Belépés
Seehofer: antiszemita és szélsőjobboldali hátterű lehetett a hallei lövöldözés
... fekvő Lipcsében egy megemlékezésen, amelyet a rendszerváltást és a német újraegyesítést megelőző tömegtüntetések 30. évfordulójára rendeztek. Ünnepi beszédében hangsúlyozta, hogy Németországban mindenkinek szolidaritást kell vállalnia zsidó polgártársaival.
A jóm-kipúr, vagyis az engesztelés napja a legszentebb, bűnbánó imákkal töltött zsidó főünnep. Izraelben ekkor gyakorlat...
Német miniszter: szélsőjobboldali terrorcselekmény volt a hallei zsinagóga elleni támadás
... e...
Másfél éves mélypontra csökkent az infláció Németországban szeptemberben
...
Szeptemberben, az egy évvel korábbihoz képest, 1,2 százalékkal - 2018 februárja óta a leglassabb ütemben - nőttek a fogyasztói árak. Augusztushoz képest nem változtak az árak.
Augusztusban éves szinten 1,4 százalékkal, havi szinten pedig 0,2 százalékkal csökkentek a fogyasztói árak.
A gyakran változó energia- és élelmiszerárakat nem tartalmazó maginfláció éves össz...
Kiss Attila lett az E.ON magyarországi tevékenységéért felelős vezérigazgató
... tájékoztatás szerint Kiss Attila 1999-ben végzett közgazdászként és csatlakozott az E.ON-hoz. Azóta számos területen töltött be vezetői pozíciókat a vállalaton belül, Magyarországon és Németországban is. Az E.ON Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatójának tavaly júniusban nevezték ki.
Az E.ON múlt pénteken tájékoztatott arról, hogy keretmegállapodást kötött az MVM Magyar Villamos ...
Katalán válság - Kilenc függetlenségi vezetőt ítéltek el zendülés miatt
... elnök és egykori kormányának vele együtt külföldre menekült négy tagja ebben az eljárásban nem ült a vádlottak padján, mivel a spanyol bíróság által kért kiadatásukat Belgiumban és Németországban is elutasították. Spanyolországban viszont elfogatóparancs van érvényben ellenük.
A volt elnök Twitter-oldalán szörnyűnek nevezte, hogy összesen 100 év börtönt kaptak a katalán polit...
A vártnál erősebben nőtt az euróövezet ipari termelése augusztusban
... 0,8 százalékkal.
Az egy évvel korábbihoz képest az ipari termelés a legnagyobb mértékben, 8,1 százalékkal, Szlovákiában esett vissza. A legnagyobb euróövezeti gazdaságban, Németországban 5,0 százalékkal csökkent az ipari termelés augusztusban, míg júliusban 5,1, júniusban pedig 5,9 százalékos volt a visszaesés.
A legnagyobb mértékben Málta ipari termelése nőtt, 7,4 száz...
Katalán válság - Ismét nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Carles Puigdemont ellen
... önkéntes száműzetésben ott élő függetlenségi politikust.
A leváltott elnök és egykori kormányának szintén külföldre menekült négy tagjának kiadatását korábban Belgiumban és Németországban is elutasították.
A belga bíróság akkor a kérelem szabálytalanságára hivatkozott, míg a német bíróság a vádpontok közül nem látta megalapozottnak a lázadás bűncselekményét, és csak hűt...
Német kutatás: a munkanélküliség megduplázza az elhalálozás kockázatát
... megerősítik az úgynevezett egészséges migráns hatás (healthy migrant effect) létezését. Mint írták, a szocioökonómiai és egyéb változók súlyozása után az adatok azt mutatják, hogy a Németországban élő munkaképes korú nem német állampolgárok körében feleakkora a halálozási valószínűség, mint a német állampolgárok körében.
Ugyanakkor az adatokból az is kitűnik, hogy a nem néme...
Katalán válság - A volt katalán elnök felháborítónak nevezte a spanyol legfelsőbb bíróság hétfői döntését
... Puigdemont és egykori kormányának vele együtt külföldre menekült négy tagja az eljárásban nem ült a vádlottak padján, mivel a spanyol bíróság által kért kiadatásukat Belgiumban és Németországban is elutasították. A spanyol hatóságok abban bíznak, hogy Belgium ezúttal kiadja a két éve önkéntes száműzetésben ott élő függetlenségi politikust. A belga bíróság akkor a kérelem szabályta...
Németországban
...angel...
Németországban
...én...
Németországban
Vegyes...
németországban
...bea albuma...
Németországban...
Me...
Strandolas Nemetorszagban
Nyari kepeim...
Nemetorszagban, de reg is
...csalad...
hayabusa németországban
...mocik...
hayabusa németországban e
...mocik...
Németországban a kedvenc
...erzsike0422...
image001.jpg
Németországban...
1 2 3 .........332 333 ....498 499 .....663 664 665 
Címkék: Kiss Attila, Carles Puigdemont, Strandolas Nemetorszagban, Hungária Zrt, Magyar Villamos, hallei lövöldözés, hallei zsinagóga, infláció Németországban, vártnál erősebben, euróövezet ipari, munkanélküliség megduplázza, elhalálozás kockázatát, volt katalán, spanyol legfelsőbb, német újraegyesítést, engesztelés napja, leglassabb ütemben, fogyasztói árak, gyakran változó, vállalaton belül, vádlottak padján, spanyol bíróság, volt elnök, katalán polit, ipari termelés, legnagyobb mértékben, legnagyobb euróövezeti, leváltott elnök, belga bíróság, német bíróság, vádpontok közül, lázadás bűncselekményét, úgynevezett egészséges, halálozási valószínűség, német állampolgárok, spanyol hatóságok, kérelem szabályta, terrorcselekmény, szélsőjobboldali, spanyolországban, élelmiszerárakat, elfogatóparancs, tevékenységéért, bűncselekményét, megalapozottnak, szocioökonómiai, munkanélküliség, polgártársaival, tömegtüntetések, rendszerváltást, németországban, magyarországon, közgazdászként, újraegyesítést, nemetorszagban,
© 2013 TVN.HU Kft.