Belépés
Kisfiam Története
... elején. Megismerkedtem a férjemmel. Már az első időben elém tárta a tényt, hogy egy fiatalkori daganatos megbetegedés miatt ő terméketlen. Mivel nem ettől tettem függővé a jövőmet és mert szerettem nagyon, hozzámentem feleségül. Megbeszéltük, hogy amint eljön az idő, örökbefogadunk 1-2 gyereket. 1998-ban volt az esküvőnk. Tudatosan készültem az anyaságra. 2002-ben elérkezetnek lát...
mese
... tartotta ebben az icinyke-picinyke kis faluban.
- Vajon mi lehet az? - tűnődött magában mindig, mikor ez az érzés megjelent.
- Tán az édesanyám?
Édesanyját nagyon szerette ez a kis angyal, tudta, hogy sokat köszönhet neki. Világra szülte őt, felnevelte, és óvta minden bánattól ami csak érhette. Igen nagyon szerette őt, de mikor a csillago...
Nincs Cím
... örül az a kis ostoba?
Nagyanyó most Pancsikat vette kézbe. Pancsika nézte a ruhahalmot, mi tetszene neki, de nem tudta eldönteni. Talán az a piros... Viszont azt tudta, és nagyon szerette volna, ha Nagyanyó is tudja, hogy vízpartra akar menni, vízpartra, meleg homokba! Ezért egy napocskás, pálmafás törülközőre vetette le magát. Nagyanyó felsóhajtott.
- Jaj, a reumás keze...
E-mailben kaptam
... elmegy szétnézni. Hamar el is ment. A kisfiúnak még mindig a kezében volt a baba.
Végül, elindultam felé, és megkérdeztem tőle, kinek
szeretné adni ezt a babát? "Ezt a babát szerette a húgom leginkább és ezt akarta a legjobban most Karácsonyra. Nagyon biztos volt benne hogy a
Télapó elhozza neki." Azt válaszoltam, hogy talán télapó tényleg el is viszi neki, de a ...
Érdemes elolvasni!
... amíg ő elmegy szétnézni. Hamar el is ment. A kisfiúnak még mindig a kezében volt a baba.
Végül, elindultam felé, és megkérdeztem tőle, kinek szeretné adni ezt a babát? "Ezt a babát szerette a húgom leginkább és ezt akarta a legjobban most Karácsonyra. Nagyon biztos volt benne hogy a Télapó elhozza neki. Azt válaszoltam, hogy talán Télapó tényleg el is viszi neki, de a kisfiú,...
Érdemes elolvasni!!!!!!!
... szétnézni. Hamar el is ment. A kisfiúnak még mindig a kezében volt a baba.

Végül, elindultam felé, és megkérdeztem tőle, kinek szeretné adni ezt a babát?

"Ezt a babát szerette a húgom leginkább és ezt akarta a legjobban most Karácsonyra.

Nagyon biztos volt benne hogy a Télapó elhozza neki.

"Azt válaszoltam, hogy talán télapó tény...
Egy szép történet...
... szétnézni. Hamar el is ment. A kisfiúnak még mindig a
kezében volt a baba.

Végül, elindultam felé, és megkérdeztem tôle, kinek szeretné
adni ezt a babát? "Ezt a babát szerette a húgom leginkább és ezt
akarta a
Legjobban most Karácsonyra. Nagyon biztos volt benne hogy a Télapó
elhozza neki."Azt válaszoltam hogy talán télapó tényleg el is viszi ne...
Karácsony előtt
... amíg ô elmegy szétnézni. Hamar el is ment. A kisfiúnak még mindig a kezében volt a baba.
Végül elindultam felé, és megkérdeztem tőle, kinek szeretné adni ezt a babát? "Ezt a babát szerette a húgom leginkább és ezt akarta a legjobban most karácsonyra. Nagyon biztos volt benne hogy a Télapó elhozza neki."
Azt válaszoltam, hogy talán télapó tényleg el is viszi neki, de a ki...
Születésnapi számadás...
... gyermekkorom nyarai, melyeknek nagy részét Sümegen töltöttem a Maminál és Rozikánál. Életem egyik legnagyobb fájdalma, hogy ők már nincsenek közöttünk. A lelkemben hordozom mindkettőjüket, nagyon szerettem őket.
Nem vagyok vallásos, nem vagyok Isten hívő. Hiszek valamiben, mert hinni kell... Ha bármi történik velem, rám a Mami figyel fentről. Én ebben hiszek.
...
Megrázó karácsonyi történet
... amíg ő elmegy szétnézni. Hamar el is ment. A kisfiúnak még mindig a kezében volt a baba. Végül, elindultam felé, és megkérdeztem tőle, kinek szeretné adni ezt a babát?
"Ezt a babát szerette a húgom leginkább és ezt akarta a legjobban most Karácsonyra. Nagyon biztos volt benne hogy a Télapó elhozza neki."
Azt válaszoltam, hogy talán télapó tényleg el is viszi neki, de a...
Ajánlom gépkocsivezetőknek
Talán rólunk is szólhatna ez a történet ...


