Belépés
Jóga mindenkinek
... keletkezett az elefánt agyara és a zsirá nyaka. Így fejlődött ki az ember. A prána automatikusan követi a tudatot, az ember ez által sok mindent el tud érni. Ha a kezünkbe küldjük a pránát, az meleg lesz, ha egy beteg szervünkbe, ott gyógyulási folyamatokat indít be.
A gyakorlásnak rendkívüli szerepe van a koncentráló képesség kifejlesztésében. Ennek révén a jógik csodák...
A Reiki Története
...
A Reiki Története
Fran Brown
Az élő Reiki című könyve alapján

A Reiki történetét sok mestertől hallottam, de pontosan ebben a formájában még nem. Tekintettel arra, hogy az alábbi történeteket Takata tanítványa Fran Brown írta le Az élő Reiki című könyvében, úgy gondolom ez lehet a leghűségesebben tolmácsolt legenda, amit csak megismerhetünk
M...
A barokk stílusról
... érzelmeiket. Caravaggio hétköznapi típusaival szemben a választékos szépség, báj jellemzi szentjeit. A hivő számára a földi és a természetfeletti között nincs különbség, s a közvetlenül, meleg érzelmekkel, egyszerű hangon szóló oltárkép megindítja érzelmeit. Annibale idealizmusa nem szakad el teljesen a valóságtól. Hatása éppen azzal magyarázható, hogy reális részletekkel, megfigy...
1945. március 12. Anna Frank
... van rendes otthonom. Nem, látszólag mindenem megvan, kivéve, hogy nincs barátnőm. Pajtásaimmal szórakozni szoktam, de csak hétköznapi dolgokról esik szó közöttünk. Baj, hogy senki iránt se melegszem fel. Lehet, hogy bennem van a hiba, amiért nincs bizalmas barátom. Ez biztosan így van, sajnos, nem tudok rajta változtatni.
Ezért kezdek naplót írni. A barátnőt akarom vele pótol...
Pecznyík Pál versei
... ragyogó.
Megváltónk sírján nincsen már a kő,
síri ágyán is csak egy keszkenő.
Ujjongj hát, szívem, nincs a sírban Ő!

Asszonyok látták, beszéltek Vele,
átjárta szívük, szíve melege.
Olyanok voltak, mint az álmodók,
a legcsodásabb örömhírt hozók.
Néktek, kesergők, könnyes gyászolók.

Halál völgyében nincs többé sötét,
Jézu...
A csőgörény kacskaringós útja
... azt hinné, hogy miután az SZDSZ-nek sikerült a páratlan bravúr, azaz sikerült társadalmi támogatottságát [kreditjét] 1 % közelébe letornászni - és még kétfelé is szakadt egy hideg és egy meleg szárnyra - vezetői örülni fognak, hogy a seggükön luk van, és ennek megfelelően viselkednek. Egy frászt!

Nemrég kiderült, hogy az Országgyűlés egy újabb bizottságot hozott létre,...
Benamy Sándor: Erdély-Akkor
... Kemény Laci (majdan mindkettő híres pesti színész) vitte házhoz neki a bevételt, kis felköszöntőt rögtönözve: "Elhoztuk a közönség szívével együtt", "Köszönöm." ...és Janovits igazgató úr meleg üdvözletével" "Sokan voltak?" :Telt ház." Közben számolgatta a markába tett pénzt:"Csak azért kérdem, mert mintha ez nem telt ház bevétele volna."

Dayka Margit Váradon a Teleki-u...
Büszkeség és balítélet II/16.
... útitársnőit Longbournig; Kitty pedig egy-egy megjegyzéssel egészítette ki szavait. Elizabeth lehetőleg nem figyelt oda, de így is gyakran megütötte a fülét Wickham neve.

Otthon meleg szeretettel fogadták őket. Mrs. Bennet örvendezve látta, hogy Jane szépsége változatlan, Mr. Bennet pedig ebéd közben több ízben is, minden ok nélkül, odaszólt Elizának:

- Örülök...
A Forradalom oknyomozó történe
... felvonulás bejelentését szabályszerűen, annak rendje és módja szerint elvégezték, közölték az illetékes belügyminisztériumi szervekkel.

Így virradt fel október 23-a. Szokatlanul meleg nap volt ez, mintha nem is október végén volnánk, mintha nem a havas november közelednék, hanem a tavasz nyílna, mintha rügyfakadás ideje lenne. Mintha a derült ég, a sugárzó nap is szekun...
Gyógyíthatsz
...
JOSÉ SILVA ÉS ROBERT B. STONE

GYÓGYÍTHATSZ
Jósé Silva autodidakta tudós, akit a gyógyítás művészetének fel¬tárásában soha nem korlátozott a tudományos kutatás hagyomá nyos gyakorlata. Világunk furcsaságait kutatva olyan igazságoka fedezett fel, melyeket végül is ma már a hagyományos laboratóri¬umi kutatás is igazol. Ez a köny...
A fekete város 8.fejezet
... kilépőben.

- Nem akarok már én asszony lenni - szólt elpirulva és most szinte csinosnak látszott. - Maradok, ha lehet, a gyermekeim apjával.

Görgey szíve táján egy kis melegség támadt. Váltig lélekemelő látvány egy tiszta asszony. Ez a Bibókné legalább így festett.

