Belépés
minden nap.....
... hogy a szereteted csak a nagy ő megjelenésére tartogatod!

Minden nap különleges alkalom!

Minden perc, minden lélegzet egy ajándék Istentől!

Mary Manin Morrissey

KÉT SZÓ VAN AZ ÉLETBEN
MINDIG ÉS SOHA
BOLDOG LÉGY MINDIG...
Önismereti idézetek
Haladni akarsz az életedben, de sokszor egyik lábad a féken van. Ahhoz, hogy szabad lehess, meg kell tanulnod elengedni. Elengedni a sérüléseket. Elengedni a félelmet. Nem táplálni tovább a régi fájdalmakat. Az az energia, amivel a múltadba kapaszkodsz, visszatart az új élettől. Mi az, amit ma elengednél?

Mary Manin Morrissey...
Gyere közelebb!
... sérüléseket. Elengedni a félelmet. Nem táplálni tovább a régi fájdalmakat. Az az energia, amivel a múltadba kapaszkodsz, visszatart az új élettől. Mi az, amit ma elengednél? (Mary Manin Morrissey)


Néha hiányzik az aki voltam, az aki Te voltál, s azok akik Mi voltunk!"

Nem akarom látni, mert nincs erőm látni,
Nem akarom látni, mert nincs időm ...
Haladni akarsz
... s...
Találó idézetek
... ...
Haladni akarsz az életedben
... sérüléseket. Elengedni a félelmet. Nem táplálni tovább a régi fájdalmakat. Az az energia, amivel a múlta...
Morzsák
... sérüléseket. Elengedni a félelmet. Nem táplálni tovább a régi fájdalmakat. Az, az energia, amivel a múltadba kapaszkodsz, visszatart az új élettől. Mi az, amit ma elengednél?
Mary Manin Morrissey

Vannak emberek, akik királyi figurák maradnak, akárhányszor kapnak is mattot, vagy lökik le őket a sakktábláról. Királyok ők gyalogosan is. Sőt.

Az összes könny...
***AMIT MA ELENGEDTÉL***&***nagyon***IGAZ**GONDOLAT***
... sérüléseket. Elengedni a félelmet. Nem táplálni tovább a régi fájdalmakat. Az az energia, amivel a múltadba...
Szép gondolatok...
... Elengedni a félelmet. Nem táplálni tovább a régi fájdalmakat. Az az energia, amivel a múltadba kapaszko...
"Haladni akarsz az életedben, de sokszor egyik lábad a féken
... Elengedni a félelmet. Nem táplálni tovább a régi fájdalmakat. Az az...
Önismereti idézetek
... Elengedni a félelmet. Nem táplálni tovább a régi fájdalmakat. Az az energia, amivel a múltadba kapaszkodsz, visszatart az új élettől. Mi az, amit ma elengednél?

Mary Manin Morrissey

Mindannyiunknak vannak ösztönei, vágyai. Ez tesz minket emberré. A boldog, kiegyensúlyozott élet kulcsa az, ha megtanulunk uralkodni rajtuk.

Mo Hayder

Húzd k...
Szép gondolatok...
... Elengedni a félelmet. Nem táplálni tovább a régi fájdalmakat. Az az energia, amivel a múltadba kapaszkodsz, visszatart az ...
1 
Címkék: Mary Manin Morrissey, MINDIG ÉS SOHA, BOLDOG LÉGY MINDIG, szereteted csak, ajándék Istentől, régi fájdalmakat, múltadba kapaszkodsz, összes könny, múltadba kapaszko, kiegyensúlyozott, mindannyiunknak, megjelenésére, akárhányszor, kepfeltoltes, sakktábláról, fájdalmakat, kapaszkodsz, sérüléseket, megtanulunk, tartogatod, elengednél, önismereti, szereteted, gyalogosan, különleges, gondolatok, visszatart, elengedtél, pirateclub, elengedni, életedben, morrissey, uralkodni, múltadba, idézetek, lélegzet, félelmet, tanulnod, maradnak, istentől, táplálni, királyok, gondolat, közelebb, ösztönei, hiányzik, kapaszko, királyi, voltunk, haladni, figurák, morzsák, emberek, élettől, energia, sokszor, alkalom, életben, emberré, ajándék, tovább, akarsz, amivel, találó, akarom, minden, minket, nagyon, vannak, összes, kulcsa,
© 2013 TVN.HU Kft.