Belépés
Már 56 tűzoltóság megkapta az elmaradt túlórapénzt
... gyulai, a szendrői, a szerencsi, a sátoraljaújhelyi, a sárbogárdi, a mosonmagyaróvári, a kapuvári, a csornai, a püspökladányi, a karcagi, a szigetszentmiklósi, a záhonyi, a paksi, a balatonfűzfői és a Lentiben működő tűzoltóság számára utalta át a pénzt. Eddig 56 tűzoltóság összesen több mint 3 milliárd forint támogatásban részesült - tudatták. A kormányhatározatban rögzített forr...
Ötven hektáron ég a nádas és a rét Csórnál
...
Bisztricz Anett tájékoztatása szerint a lángok oltását a székesfehérvári, a veszprémi, a balatonfűzfői és a pétfürdői hivatásos tűzoltók kezdték meg.
A füst nem veszélyezteti a 8-as főút forgalmát, mivel azt a szél az úttal ellenkező irányba fújja....
Ismét ég a nádas, a rét és a bozótos Csórnál
...
Bisztricz Anett tájékoztatása szerint a négyes fokozatú tűz oltásán három fecskendővel 18 székesfehérvári hivatásos tűzoltó dolgozik, a munkálatokba balatonfűzfői, pétfürdői és veszprémi tűzoltók is bekapcsolódtak.
Arról, hogy ezúttal hány hektár lobbant lángra, egyelőre nem tudott információval szolgálni a szóvivő. A legutóbbi, hétfői tűznél 250 hektáron kellett oltani ...
Havazás - Tömeges balesetek az M7-es autópálya mindkét oldalán Szabadbattyánnál
... gépjárműveikbe. A sérültek számáról egyelőre nem tudott nyilatkozni.
A megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a székesfehérvári, sárbogárdi, pétfürdői, veszprémi, balatonfűzfői hivatásos és a polgárdi önkormányzati tűzoltók végzik a mentést. Rajtuk kívül a katasztrófavédelem hivatali dolgozói is segítenek a mentésben.
Az érintett szakaszon teljes...
Havazás - Több mint ötven jármű ütközött az M7-esen Szabadbattyánnál
... amely a baleset szenvedettek melegedését szolgálja.
Korábban közölte, hogy a műveleti szolgálat irányítása mellett a székesfehérvári, sárbogárdi, pétfürdői, veszprémi, siófoki balatonfűzfői hivatásos és a polgárdi önkormányzati tűzoltók végzik a mentést. Rajtuk kívül a katasztrófavédelem hivatali dolgozói is segítenek a bajbajutottakon.
Az érintett szakaszon teljes útzár...
Eloltották a Fejér megyei nádastüzet
...
A közlemény szerint a székesfehérvári, pétfürdői, balatonfűzfői és veszprémi hivatásos tűzoltók eloltották a tüzet, senki sem sérült meg.
A megyei katasztrófavédelem korábbi közölése szerint a terület járművel nem volt megközelíthető, ezért a tűzoltók lapátokkal és más szerszámokkal oltottak. Emiatt Balatonfűzfőről és Veszprémből is kérték további egységek segítségét....
Holttestet találtak egy égő várpalotai házban
...
A tájékoztatás szerint a nád- és palafedelű parasztház egyik helyisége teljes terjedelmében égett, valószínűleg a benne felhalmozott lom és szemét gyulladt meg.
A pétfürdői és a balatonfűzfői hivatásos tűzoltók oltás közben egy holttestet találtak az épületben....
Eloltották a veszprémi irodatüzet
... körülbelül háromszáz négyzetméter alapterületű tetőszerkezete teljes terjedelmében égett, a Veszprém belvárosában húzódó Victor Hugo utcában.
A tűzhöz a veszprémi, az ajkai és a balatonfűzfői hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, öt vízsugárral oltották el a lángokat. A tűzoltási munkálatok közben a tetőszerkezet töb...
Kiesett egy ember a balatonfűzfői bobpálya egyik kocsijából
...
Helt Ákos elmondta: a baleset szerda este hat óra körül történt, a sérültet a balatonfűzfői hivatásos tűzoltók hozták le a domboldalról, majd adták át a mentőknek, akik kórházba vitték.
Állapotáról az Országos Mentőszolgálat későbbre ígért tájékoztatást....
1 
Címkék: M7-esen Szabadbattyánnál, Bisztricz Anett, Emiatt Balatonfűzfőről, Victor Hugo, Helt Ákos, Országos Mentőszolgálat, elmaradt túlórapénzt, bozótos Csórnál, veszprémi irodatüzet, balatonfűzfői bobpálya, lángok oltását, pétfürdői hivatásos, 8-as főút, úttal ellenkező, négyes fokozatú, munkálatokba balatonfűzfői, sérültek számáról, polgárdi önkormányzati, érintett szakaszon, baleset szenvedettek, műveleti szolgálat, közlemény szerint, terület járművel, tűzoltók lapátokkal, tájékoztatás szerint, benne felhalmozott, balatonfűzfői hivatásos, holttestet találtak, tűzoltási munkálatok, baleset szerda, szabadbattyánnál, sátoraljaújhelyi, mosonmagyaróvári, balatonfűzfőről, székesfehérvári, bajbajutottakon, tetőszerkezete, gépjárműveikbe, bekapcsolódtak, mentőszolgálat, megközelíthető, tájékoztatása, balatonfűzfői, veszélyezteti, önkormányzati, püspökladányi, szerszámokkal, tájékoztatást, terjedelmében, tetőszerkezet, információval, valószínűleg, felhalmozott, munkálatokba, domboldalról, szenvedettek, alapterületű,
© 2013 TVN.HU Kft.