Regisztráció  Belépés
Néhány érdekes adat...
... eredményezett a férfiak és a nők között. Nem volt ez másképp az idén sem: az arányok (59-41 százalék a nők "javára") a magasabb jelentkezői létszám mellett is megmaradtak, vagyis évenként közel százezer nő jelentkezik felsőoktatási intézménybe továbbtanulni."

"A 20. század utolsó évtizedében Magyarországon több nő, mint férfi nyerte el a "belépőjegyet" a tudomány világ...
Kannibálok utódai vagyunk
... A kannibálok kései utódai vagyunk - a legújabb bizonyíték erre a spanyolországi Atapuerco hegyeiben rejtőző Gran Dolina barlangban van, ahol már korábban is találtak több százezer éves ősembermaradványokat. Itt bukkantak rá 1994-ben a Homo Antecessorra, amely mintegy 800 ezer évvel ezelőtt élt. Nemrég újabb maradványokat találtak, és ma összesen száz kövületet tanulmányoztak...
Veszélyben a Föld mg. tere
... váltott. Az élőlények számára ez egyebek mellett fokozott sugárterheléssel járt, illetve komplett fajok tűntek el és jelentek meg az ilyen átállások során. A pólusok vándorolnak, és több százezer évenként helyet is cserélnek. Az utolsó pólusváltásra mintegy 780 ezer éve került sor. A vándorlás és a helycsere okaira viszont még nincsen elfogadott magyarázat.

Azt már az á...
Dr. Walter Béla
Dr. Walter Béla

Ha majd egykor valaki arra vállalkozik, hogy részletesen megírja Topolya egészségügyének történetét, külön fejezetben mindenképpen részletesen szólnia kell dr. Aleksandar ©ijačićról és dr. Walter Béláról. Róluk ugyanis még nem írtak kimerítően, míg dr. Hadzsy Jánosról, a legendás hírű orvosról évekkel ezelőtt könyv jelent meg Brindza Károly publici...
És ha mi nem leszünk?
... igyekszik "egyenlelkeket " kialakítani a gyermekekben (miközben nagy hamisan az egyén szabadságának hangoztatásával van tele), a gyermekek mégis végigjárják az emberiség fejlődésének sok százezer éves útját életük első tíz-tizenöt évében. S ha hihetetlenül gyorsan is járják végig ezt az utat, törvényszerű, hogy időnként megtorpanjanak, egyes dolgokat jobban meg akarjanak ismerni. ...
Kalandjáték készítés..
... számával szorzódik (!!!), tehát végeredményben minden egyes fônévnek többszáz féle különbözô ragozott alakja lehet! Ha a
szótárunk mondjuk ezer szóból áll, akkor a kereséskor ez több százezer szóval való összehasonlítást jelent, ami már önmagában véve is egy képtelenség; nem beszélve arról, hogy lehetetlen volna ennyi alakot mind-mind letárolni.
Megabyte-okat foglalna el...
Az élet....
... sorsodat magad alakítod, életed pedig alapvetően a legbelső gondolataidat és érzéseidet jelké¬pezi - azt, hogy mit tartasz önmagadról.
Mármost, ha néhány éven keresztül néhány százezer alkalommal azt a gondolatot táp¬láltad a tudatalattidba: ,,Az élet küzdelem", akkor természetesen ezt fogod a legbelső érzése¬idből is kivetíteni. Még ha tudatosan nem...
Versek
... hagytam a tisztáson, rágjátok le sietve
(Mindjárt jövök én is) csak ezt a pár jelet itt
Hadd karmolom csorbult körmömmel a barlang sziklafalába

Hogy visszataláljon százezer év múlva az eltévedt utódom
Magamban hadd makogok, hadd hal a fülem csak
A hangot, a hangot, a tompa zörejt, mit a Lélek
Szorít ki, belülről kifeléfordult zabáló bestiaszámon...
Dzsida Jenő
... üstökösök is rohannak,
e mély, komorló éjszakában.
Virág vagyok a zordon, ében-
fekete idők belsejében,
fekete álmok erdejében
virág, csak egy a millió közt,
százezer álomból egy álom,
melynek értelmét nem találod,
melynek értelmét nem találom, -
jaj, életem és jaj, halálom.

III.
(Hiányzik)

IV.

...
Szellemsebészet
... szedje be. S noha a tradicionális gyógyászat károsnak ítélte ezeket a gyógyszereket, a páciensek engedelmesen beszedték, és meggyógyultak! Ha hihetünk a korabeli írásoknak, Arigo több százezer beteget gyógyított meg alig 5 év alatt anélkül, hogy bárkinek ártott volna.

Az orvosok és kutatók szerint José Arigo transzban végezte a műtéteket, amelyek ideje alatt teste fölöt...
Klímaváltozás!!!
... százalék alatti érték helyett.

A közgazdász támogatná új, "zöldtechnológiákra" alapított vállalkozások létrehozását, amelyekkel számításai szerint az Egyesült Királyságban akár százezer új munkahely jöhetne létre. A Világbankkal összefogva egy legalább húszmilliárd dolláros alapot hozna létre a szegény országok éghajlat-változási küzdelme elősegítésére.

A vil...
Földünk sorsa a kezünkben.
... alatti érték helyett.