Karácsonyra készülve a szupermarketbe mentem ajándékokat keresni szeretteimnek. Amikor megláttam a sok embert, panaszkodni kezdtem magamnak:
"Egy örökkévalóságig fogok itt rostokolni és még annyi más helyre kell mennem. Karácsony kezd egyre idegesítőbbé válni minden egyes évvel. Mennyire szeretnék csak lefeküdni és á...
Talán rólunk is szólhatna...
... amíg ô elmegy szétnézni. Hamar el is ment. A kisfiúnak még mindig a kezében volt a baba.
Végül, elindultam felé, és megkérdeztem tőle, kinek szeretné adni ezt a babát? "Ezt a babát szerette a húgom leginkább és ezt akarta a legjobban most Karácsonyra. Nagyon biztos volt benne hogy a Télapó elhozza neki."
Azt válaszoltam, hogy talán télapó tényleg el is viszi neki, de a k...
történet...
... percet,amíg ô elmegy szétnézni. Hamar el is ment. A kisfiúnak még mindig akezében volt a baba.
Végül, elindultam felé, és megkérdeztem tőle, kinekszeretné adni ezt a babát? "Ezt a babát szerette a húgom leginkább és ezt akarta a legjobban most Karácsonyra. Nagyon biztos volt benne hogy a Télapó elhozza neki."
Azt válaszoltam, hogy talán télapó tényleg el is viszi neki, d...
Célkeresztben
... KISZ-lakótelepről visszaköltöztettem a családomat Bp. XX. kerületébe - becsöngetett hozzánk, hogy szeretne fényképeket készíteni gyermekeimről. Amiért átépítettük az öreg házat, nem volt pénzünk és szerettem volna lemondani. De ő nem tágított és azt sem mondta meg, honnan vette az ötletet, hogy pont minket fényképezzen? Aztán, megbeszéltünk egy időpontot, és amiért családi fotózás...
Őseink háziállatai(3)
DR.KISZELY ISTVÁN:A baromfiak

Őseink belső-Ázsiában is, Közép-Ázsiában is és további átmeneti szállásterületeiken is ismerték és tartottak baromfit, hiszen környezetük is tartott és sírjaikban is ott vannak az útravalónak adott ételek között a csirkecsontok és a tojáshéjak. Hogy hoztak-e magukkal azt eddig nem sikerült bizonyítani. Mivel őseinknek egyetlen szálláshelyükr...
képzelt történet IV.
... rajtam valamiféle vágy, hogy lecsitítsam ezt az izgatott embert, hogy én lehessek az, akitől ellazul, és megnyugszik.
Hirtelen elhatározással megfordultam a karjai között - nagyon szerettem volna megtapintani a hátát is. Vajon ott is ugyanilyen kötegekbe keményedett izmokat találok?
Meglepődött a hirtelen mozdulatomon, de a reflexei hihetetlenül működtek, mert a következ...
Bubik István Jászay dijas
... szórakozóhelyen találkoztunk. István igazi férfi volt, nem érdekelte, hogy az udvarlómmal ülök egy asztalnál, odajött és megcsókolt - nyilatkozta Hédi a bulvárlapnak.

"István azt is szerette bennem, hogy cigány származású vagyok. Akkor értettem meg, hogy ez több, mint szerelem, amikor azt mondta, hogy gyereket akar tőlem. Néhány hónap múlva megfogant a lányunk. István ...
Jogfosztás
... távozott a bizottság megszégyenítő jelenete után.
Nem nőnek, embernek sem érezte magát. Hazafelé menet elment a Posta
mellet, de nem fizette be a pénz. Pistával még egyszer, meg szerette volna
beszélni, hátha hajlik majd a férje, hogy mégis megtarthassa a babát.
Beszélgetés nem volt. Pista határozott volt e kérdésben. Éva meg fiatal,
nagyon fiatal és m...
Eltűnt leletek, félkész osztál
... terve van kész.

Két hete vitték ki kartonjaikat a betegek a BM kórházból, ami július 1-én beolvadt az Állami Egészségügyi Központba. Topolánszky Ákos az onkológiai leleteit szerette volna megkapni, de a még ott lévő dolgozók nem találták azokat.

A férfi az Állami Egészségügyi Központ főigazgatójához fordul. Szilvásy Istvánt mi is megkérdeztük volna, de nem ta...
lelepződnének a gyilkos spiono
... visszaköltöztettem a családomat Bp. XX. kerületébe - becsöngetett hozzánk, hogy szeretne fényképeket készíteni gyermekeimről.
Amiért átépítettük az öreg házat, nem volt pénzünk és szerettem volna lemondani.
De ő nem tágított és azt sem mondta meg, honnan vette az ötletet, hogy pont minket fényképezzen?
Aztán, mégis megbeszéltünk egy időpontot, és amiért családi f...
1 2 3 ..12 13 .18 19 .23 24 25 
Címkék: Kisfiam Története, Nincs Cím, Bubik István Jászay, KISZELY ISTVÁN, Állami Egészségügyi Központba, Topolánszky Ákos, Állami Egészségügyi Központ, Szilvásy Istvánt, szép történet, gyilkos spiono, első időben, fiatalkori daganatos, érzés megjelent, reumás keze, kezében volt, babát szerette, húgom leginkább, legjobban most, lelkemben hordozom, szupermarketbe mentem, örökkévalóságig fogok, öreg házat, útravalónak adott, izgatott embert, karjai között, hirtelen mozdulatomon, reflexei hihetetlenül, udvarlómmal ülök, bizottság megszégyenítő, onkológiai leleteit, örökkévalóságig, főigazgatójához, szórakozóhelyen, örökbefogadunk, szupermarketbe, megismerkedtem, mindkettőjüket, szálláshelyükr, elhatározással, megszégyenítő, lelepződnének, megbeszéltünk, gyermekeimről, célkeresztben, kinekszeretné, szeretteimnek, csirkecsontok, fényképezzen, megbetegedés, lakótelepről, megbeszéltük, megkérdeztem, felsóhajtott, elérkezetnek, idegesítőbbé, gyermekkorom, születésnapi, becsöngetett, kartonjaikat, bulvárlapnak, találkoztunk,
© 2013 TVN.HU Kft.