Belépés
"Vidd hírét az örökkévalóknak
... felvidítsuk a megfáradtat, megédesítsük az elkeseredetett, vigaszt nyújtsuk a betegeknek, alkalmat adjunk az alkotásra. A magunk mulattatása elősegítheti az önfegyelmet és az érzelmi érlelődést. Ebben az a nehéz, hogy mindig meg kell maradnunk a pozitív mulattatásnál. Ne várjuk el, hogy mindig csak bennünket mulattassanak. A mulattatást, amelynek rendkívül erős hatása lehet, nem v...
ISTEN KINYILATKOZTATÁSAI 9rész
... teremtett világokon keresztül már megtették a maguk menetét, megtestesülhetnek más csillagokon is, bizonyos - csak általam ismert - hajlamaik miatt. Ezeknek más csillagon is biztosítják a kiérlelődést - sőt meghozhatják neki a Földön az emberi megtestesülést is. Ekkor már bizonyos misszióval indulnak a Földre.

Ez magyarázza meg a kicsi és legkisebb gyermekek halálát is...
ISTEN KINYILATKOZTATÁSAI 11rés
... időpontot azért sem adhatom meg, mert nem akarom, hogy áttekinthetetlen káosz uralkodjon fölöttetek. Mert ha napot és az órát pontosan tudnátok, rettenetes lenne a zűrzavar, amely semmiféle érlelődést nem hozna. Sürgetően mindig csak arra utalhatok, hogy számolnotok kell minden jövendölés teljesülésével, és nem hagyatkozhattok rá - ezt már ti úgysem élitek meg.

Éljetek ...
ISTEN KINYILATKOZTATÁSAI 14rés
... szükségeken, ínségeken, benső küzdelmeken kell átmenni, és csak így tudja végbevinni a tisztulás folyamatát. Bölcsességem felismerte ezt, azért szeretetem állandóan ad lehetőséget, hogy az érlelődést segítse.

Ezért nem folyik a földi lét mindig azonos nyugalomban. Viharok vesznek körül, és elég gyakran elkeseredtek a titeket érintő sors miatt.

Ennek ellenér...
Jézus kinyílatkoztatásai
... a túlvilági birodalomban folytatja. Ez mindig neki kiutalt tevékenységet jelent, amit új testbeöltözéssel visz végbe a számtalan, teremtett világok egyikén, amelyek mind a szellemi kiérlelődést szolgálják. Mások a feladatok és a tevékenységek mint a Földön, és nektek nem is lehet érthetővé tenni. De mindig a SZOLGÁLÓ SZERETET AZ, ami megváltást és érlelődést hoz.

Megszá...
A Szentszellem 1
... tőlem kaptátok, ti ismét továbbvihetitek és aki velem bensőséges kapcsolatban van és meghallgatja, vagy elolvassa, az is érzi majd szavaim erejét. "Szavam hatásaként" fokozott lelki érlelődést kap, mert én beszélhettem hozzá - ha indirekt módon, követeimen keresztül történt is.
Viszont aki nem tulajdonít szavaimnak semmi jelentőséget, aki tagadja, hogy a szavak eredete én va...
Q 10
... kiegészítő étkezés útján, táplálék-kiegészítőkből kell felvennünk a megfelelő mennyiséget. Sajnos a mezőgazdaság túlzott kemizálálása
a tárolás, a tartósítószerek, a mesterséges érlelődést előidéző gázok, a sütés, a főzés stb. ala posan csökkentik a koenzim jelenlétét.

Hiánya komoly gondokat okozhat a szív és az immunrendszerben. A normálisnál már 25%-kal alacsony...
Az ember majdnem Angyal
... meg magad és lépj egyet feljebb. Azt tartja egy mondás, hogy ami nem öl meg, az erősít. Te is így tekints gondjaidra, nyomorúságaidra és bízd az Úrra mindegyiket. Ezek mind növekedést, érlelődést adnak számunkra!


A nap gondolata:

Az ember, szelleme miatt majdnem...
1 
Címkék: ISTEN KINYILATKOZTATÁSAI, SZOLGÁLÓ SZERETET AZ, ember majdnem, magunk mulattatása, érzelmi érlelődést, pozitív mulattatásnál, maguk menetét, emberi megtestesülést, órát pontosan, tisztulás folyamatát, érlelődést segítse, titeket érintő, túlvilági birodalomban, szellemi kiérlelődést, tevékenységek mint, szavak eredete, megfelelő mennyiséget, mezőgazdaság túlzott, mesterséges érlelődést, koenzim jelenlétét, áttekinthetetlen, immunrendszerben, testbeöltözéssel, nyomorúságaidra, hagyatkozhattok, továbbvihetitek, tartósítószerek, megtestesülést, kiegészítőkből, örökkévalóknak, teljesülésével, elkeseredetett, roostergrandma, tevékenységet, mulattassanak, mulattatásnál, tevékenységek, elősegítheti, jelentőséget, szentszellem, kapcsolatban, birodalomban, kiérlelődést, elkeseredtek, meghozhatják, kemizálálása, beszélhettem, meghallgatja, bölcsességem, mezőgazdaság, megédesítsük, biztosítják, küzdelmeken, mennyiséget, mindegyiket, csillagokon, lehetőséget, mulattatást, normálisnál, megfáradtat, mulattatása, felvidítsuk,
© 2013 TVN.HU Kft.