Belépés
Üzleti lehetőség (páratlan)!!
... előnyökhöz juttatja használóját!- 60%-os visszaosztás:
A GéSz Max marketing 60%-ot oszt vissza a termékek tényleges fogyasztói árából. Tehát minden egyes karton Flavon max termék után 18 000 Ft-ot oszt szét a klubtagok között.- Kiszámítható jutalékrendszer:
A klubtagok a lehető legnagyobb térítést kapják az erőfeszíté...
Flavon Max Plus+
Növényi színanyag koncentrátum
Magas antioxidáns tartalmú étrendkiegészítő
A Flavon Max Plus+ termékcsaládunk legújabb tagja. Egy olyan exkluzív termék, amelyet olyan veszélyeztetett, komoly igénybevételnek kitett felnőtt emberek számára hoztunk létre, akiknek életvitelüknél fogva kiemelten fontos az egészségmegóvás.

Miért van szükség a Flavon Max Plus+-ra...
Flavon Kids
... felelőssége.
Nekik kell gondoskodni arról, hogy a gyermekek megkapják a fejlődő szervezet számára nélkülözhetetlen anyagokat, vitaminokat és ásványi anyagokat.
Ebben nyújt segítséget a Flavon Kids egy direkt gyermekeknek, váradós és szoptatós anyáknak kifejlesztett étrend-kiegészítő.
Miért van szükség a Flavon Kids-re
A Flavon Kids hozzájárul a fejlődő szerv...
Flavon Max
... egy rendkívül finom és könnyen fogyasztható termék elfogyasztásával biztosíthatjuk. A kiváló minőség és komplexitás szintén termékünk alappillérének tekinthető.
Miért van szükség a Flavon Max-ra
A modernkor emberét érő negatív hatások leküzdéséhez a szervezetnek segítségre van szüksége. Hiszen a hagyományos táplálkozás miatti tápanyaghiány, a XXI. századi életmód, a meg...
Te is akarsz jönni?
... klubtagunkká?

A GéSz Max Fogyasztói Klub tagjává rendkívül egyszerüen válhat! Nálunk nincs külön belépési vagy regisztrációs díj. Minden fogyasztó, aki megvásárol egy karton Flavon max, Flavon kids vagy Flavon max plus+ terméket (ez a klubtag regisztrációs kartonja), valamint kitölti és aláírja a ,,GéSz Max Fogyasztói KlubTagsági Megállapodást", automatik...
Klinikai vizsgálat
Pulmonológiai vizsgálatok
A vizsgálatok során a Flavon max hatásait krónikus obstruktív légúti betegségben (COPD) szenvedôkön tesztelik. A WHO becslése szerint a COPD évente 2,75 millió ember haláláért felelős, a prognózis szerint 2020-ra a leggyakoribb halálozási ok lehet. A vizsgálatokat randomizált, placebo kontrollos elrendezésben végzik.
A projektben a betegek fele ...
taplalekkiegeszites
... Flavon max În vizorul cercetarilor stiintifice asupra suplimentelor nutritive cu rol în prevenirea îmbolnavirilor si mentinerea sanatatii, un loc primordial îl ocupa substantele vegetale cu continut deosebit de ridicat de antioxidanti, cum ar fi flavonoidele si alti compusi polifenolici.

În organismul nostru carotenoizii functioneaza pe planuri multiple, astfel a...
Influenza járvány...
... tartalmaznak, mint az eredeti, a nyers fokhagyma. Ez kivétel a többi gyógytermékek közt! A magyar kisgerezdű, min. 3x több hatóanyagot tartalmaz, mint a nagygerezdű kínai.

B.) Flavonoidokkal.

Ez a termék a nyers színes és magyar gyümölcsökben, zöldségekben található! Nagyon tudom ajánlani azokat a termékeket, amelyeknél már a név is utal arra, hogy azokban ...
Természetes Étrendkiegészítők
Természetes Étrendkiegészítők
/Sejtkirály.hu/

Flavin7plusz Prémium kap. - 30 db kapszula

A Flavin7 Prémium termékek emelt polifenol, flavonoid tartalommal rendelkeznek. Kiknek ajánljuk? Családban előforduló fokozott rizikófaktor, hajlamosító tényezők esetén, szív- és érrendszeri, daganatos betegségek megelőzésére; daganatos betegeknek, hagyományos kezel...
Gyógynövények / Szakanyag -1
Szabó László Gy.
GYÓGYNÖVÉNYISMERET
(speciális kollégiumhoz alapok)
biológus és biológia tanár szakos hallgatóknak
(kiegészítő ajánlott ismeretek)
Tartalom
Általános rész
1. Gyógynövények tudományos és magyar neve, drogok gyógyszerészi neve
2. Etnobotanikai adatok, népi orvoslási tapasztalatok, herbáriumok
3. Növényi anyagcsere és kapcso...
Gyógynövények / Szakanyag -2
... phellandrenek,
perilla-aldehid, terpineol, eugenol, myrcen, terpinenek, limonen, p-menthenal, 1,8-cineol, caryophyllen,
farnesen, bisabolen), kb. 10% zsíros olaj, gyanta, gumianyag, cserzőanyag, flavonoid (apigenin-glikozid,luteolin)
Alkalmazás: carminativum dyspepsiában, kólikás görcsben, stomachicum, diureticum, aphrodisiacum,
galactogogum, emmenagogum. Fűsze...
Flavonmax
Magas antioxidáns tartalmú étrend kiegészítő
Flavon Max.-

A Flavon max termékcsalád első tagja 2004. nyarán jelent meg a piacon. Azóta több mint százezer elégedett fogyasztó bizonyítja kiváló hatását és minőségét.

