott bíróság legdurvább, aljas jogtiprásai ellen. A nem létező antiszemitizmusra, a képzeletbeli cigányellenes támadásokra oly érzékeny brüsszeli sóhivatal még csak nem is tiltakozott a Neoávó legnyilvánvalóbb és legaljasabb kegyetlenkedései ellen.
Ellenben a legrózsásabb reményeink lehetnek abban a tekintetben, hogy hazánkba...
Trianon Európa sötét oldala
... tárgyalások után olyan megalázó feltételekkel - például a gazdáknak odalökött, uniós viszonylatban kis mértékű agrártámogatás, vagy a magyar jogrendtől idegen, 100 000 oldalnyi brüsszeli joganyag átvétele, és alkalmazása - vette be Magyarországot a soraiba, amelyek elsősorban az ő gazdasági és politikai érdekeiket szolgálja.

Ezt csak tetézi, hogy olyan sarcot...
Beerseli kastély
... Zitter és Gaasbeek kastélyokkal együtt a Senne folyó völgyét védte, valamint a Brüsszelt Halle városával, illetve Párizzsal összekötő utat felügyelte.

A kastélyt később maguk a brüsszeli polgárok foglalták el és rombolták le. A kastélyt jelenlegi formájában 1489-ben építették újjá. Jelegleg mint múzeum működik, szabadon látogatható. A kastély helyszínül szolgált az egyi...
Bolgár György-cikk
... cigók civilizáltsági foka a miénk alatt van? Az esetében ez miért nem rászízmus? A Jobbik meg, ha ilyet merészelne állítani, miért kerülne azonnal a támadások középpontjába New York-tól Brüsszelig? Vagy ezentúl nekik is szabad - ha már az MSZP-szócső Népszavának az?

Függelék: az eredeti cikk:

Bolgár György: "ez volna maga a látszólag alulr...
Mi történt a szülinapomon?
... az EU-csatlakozási tárgyalások miniszteri fordulóján.
[2004.09.13. 12:06] Ezen a napon
A tanácskozás során a dán külügyminisz...
Mi történt a szülinapomon?
... Mi történt a szülinapomon?
/ Múlt-kor /

2009. október 2., péntek: Berengár, Örs, PETRA, Tamás és Tomaj névnapja.

1465. október 2.
I. Mátyás tudatja II. Pál pápával, hogy mivel a török nem támad, ő sem kezd támadást
[2004.05.21. 12:25] Ezen a napon

[2]1471. október 2.
Kázmér herceg seregeivel Lengyelországból megindul I. Mátyá...
Megszületett Alain Delon
... rendőrség ejtette az ügyet. A harmadik férfi, Uros Milisevic Delon baráti körére tett terhelő vallomást, és talán ez is szerepet játszott abban, hogy 1976. augusztus 11-én holtan találták egy brüsszeli szállodában, egy nálánál kétszer idősebb jugoszláv expolitikussal együtt.

Az 1984-es Európa Parlamenti választásokon Delon határozottan és látványosan elkötelezte magát a...
Alain Delon 74 éves színész
... rendőrség ejtette az ügyet. A harmadik férfi, Uros Milisevic Delon baráti körére tett terhelő vallomást, és talán ez is szerepet játszott abban, hogy 1976. augusztus 11-én holtan találták egy brüsszeli szállodában, egy nálánál kétszer idősebb jugoszláv expolitikussal együtt.

Az 1984-es Európa Parlamenti választásokon Delon határozottan és látványosan elkötelezte magát a...
Nem mondtunk „nemet̶
... rímelhet a kormányfő azon kijelentése, hogy az IMF úgy viselkedik, mintha a nagy bankok nemzetközi szakszervezete lenne.

- Orbán Viktor ezt a találkozó előtt mondta, viszont a brüsszeli találkozó igazolta véleményét. Ezzel a lépéssel a Valutaalap azt bizonyította, hogy nem érdeke a magyar gazdaság helyzetének javítása, nem érdekli, hogy az ország kikeveredik –...
1 2 3 7 8 .11 12 .14 15 
Címkék: Tőkés László, Tormay Cecile, Kovács László, Alain Delon, Trianon Európa, Bolgár György-cikk, Megszületett Alain Delon, Tokés László, Viktor Csernomirgyinnek, Vladimir Tismăneanu, Traian Băsescu, Marylandi Egyetem, Horia Roman Patapievici, Román Kulturális Intézet, Mircea Mihăieş, Uros Milisevic Delon, Európa Parlamenti, Európai Uniós, Nemzetközi Nőnap, Eduard Benesnek, Brüsszelt Halle, York-tól Brüsszelig, MSZP-szócső Népszavának, Bolgár György, Orbán Viktor, napon történt, kommunista elnyomás, nemzetközi válság, emberek örülnek, háború előtti, ostora hegyével, osztrák követség, világ minden, jóízlés határain, hamis információkkal, brüsszeli főtárgyalói, vámunió témakörét, hágai törvényszék, igazságügy intézménye, belgrádi értelmiségiek, csoportja felszólította, kommunizmus elnyomó, brüsszeli bemutatón, munkacsoport vezetője, harmadik férfi, brüsszeli szállodában, nálánál kétszer, 1984-es Európa, üdülőikkel együtt, harmadik lépés, neoliberális brüsszeli, elmúlt évek, magyarság megtorolja,
© 2013 TVN.HU Kft.