|
|
|
... hogy
a mikrohullámú energia atáplálék útján továbbadódik az
emberi szervezetnek. Ezt a fizikaifolyamatot előzőleg már
több széleskörű tanulmány is megállapította. Amikrohullám
hatásának kitett emberi táplálékok vizsgálata azt is igazolta,
hogy fogyasztásuk az emberi szervezetben patogén (kórokozók,
valamely betegség kifejlődését elősegítő)... |
|
|
|
|
|
|
|
Elvégezték a következő kísérletet, vizet forraltak fatüzelésű
kályhán, gázégős tűzhelyen, elektromos főzőlapon és mikró-hullámú
sütőben.Majd a felforralt vízben magokat csíráztattak.
A fatüzelésű kályhán forralt vízben a magok 75%-a,gázégős tűzhelyen
forralt vízben a magok 50%, elektromos főzőlapon forralt vízben a
magok 25%, micró-hullámú sütőben 0%-a kelt... |
|
|
|
|
|
|