- Hát majd valahogy úgy próbáljuk összeütni - biztatta meg bizonyos szokatlan gyöngé...
Kolosszális csodák és egyéb hü
...
Luzsénszky Alfonz Talmudfordítása,
tizenhetedik kiadás 1922-ből 3. rész


ÖTÖDIK RÉSZ
Kolosszális csodák
és egyéb hülyeségek.

Nincs olyan könyv a világon, amelyben több badarság, több hihetetlen ostobaság volna, mint a "szent" Talmudban. Báró Manx kalandjai eltörpülnek a Talmud hazugságai mellett Ilyeneket még a bolondoktól sem le...
Petőfi Sándor versei
...............PETŐFI SÁNDOR -

..........

..................................[c ...
24 óra hírei
... ígérnek idénre

Szerda 13:22Ex-amerikai tanker hajó Chile-nek

Szerda 13:10Visszatért az életbe a halottnak hitt nő

Szerda 13:08Orvosmeteorológia - napokig meleg-, majd hidegfronti hatások

Szerda 13:06Irvine Welsh focifilmet csinál A hét mesterlövészből

Szerda 13:04Kivégző fehérjék szabályozzák az őssejteket

Sze...
Gyógynövények / Szakanyag -1
Szabó László Gy.
GYÓGYNÖVÉNYISMERET
(speciális kollégiumhoz alapok)
biológus és biológia tanár szakos hallgatóknak
(kiegészítő ajánlott ismeretek)
Tartalom
Általános rész
1. Gyógynövények tudományos és magyar neve, drogok gyógyszerészi neve
2. Etnobotanikai adatok, népi orvoslási tapasztalatok, herbáriumok
3. Növényi anyagcsere és kapcso...
24 óra hírei
...

Kedd 15:06Devizahitel: lenullázta a svájci frank a forinterősödést

Kedd 15:01A kormányon belül is vita van az izraeli repülőkről

Kedd 15:00Sok napsütés, meleg idő ígérkezik az elkövetkező napokban

Kedd 15:00Összeverte egymást a Newcastle két játékosa

Kedd 14:57Fegyverkezéssel és divatos golyóálló mellénnyel készülnek a fo...
x
... vezető országútra, levelet
hoztak, már vajmi keveset törődött azzal, hogy maguk
mögött hagyták az esetleges visszavonulás
egyetlen útját, még az őszt is túlságosan

melegnek találták a hegyvidék fiai
ahhoz, hogy jól érezzék magukat, itt
a nap kiszárít mindent, ami nincs

(árnyékban) szinte versenyt
futottak az idővel, miután elha...
Dajka Margit életrajza
... tárkonyos bablevese például semmihez sem fogható. A munkában olykor kérlelhetetlen szigorúságát gyakran félreértik, rigolyának tartják. Lényének talán a legszebb vonása mégis a szeretet. Ennek melegénél sütkérezni semmihez sem fogható. Aki ismerhette, milyen ez a szeretet, azért tiszteli, aki nem ismerhette közvetlenül a szeretetnek ezt az áramlását, azért mert vágyta a mítosz köz...
Kamerun – Dánia 1:2 (1:1
... elpuskázó Emana lépett ki, ám ezt a ziccert is elrontotta. Kisvártatva a csereként beálló Aboubakar rontott nagy helyzetben. Az afrikai csapat mindent megpróbált, de hiába, bár a dánoknak voltak meleg pillanataik a lefújásig, megtartották az eredményt, Kamerun elbúcsúzott a világbajnokságtól.

Világbajnokság, E csoport, 2. forduló

Kamerun - Dánia 1-2 (1-...
Nemzeti Hírháló
... eladtak, vizeink most kerulnek rablo kezre foldalatti vezetekeken.Akasztani valo magyar talalmanya miatt, ha egyaltalan magyar az illeto. Sivatagositani fognak bennunket, mert az ivoviz es a melegviz szepen el fog tunni alolunk ! Birka nep ! A rendszervaltasnal hagytuk a kommunistakat futni. Itt az eredmenye, a nep doglik bele a nep fiai. Most mi van?

Elhiszitek, hogy a...
1 2 3 4 6 7 9 10 11 12 13 
Címkék: Reiki Története, Anna Frank, Pecznyík Pál, Benamy Sándor, Petőfi Sándor, Dajka Margit, Nemzeti Hírháló, Fran Brown, Kemény Laci, Dayka Margit Váradon, JOSÉ SILVA ÉS ROBERT, Jósé Silva, Luzsénszky Alfonz Talmudfordítása, ÖTÖDIK RÉSZ, Báró Manx, PETŐFI SÁNDOR, Szabó László Gy, barokk stílusról, csőgörény kacskaringós, fekete város, elefánt agyara, zsirá nyaka, prána automatikusan, kezünkbe küldjük, meleg lesz, beteg szervünkbe, gyakorlásnak rendkívüli, koncentráló képesség, jógik csodák, alábbi történeteket, leghűségesebben tolmácsolt, választékos szépség, hivő számára, természetfeletti között, barátnőt akarom, legcsodásabb örömhírt, páratlan bravúr, meleg szárnyra, újabb bizottságot, közönség szívével, markába tett, fülét Wickham, havas november, tavasz nyílna, gyógyítás művészetének, tudományos kutatás, hagyományos laboratóri&#172, gyermekeim apjával, tiszta asszony, halottnak hitt, svájci frank, izraeli repülőkről, elkövetkező napokban, esetleges visszavonulás, hegyvidék fiai, munkában olykor,
© 2013 TVN.HU Kft.