Belépés
Jobbik-tüntetés, Kossuth tér
Jobbik-tüntetés a Kossuth téren Horthy bevonulásának évfordulóján

Tüntetést szervez a Jobbik Horthy Miklós Budapestre vonulásának évfordulóján, november 16-án, kedden 18 órára a budapesti Kossuth térre, Károlyi Mihály szobrához, melynek eltávolítását célzó jobbikos javaslatot az Országgyűlés kulturális bizottságának fideszes többsége leszavazta.

A nagygyűl...
Tiramisu torta tojás nélkül
... piskótát és erre a maradék krémet. Egy éjszakára hűtőbe teszem. Másnap könnyedén levehető a tortakarima. Tálalás előtt megszórom a kakaóporral.
Ezt a fincsi tortát a 25. házassági évfordulónkra készítettem. A kakaós szóráshoz/díszítéshez egy műanyag tortata alátétet használtam, érdekes mintázatot adott.
...
Házassági évfordulóra
...
Gratulálok

...
MOSOLYOGTÁL ma MÁR? :)
...|...
Bellevue Hotel a Búbánatvölgyben - Babits Emlékház
...


A 4 csillag nem érződött a vacsora választékában és ízeiben, de azt, hogy ne...
Ma van a varsói felkelés 68. évfordulója
Ma van a varsói felkelés 68. évfordulója - magyar honvédek is harcoltak a lengyelek oldalán

68 évvel ezelőtt, 1944. augusztus 1-jén kezdődött a második világháború egyik legtragikusabb epizódja, a varsói felkelés. A 63 napig tartó elkeseredett és bátor küzdelemben több, mint 200.000 lengyel felkelő és civil halt meg, a város teljes lakossága pedig elmenekült.
[/b...
Esztergomban
...


Monumentális méretei ellenére benn ülve nem éreztem óriásinak a teret, pedig Európában az ötödik, világviszonylatban pedig a 18. a rangs...
1956 - 2012
... Miklós és a forradalom minden kivégzettjének jelképes síremlékét. Budapesten az Új Köztemető 301-es parcellájában, majd a Belvárosban megemlékezést tartottak Nagy Imre kivégzésének 30. évfordulóján. A belvárosi megemlékezést a rendőrség erőszakkal oszlatta fel. 1989. március 29-én megkezdődött Nagy Imre, Gimes Miklós, Losonczy Géza, Maléter Pál és Szilágyi József jeltelenül elteme...
Boldog Nőnapot!
... Ember!
http://www.kepeslap.com/images/18968 /h%E1zass%E1gi%E9v...
1982.03.10-


Téged látlak egy távoli hegyben,egy fényes napsugárban,egy hűvös esőcseppben.
Te vagy a falevél,mit felkap a szél,mi arcomhoz ér.
Ott vagy a dalban,egy névben,egy hangban,hallak a csöndben,hallak a zajban.
Téged látlak,mik...
Történelmi évfordulók listája
...
Történelmi évfordulók listája
...
Házassági évfordulótokon
Szeretettel köszöntelek.............
Évfordulók
Történelmi évfordulók naptára


> http://hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%B6 rt%C3%A9nelmi_%C3%A9vfordul%C3%B3k_l ist%C3%A1ja
...
NAPTÁR SZERINTI KONKRÉT csoportosítás
... -

Az év egyes napjainak történelmi évfordulói -

http://93.img.v4.skyrock.net...
Karácsonyi üzenetem
... ezt az oldalt annak ellenére,
hogy július negyedikén elköszöntem:
Sajnos semmi sem tart örökké, így ennek az oldalnak a mindennapos frissítése sem.
Ezután csak nagyon ritkán lesz időm a...
A mai napi évforrdulók
...
...
Csoda naptár
CSODA-NAPTÁR!Nagy örömmel adom közre ezt a páratlanul hasznos összeállítást!

Ragyogó elme lehetett, aki ezt a naptárt összeállította! Egy kattintás a megfelelő dátumra és máris bekövetkezik a csoda!!! Egy biztos! Nem pár perces szór...
Történelmi évfordulók listája
Ajánlom mindenki figyelmébe az alábbi oldalt:
Egy biztos! Nem pár perces szórakozás,hanem sok-sok órás szellemi épülés,informálódás,művelődés ez a gazdag,részletes összeállítás!

...
Keskeny az út-nem mindenki fér el rajta!
... Székesfehérváron. Lakásukat a férj balesete után veszítették el. László és Erzsike hétfőn itt ünnepelte a 24. házassági évfordulóját.

bak
Nagy ünnep a 24. házassági évforduló, sokan pezsgős, romantikus vacsorával ünneplik. ...
1 2 
Címkék: Bellevue Hotel, Babits Emlékház, Boldog Nőnapot, NAPTÁR SZERINTI KONKRÉT, Jobbik Horthy Miklós Budapestre, Károlyi Mihály, Nagy Imre, Gimes Miklós, Losonczy Géza, Maléter Pál, Szilágyi József, varsói felkelés, út-nem mindenki, budapesti Kossuth, maradék krémet, fincsi tortát, kakaós szóráshoz, műanyag tortata, vacsora választékában, lengyelek oldalán, második világháború, város teljes, forradalom minden, belvárosi megemlékezést, rendőrség erőszakkal, távoli hegyben, fényes napsugárban, hűvös esőcseppben, oldalt annak, mindennapos frissítése, páratlanul hasznos, naptárt összeállította, megfelelő dátumra, alábbi oldalt, búbánatvölgyben, összeállította, évfordulótokon, kivégzettjének, legtragikusabb, megemlékezést, csoportosítás, bevonulásának, választékában, parcellájában, eltávolítását, bizottságának, összeállítást, évfordulónkra, évfordulóján, elkeseredett, kepfeltoltes, informálódás, esztergomban, összeállítás, országgyűlés, megkezdődött, kivégzésének, monumentális, bekövetkezik, készítettem, kakaóporral,
© 2013 TVN.HU Kft.