Belépés
Vízöntő: 1956
... egynéhány alkatrészt.
Végül pedig ezt a kereket annak rendje és módja szerint kidobták a gépezetből.
Hogy
aztán ezt a kereket éppen Nagy Imrének hívták ebben a politikai balesetben,
hát
ez az élet egyik nagy igazságtalansága.

Úgy látszik,
hogy Nagy Imre sem látta tisztán azt,
hogy a nyugati közvélemény szimpátiája politikailag n...
Egy embernek kell még kórházban maradnia az M70-esen történt autóbusz-baleset sérültjei közül
... Spanyolországba.
A Valenciába tartó román autóbusz a Zala megyei Csörnyeföld közelében áttért a szembejövők sávjába, ahol frontálisan összeütközött egy Szlovénia felől érkező kamionnal. A balesetben a helyszínen öten meghaltak: a szlovén kamion vezetője, továbbá a busz két, egymást váltó sofőrje és két utasa. Összesen 27 sérültet szállítottak a mentők a nagykanizsai kórházba,...
Öt sérült az M7-es autópályán
...
Ismertetése szerint az agárdi lehajtó előtt három kilométerrel történt balesetben a gépkocsi a szalagkorlátok közé zuhant. A gépjárműben öten utaztak, két felnőtt férfi, két felnőtt nő és egy gyermek. Az elsődleges információk szerint ketten súlyosan megsérültek, őket a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították.
A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés miatt mi...
Egy ember meghalt, öten megsérültek a Narda és Felsőcsatár közötti balesetben
...
A sérülteket a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították.
A baleseti osztály ügyeletesének tájékoztatása szerint a balesetben hárman súlyosan, ketten pedig könnyebben sérültek meg. Két sérültnél azonnali műtétre van szükség, egy férfit agyrázkódás miatt megfigyelés alatt tartanak, egy könnyebb sérültet pedig már haza is engedtek.
A Vas Megyei Rendőr-főkapitány...
Tízen haltak meg az elmúlt két napban közlekedési balesetben
...
A tájékoztatás szerint pénteken és szombaton is öten-öten haltak meg. A két nap alatt további 28 súlyos sérüléssel járó baleset történt. A rendőrség összesen 255 közúti balesetnél intézkedett.
Az ORFK vasárnap reggel kiadott közleményében óvatosságot kért az autósoktól a délutántól várható eső és erős szél miatt....
Szerb sportolókat szállító mikrobuszt ért baleset
... autópályáról, majd felborult. A válságos állapotban lévő sérültet mentőhelikopter vitte kórházba, négy embert mentők szállítottak el a helyszínről, míg egy ember könnyebben sérült meg a balesetben - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense korábban az MTI-nek.
Nyíkos Tamás főhadnagy tájékoztatása szerint a rendőrök a mikrobuszban hét útlevelet találtak...
Hazatért Romániába az M70-esen történt autóbusz-baleset utolsó sérültje
...
Fröhlich Klára elmondta: a középkorú nőt - akinek a baleset után el kellett távolítani a lépét - a balesetben érintett román Atlassib busztársaság szállíttatta haza. A sérült az utolsó napokat már a sebészeti osztályon töltötte, innen kíséret nélkül távozhatott otthonába.
A zalai buszbaleset utolsó sérültjét csaknem 20 napig ápolták a nagykanizsai kórházban, hosszú ideig...
Öten haltak meg közlekedési balesetben a hétvégén
...
Múlt péntektől hétfőig 358 közúti közlekedési baleset történt. Öt baleset egy-egy halálos áldozatot követelt, 44 súlyos, 86 pedig könnyű sérüléssel járt - olvasható az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) közleményében. A többi karambolban senki sem sérült meg.
Az ellenőrzések során 96 esetben színeződött el a szonda.
A hétvégén 104 körözöttet fogtak el, 167 embert ...
Öt balesetben öten haltak meg a hétvégén
...
Az összesítés szerint a hétvégén 374 közlekedési baleset történt, ezek közül 5 halálos kimenetelű volt, 39 súlyos, 102 pedig könnyű sérüléssel végződött. A többi baleset, amelyről a rendőrség bejelentést kapott, csak anyagi kárral járt.
A hétvégén 129 jogosítványt vettek el ittas vezetés miatt. A rendőrség 107 körözött embert fogott el péntektől vasárnapig, 231 embert te...
Öten sérültek meg egy balesetben Szolnokon
...
Erdélyi Tibor, a szolnoki tűzoltóság sajtóügyeletese arról tájékoztatta az MTI-t, hogy hajnalban a Széchenyi körúton a Malom úti buszmegállónál egy Honda típusú személygépkocsi kisodródott, felhajtott a járdára, majd nekiütközött egy vasból készült közterületi padnak, nekicsapódott a buszmegálló oldalának, végül a gyalogjárda melletti füves területen állt meg.
Az autó a...
Hármas karambol Szentes közelében - feloldották az útzárat
... gépkocsi hátulról belerohant, és átlökte a szemközti sávba, ahol összeütközött egy érkező járm...
Feloldották az útzárat a 81-es úton, a reggeli baleset helyszínén
... szemközti sávban közlekedő Mercedes kisbusz sofőrje ezt észlelve lassított, amit a mögötte haladó Mercedes tehergépkocsi vezetője későn vett észre, és a két hátulról nekiütközött.
A balesetben tizenketten sérültek meg, nyolcan könnyebben, négyen súlyosan - tette hozzá a szóvivő.
A tizenöt személyes kisbuszban - amely Simontornyára tartott és tizenegy nő volt az utasa -...
Öten sérültek meg egy közlekedési balesetben Pécsváradnál
...
Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek azt mondta: a baleset nem sokkal délután öt óra előtt történt, még tart a helyszínelés és az eset körülményeinek vizsgálata.
Az MTI más forrásból úgy értesült, hogy a két felnőtt könnyebben, a három gyermek súlyosan sérült, egyiküket a helyszínen újra kellett éleszteni....
Mentőbaleset Vas megyében - A kórházban belehalt sérüléseibe az egyik sérült
... irányába, amikor egy egyenes szakaszon, a nedves úton valószínűleg megcsú...
Öten sérültek meg egy balesetben Kunbábony közelében
...
Mihályné Bornemisza Eleonóra elmondta: a baleset kora délután, az 5202-es számú úton Kunpeszér és Kunbábony között történt, utóbbi településtől mintegy 2 kilométerre, ahol eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó és egy furgon ütközött.
A karambol következtében az elsődleges információk szerint öt embert kellett kórházba szállítani. Közülük ketten súlyos sér...
Az elkövető halála miatt megszűnt az M70-esen történt buszbaleset nyomozása
... vádemelést ellene nem tehettek, több mint fél év után a vizsgálat ezért csak a nyomozás megszüntetésével zárulhatott.
Az M70-es autóúton a tavaly június 21-én hajnalban történt buszbalesetben hatan meghaltak, hárman súlyosan, 23-an könnyebben sérültek meg. A túlélők az MTI-nek arról beszéltek: valószínűleg elaludt a buszsofőr, akit a tudomásuk szerint pihenés nélkül fordított...
Óceánjáró balesete - Tizenkét magyar volt a hajón, kettőjükről nincs hír
... illetve az utazásszervező cégek jelzéseiből származnak, a Külügyminisztérium az olasz hatóságoktól egyelőre nem kapott hivatalos tájékoztatást arról, hogy pontosan hány magyar érintett a balesetben.
Mint hozzátette, még tart az utas- és személyzeti listák egyeztetése, illetve folyamatos a kutatás a hajó körül, az olasz hatóságok pedig későbbre ígértek tájékoztatást.
A sa...
Hatan sérültek meg a 81-es főúton egy balesetben
...
Az elsődleges információk szerint egy személyautó hátulról belerohant egy szlovák rendszámú gépkocsiba, amelyben öten utaztak. Valamennyien megsérültek, és sérüléseket szenvedett a magyar rendszámú kocsi sofőrje is - mondta el, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint az érintett útszakaszt mintegy két és fél órára lezárták a f...
szeretettel
STENDHAL
Suora Scolastica

