Belépés
Tizenhat százalékkal csökkent a mézelő méhkolóniák száma 2017-18 telén egy nemzetközi tanulmány szerint
... Portugáliában, Észak-Írországban, Olaszországban és Angliában észlelték, míg Fehéroroszországban, Izraelben és Szerbiában a veszteségi ráta 10 százalék alatt volt. Országokon belül is - Németországban, Svédországban és Görögországban - észleltek jelentős regionális ingadozásokat - olvasható a glasgow-i egyetem honlapján közzétett közleményben.
A teljes veszteség ugyan kisebb...
Jogsi - Százharminckettedik nap
... elintéztem. Elég hamar végeztem, nagyon kedvesek voltak. A múltkor a lányom a magyar személyijét intézte, évekkel ezelőt lejárt. Meglepődött, hogy gyorsak és kedvesek voltak. Azt mondta, Németországban ez nem így van. Ott hosszabbíttatta meg a jogosítványát. Még ittléte alatt meg is jött az irat postán.
Aztán délután, ahogyan enyhült a hőség a kertet nyírtam. Kicsit gyomlált...
Megtartották Münchenben az első magyar építőipari hazatérő börzét
... úgynevezett hazahívó programot, amelynek első rendezvénye a müncheni fórum volt.
A 2013-ban elért foglalkoztatási mélypontig 80 ezer ember hagyta el az ágazatot, nagyjából 30 ezren Németországban vállaltak munkát, közülük 12 ezren Bajorország tartományban - indokolta a helyszínválasztást Koji László.
A börzén hét cég mutatkozott be, valamennyi az ágazat meghatározó, és ...
A német kormány vizsgálja a Commerzbank és az ING összeolvadásának a lehetőségét
... egyeztetett Berlinben Wopke Hoekstra holland pénzügyminiszter és Jörg Kukies német pénzügyminiszter-helyettes. Az idézett források szerint Berlin azt szeretné, ha az új bank székhelye Németországban lenne.
A német államnak 15,5 százalékos részesedése van a Commerzbankban és ezzel a bank legnagyobb részvényese.
Az ING és az olasz UniCredit egyaránt érdeklődik a Commerzban...
Hat és fél év börtönre ítélték nem jogerősen a Bróker Józsiként ismerté vált csalót
... rászedett emberektől kicsalt pénz összege 500 000 forint 42 millió forint között változott. A férfi a büntetőeljárás megindulását követően külföldre szökött. Elfogatóparancs alapján Németországban fogták el.
A Szolnoki Járásbíróság a férfit 61 rendbeli csalás bűntettében mondta ki bűnösnek és vele szemben 6 év 6 hónap börtönben végrehajtandó szabadságvesztést és 26 millió for...
Újabb tíz kerámiaritkasággal bővült a pécsi Gyugyi-gyűjtemény
... különlegessé. A tárgyak között szerepel továbbá egy kék színű, tiger technikával készült zsugormázas váza is.
Az új tárgyak különböző helyekről tértek vissza Pécsre: a "madáredény" Németországban, a petróleumlámpa Angliában, a pakisztáni stílusjegyeket viselő, barna színű zsugormázas korsó Amerikában bukkant fel.
A Zsolnay-gyár aranykorának legszebb darabjait bemutató t...
Illegális bevándorlás - Frontex: a tagállamok kevesebb határőrt vetnek be, mint amennyit bejelentenek
... határán, ami ugyan 27 százalékos csökkenés az egy évvel korábbihoz képest, de biztonsági körökben úgy vélik, hogy sokan észrevétlenül jutnak be a közösség területére. Erre utal, hogy ...
Németország nyugati részén történelmi csúcsra emelkedett, keleten az 1905-ös szintre süllyedt a népesség
... Németország nagyjából egyharmadát kitevő keleti tartományok között.
Amennyiben a volt NDK területén ugyanazok a népesedési folyamatok érvényesültek volna, mint az egykori Nyugat-Németországban, akkor a keleti tartományokban kétszer annyi embernek kellene laknia, mint amennyien valójában laknak, a nagyjából 550 ezres Drezda és Lipcse - a keleti Szászország tartomány két legnag...
EBRD-alelnök: Közép-Európának innovációra van szüksége, de növelni kell ennek finanszírozását
... az a terület, ahol a közép-európai EU-gazdaságok még mindig lemaradásban vannak.
