|
|
|
... kezelhetőek. A por alapú termékeket pedig bárki könnyedén tudja használni, csak egy nagy pirosítóecset kell hozzá. A porok közül a mangópor ragyogó pírt ad a sötétebb tónusú bőrnek, míg a barackpor és a rózsás árnyalatok a világosabb bőrön mutatnak nagyon jól.
Bármelyik terméket is válasszuk, mindig ügyeljünk a mennyiségre. Ha túl sokat teszünk fel, a pirosító nehézzé v... |
|
|
|
|
|
|
|
... majd egy villa segítségével pépesítjük.
A vizet és a cukrot kislábosba öntjük, és folyamatosan kevergetve addig főzzük, amíg a cukor teljesen felolvad. Ezután hűlni hagyjuk.
A barackpépet egy fedeles műanyagtálba tesszük, hozzáadjuk a citromlevet, a vaníliás cukrot, és a langyosra hűlt cukros vízből annyit öntünk rá, amennyit kényelmesen simára tudunk keverni. (Ha az egé... |
|
|
|
|
|
|
|
HUNGARIKUMOK DÉL-ALFÖLDÖN
Itt találjuk a kecskeméti fütyülős barackpálinka, a békési szilvapálinka, a makói hagyma, a kalocsai és a szegedi paprika, a csabai és a gyulai kolbász, a szegedi szalámi hazáját. Makón megtalálható minden, ami hagyma, hiszen van itt Hagymafesztivál.
De nem csak ez, hanem a Hagymaház és Hagymatikum, ahol Hagymanó várja a gyerekeket!
|... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Egy kis nasi...... |
|
|
|
|
|