Történet, mely 1740-ben egész Nápolyt megdöbbentette

ELŐSZÓ

Nápolyban, ahol 1824-ben tartózkodtam, társasági emberek említették Suora Scolastica és Cibo kanonok történetét. Amilyen kíváncsi természetű vagyok, képzelhetni, hogy érdeklődni kezdte...
Két autó ütközött a XV. kerületben, öten megsérültek
...
Kisdi Máté tájékoztatása szerint két személyautó ütközött össze, a sérülteket a mentők kórházba szállították, a balesetben egy távközlési kábel is megrongálódott. Az egyik jármű a másik tetejére került a baleset következtében.
A szóvivő tájékoztatása szerint a helyszínelés végéig a Benkő utca érintett szakaszát lezárják a forgalom elől.
(FOTÓ)...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: Hazatért Romániába, Mentőbaleset Vas, Nagy Imrének, Nagy Imre, Fejér Megyei Szent György Kórházba, Megyei Rendőr-főkapitány, Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, Nyíkos Tamás, Fröhlich Klára, Országos Rendőr-főkapitányság, Erdélyi Tibor, Zsobrák Péter, Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, Mihályné Bornemisza Eleonóra, Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, Szabó Ágnes, Suora Scolastica, Kisdi Máté, embernek kell, ember meghalt, balesetben Szolnokon, 81-es úton, reggeli baleset, közlekedési balesetben, kórházban belehalt, egyik sérült, balesetben Kunbábony, elkövető halála, 81-es főúton, kereket annak, kereket éppen, politikai balesetben, élet egyik, nyugati közvélemény, szembejövők sávjába, helyszínen öten, szlovén kamion, nagykanizsai kórházba, agárdi lehajtó, szalagkorlátok közé, gépjárműben öten, elsődleges információk, baleseti helyszínelés, műszaki mentés, szombathelyi Markusovszky, baleseti osztály, balesetben hárman, férfit agyrázkódás, könnyebb sérültet, tájékoztatás szerint,
© 2013 TVN.HU Kft.