Az uniós statisztikák szerint ugyanis a kutatás-fejlesztési (R&D) tevékenység az EU-n belül Németországban, Ausztriában és az Egyesült Királyságban a legmagasabb intenzitású, ugyanakkor egyetlen közép-európai gazdaságban sem éri el az R&D-tevékenység finanszírozása a GDP-érték 3 százalékában kije...
Véget ért Németországban az 5G-hálózatok kiépítésére alkalmas frekvenciák árverése
... közoktatási rendszer fejlesztésére, az iskolák digitális infrastruktúrájának és eszközellátottságának javítására fordítja.
A sikeres aukció lezárása "rajtjelzés az 5G számára Németországban" - emelte ki Jochen Homann, a szövetségi távközlési szabályozó hatóság (Bundesnetzagentur) vezetője.
Hozzátette, hogy az újgenerációs hálózatok nemcsak a lakosságot, hanem az egész né...
Donald Trump további amerikai katonák Lengyelországba küldését jelentette be
... százalékára kell növelnie a védelmi kiadásokat.
"Németország 1 százaléknál tart. Már el kellett volna érniük a 2 százalékot, de nem sietnek vele. Ötvenkétezer katonánk állomásozik Németországban, már nagyon-nagyon régóta. Bizonyos számú csapatot tehát onnan telepítünk át Lengyelországba" - mondta.
Donald Trump újságírói kérdésre válaszolva megerősítette, hogy június végé...
Lassult májusban a németországi infláció
... csúcsról.
Januárban 1,4, februárban 1,5, márciusban pedig 1,3 százalékon állt a németországi infláció. Tavaly májusban 2,1 százalékos volt a fogyasztói árak éves emelkedésének a mértéke Németországban.
Májusban az előző havihoz képest 0,2 százalékkal emelkedtek a fogyasztói árak Németországban. Áprilisban 1,0 százalék volt a havi áremelkedés mértéke.
Az európai uni...
Illegális bevándorlás - Csökkent a menedékjogi kérelmek száma Németországban
...
A január-májusi időszakban 74 107 menedékjogi kérelmet nyújtottak be a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hivatalhoz (BAMF), ami 5 százalékkal - 3919 kérelemmel - kevesebb az egy évvel korábbi 78 026-nál.
A kérelmezők legnagyobb csoportját a szíriai állampolgárok alkotják, 17 829 fővel. Utánuk az iraki és a nigériai menedékkérők következnek 6627, illetve 6389 fővel...
Illegális bevándorlás - A Sea-Watch hajója ismét olasz partok felé tart a belügyminiszter tiltása ellenére
...
A Németországban bejegyzett nem kormányzati szervezet vízi járműve az olasz belügyminisztérium adatai szerint mintegy 180 kilométerre volt Lampedusától csütörtök este.
A hajó a Líbiához tartozó kutatási és mentési tengeri övezetben fogadta fedélzetére az 52 fős csoportot és felvette a kapcsolatot a líbiai parti őrséggel, amely Tripolit jelölte meg a legközelebbi biztonsá...
Accenture: a többség drágábban is megvenné a környezetbarát termékeket
... technológiák bővítése.
A felmérés 2019 áprilisában készü...
Németországban
...angel...
Németországban
...én...
Németországban
Vegyes...
németországban
...bea albuma...
Németországban...
Me...
1 2 3 .........328 329 ....492 493 .....655 656 657 658 
Címkék: Megtartották Münchenben, Bróker Józsiként, Donald Trump, Koji László, Berlinben Wopke Hoekstra, Jörg Kukies, Szolnoki Járásbíróság, Egyesült Királyságban, Jochen Homann, mézelő méhkolóniák, nemzetközi tanulmány, első magyar, német kormány, pécsi Gyugyi-gyűjtemény, tagállamok kevesebb, 1905-ös szintre, 5G-hálózatok kiépítésére, németországi infláció, menedékjogi kérelmek, belügyminiszter tiltása, többség drágábban, környezetbarát termékeket, veszteségi ráta, glasgow-i egyetem, teljes veszteség, magyar személyijét, irat postán, kertet nyírtam, müncheni fórum, 2013-ban elért, ágazat meghatározó, idézett források, német államnak, bank legnagyobb, olasz UniCredit, büntetőeljárás megindulását, tárgyak között, petróleumlámpa Angliában, pakisztáni stílusjegyeket, közösség területére, népesedési folyamatok, keleti tartományokban, keleti Szászország, közép-európai EU-gazdaságok, uniós statisztikák, legmagasabb intenzitású, iskolák digitális, sikeres aukció, szövetségi távközlési, újgenerációs hálózatok,
© 2013 TVN.HU Kft.