A terméket a különleges gyártási eljárás és a természetesség teszi egyedülállóvá. Szakítva a korábbi gyakorlattal, a szervezetünk számára szüks...
Flavon max plus+
Flavon max plus+

A Flavon max Plus+ termékcsaládunk prémium tagja. Exkluzív termék, amelyet veszélyeztetett, komoly igénybevételnek kitett felnőtt emberek számára hoztunk létre, akiknek életvitelüknél fogva kiemelten fontos az egészségmegóvás.
Miért van szükség a Flavon max Plus+-ra?

A megélt napi stressz, a nem megfelelő táplálkozás (állagjavítók, emulge...
Flavon Green
[+] Flavon Green

Legújabb termékünk a Flavon Green, mely különféle zöldségek pozitív élettani hatásait teszi komplex módon hozzáférhetővé. A benne található zöldségek segítségünkre lehetnek egy kiegyensúlyozott, vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban gazdag étrend megteremtésében. Kutatások sokasága igazolta, hogy a zöldségek és gyümölcsök rendszeres fogyas...
A Flavonmaxrol
A Flavon max már több tízezer ember számára vált életmóddá. A Flavon max Klub koncepciójának mozaikdarabkái nem mások, mint az egészséges, sikeres, kihívásokkal teli, személyiségfejlődésben gazdag, szabad élet.
Küldetésünk, hogy százezrek érjék el az anyagi és erkölcsi sikert úgy, hogy közben másokat segítenek, emberek millióinak juttassuk el egy egészségesebb és sikeresebb é...
Wikipediából - gyógynövények!
... [szerkesztés]

(Agrimonia eupatoria)

Virágát és levelét gyűjtjük. Júliustól augusztus végéig virágzik, ekkor gyűjthető a virágzó növény föld feletti része, ami cserzőanyagot, kevés ellágsavat és flavonglikozidokat tartalmaz.

Enyhén vizelethajtó hatású, de gyógyítja a sebeket, duzzanatokat, a torok- és mandulagyulladást. Teája fáradtság ellen is jó.|...
Az Influenzáról röviden
... mint az
eredeti, a nyers fokhagyma. Ez kivétel a többi gyógytermékek közt! A
magyar kisgerezdű, min. 3x több hatóanyagot tartalmaz, mint a nagygerezdű kínai.

B.) Flavonoidokkal.
Ez a termék a nyers színes és magyar gyümölcsökben, zöldségekben
található!
Nagyon tudom ajánlani azokat a termékeket, amelyeknél már a név is utal
arra, h...
gyógyteák
... eupatoria) Közönséges párlófű
Virágát és levelét gyűjtjük. Júliustól augusztus végéig virágzik, ekkor gyűjthető a virágzó növény föld feletti része, ami cserzőanyagot, kevés ellágsavat és flavonglikozidokat tartalmaz.
Enyhén vizelethajtó hatású, de gyógyítja a sebeket, duzzanatokat, a torok- és mandulagyulladást. Teája fáradtság ellen is jó.
Apróbojtorján tea: Csész...
1 
Címkék: Flavon Max Plus+, Flavon Kids, Flavon Max, Természetes Étrendkiegészítők, Flavon Green, GéSz Max, Flavon Max Plus+-ra, Flavon Kids-re, Flavon Max-ra, GéSz Max Fogyasztói Klub, GéSz Max Fogyasztói KlubTagsági Megállapodást&#8221, Flavin7plusz Prémium, Flavin7 Prémium, Szabó László Gy, termékek tényleges, klubtagok között, lehető legnagyobb, olyan exkluzív, gyermekek megkapják, fejlődő szervezet, direkt gyermekeknek, fejlődő szerv, rendkívül finom, kiváló minőség, modernkor emberét, szervezetnek segítségre, hagyományos táplálkozás, karton Flavon, klubtag regisztrációs, vizsgálatok során, prognózis szerint, leggyakoribb halálozási, vizsgálatokat randomizált, betegek fele, nyers fokhagyma, többi gyógytermékek, magyar kisgerezdű, nagygerezdű kínai, nyers színes, különleges gyártási, természetesség teszi, korábbi gyakorlattal, szervezetünk számára, megélt napi, benne található, virágzó növény, antioxidánsokban, étrendkiegészítő, nélkülözhetetlen, elfogyasztásával, kiegyensúlyozott, termékcsaládunk,
© 2013 TVN.HU Kft.