Belépés
1 rész
... Simple Plan-t igaz, hogy csak színpadon de már annak is nagyon örülök! - Mondta az Orsi és mindenki helyeslően bólogatott.
-Én is nagyon várom már az Sp koncit, és végre láthatom a Pierre-t élőben énekelni!! Jaajj tökre jó!! Annyira boldog vagyok!!
-Minden nagyon király lesz!!
-Remélem is! Na de gyorsan kapjuk össze magunkat, nem akarok a sor végén állni!
-...
4. rész
A nagy szerelem tovább tombol


- sziasztok, újra itt!!
- -Szia, jó hogy végre jöttél a Pierre aggódott, hogy már 10-15 perce vége a koncertnek te meg sehol se vagy!! Ilyennek se láttam!!- Mondta David
- Azt mondta szerelemes!- hozzátette Seb!
- Köszike hogy most elmondtad!! Így tök gáz, magam akartam elmondani!!
- Jaj ez így is nagyon édes!!- ...
5. és a 6. rész
Fájdalmas elszakadás

- Annyira rossz téged itt így elhagyni, nem örökre csak egy hétre deh akkor is szar!!
- Nekem is cicám- mondta a Pierre
- Majd a te fölsődet szagoltatom este, és rád gondolok!(kaptam tőle egy fölsőt, amit nem látni az újságokba: P azt fújta be)
- Én is a te illatodra szederülők álomba! Mindennap hívni foglak sokszor legalá...
9.résztől egészen a 12-ig!
... megyünk, majd kiderül mi lesz, hogy alakulnak a dolgaink mi kettőnknek!!- avval megcsókolt és utána átkarolva egymást mi is elindultunk a kocsi felé, amivel a házhoz vittek a fiuk minket!
Pierre vezetet egész úton alig bírtuk ki, hogy már a házhoz érjünk 30 percig nem volt semmi sok semmi azt út közben a Pierrel sugdolózni, kezdtünk:
- Barátnődék jól összemelegedtek a fi...
1 
Címkék: Simple Plan-t, Mondta David, nagy szerelem, kocsi felé, házhoz vittek, fiuk minket, házhoz érjünk, összemelegedtek, elindultunk, szagoltatom, kettőnknek, barátnődék, hozzátette, szerelemes, koncertnek, helyeslően, megcsókolt, sugdolózni, szederülők, elszakadás, bólogatott, mindennap, sziasztok, alakulnak, átkarolva, színpadon, illatodra, elmondani, fájdalmas, újságokba, elmondtad, láthatom, elhagyni, énekelni, fölsődet, aggódott, ilyennek, magunkat, gondolok, szerelem, dolgaink, kezdtünk, mindenki, annyira, köszike, sokszor, egymást, gyorsan, remélem, egészen, vezetet, résztől, akartam, kiderül, megyünk, pierrel, álomba, foglak, nagyon, jöttél, pierre, örülök, tombol, láttam, simple, kaptam, közben, mondta, fölsőt, percig, érjünk,
© 2013 TVN.HU Kft.