A közgazdász támogatná új, "zöldtechnológiákra" alapított vállalkozások
létrehozását, amelyekkel számításai szerint az Egyesült Királyságban akár százezer
új munkahely jöhetne létre. A Világbankkal összefogva egy legalább húszmilliárd
dolláros alapot hozna létre a szegény országok éghajlat-változási küzdelme
elősegítésére....
Karády Katalin
... szóbeszéd is, hogy amikor 1979-ben feloldják a "Karády-tilalmat", és a Hanglemezgyártó Vállalat kiszivárogtatott terveiben megtalálni egy Karády-lemez kiadását, állítólag több mint kétszázezer előjegyzés érkezik a kiadandó lemezre, több mint egy reprízben megjelenő Beatles-albumra!
Ő ezt az időszakot, a nagy filmes korszakának első két évét így éli meg:
"... állandóan d...
Vulkánkitörés Németországban?
... részéről mi a teendő egy vulkánkitörés esetén.
A legutóbbi nyugalmi időszak 12 900 évvel ezelőtt ért véget, a mai Laacher-tó helyén végbement hatalmas kitöréssel. Ezt a kitörést közel százezer éves nyugalmi szakasz előzte meg. A kitörés a hamufelhőt 30 kilométer magasba lőtte fel, és a hamu a széllel egészen Svédországba eljutott.
"Andernachnál a láva eltorlaszolta a R...
Modern műszerek helyett
... részéről mi a teendő egy vulkánkitörés esetén. A legutóbbi nyugalmi időszak 12 900 évvel ezelőtt ért véget, a mai Laacher-tó helyén végbement hatalmas kitöréssel. Ezt a kitörést közel százezer éves nyugalmi szakasz előzte meg. A kitörés a hamufelhőt 30 kilométer magasba lőtte fel, és a hamu a széllel egészen Svédországba eljutott. ,,Andernachnál a láva eltorlaszolta a Rajna ú...
Lengyel Károly: Ha ez a hír ig
... előttiek egy tollvonással a költségvetési tervezet részévé tették, s mint költségvetési tényezőt kamatszolgálat törlesztésére javasolták hanyag elegancijával. Ki kell mondani, hogy több százezer ember jogos tulajdonát ellopták. Ezért a Magyar Államnak máig ható felelősége van.

Az egészségügyet olyan rendszerességgel, alapossággal teszik tönkre, hogy azután jobban tessz...
Betelepítés helyett családi ad
... másfél millió emberre is szükség van. De ezt mint abszurditást mondja a szöveg, nem mint programot. Ellentétben a jelenlegi kormány terveivel.
-Az ön által bemutatott szöveg sok százezer, akár milliós nagyságrend"u, külföldi eredet"u népesség integrálásának szükségességér"ol szól.
-A legmegdöbbent"obb, hogy ebben az anyagban a magyar nemzetr"ol, a magyar családokról, a...
Betelepítés helyett családi ad
... másfél millió emberre is szükség van. De ezt mint abszurditást mondja a szöveg, nem mint programot. Ellentétben a jelenlegi kormány terveivel.
�Az ön által bemutatott szöveg sok százezer, akár milliós nagyságrendű, külföldi eredetű népesség integrálásának szükségességéről szól.
�A legmegdöbbentőbb, hogy ebben az anyagban a magyar nemzetről, a magyar családo...
"Szertenézett s nem lelé honjá
... hogy "ebben a hangulatban"?
Ki teremtette ezt a hangulatot ebben a k..., ny..., országban, b.... meg?
De ha úgy gondolja, hogy menne ez neki, nosza, tegye: hívjon össze pár
százezer embert, aztán meglátjuk, mennyien mennek el ( és mennyiért), és mi
történik "ebben a hangulatban"?

Ady írta:
"Csak hazudni kéne, mennyi minden jönne, / Magyar eredmé...
Nagy Nyerés - Köszönet Nógrádi
... TE IS MEGNYERHETED A SZÁZEZER FORINT ÉRTÉKŰ NYEREMÉNYT !

Sok-sok humor és izgalom gyerekeknek és felnőtteknek!

Történetünk egy nagy vagyonról, sok különös titokról, rejtélyről, életveszélyről, és feltámadásokról szól.

Történetünkben...
1 2 3 ..........37 38 ......56 57 .....73 74 75 
Címkék: Walter Béla, Dzsida Jenő, Karády Katalin, Vulkánkitörés Németországban, Lengyel Károly, Nagy Nyerés, Köszönet Nógrádi, Gran Dolina, Homo Antecessorra, Walter Béláról, Hadzsy Jánosról, Brindza Károly, José Arigo, Egyesült Királyságban, Hanglemezgyártó Vállalat, Magyar Államnak, MEGNYERHETED SZÁZEZER FORINT ÉRTÉKŰ NYEREMÉNYT, magasabb jelentkezői, tudomány világ, kannibálok kései, legújabb bizonyíték, spanyolországi Atapuerco, élőlények számára, ilyen átállások, pólusok vándorolnak, utolsó pólusváltásra, helycsere okaira, legendás hírű, egyén szabadságának, gyermekek mégis, emberiség fejlődésének, legbelső gondolataidat, gondolatot táp&#172, élet küzdelem&#8221, legbelső érzése&#172, barlang sziklafalába, eltévedt utódom, fülem csak, tompa zörejt, tradicionális gyógyászat, páciensek engedelmesen, korabeli írásoknak, közgazdász támogatná, legalább húszmilliárd, szegény országok, kiadandó lemezre, reprízben megjelenő, nagy filmes, vulkánkitörés esetén, legutóbbi nyugalmi, kitörést közel,
© 2013 TVN.HU Kft.