Regisztráció  Belépés
Újabb cikk...
... például egy férfi kinyitja a hűtőt, egyenként nézi végig a tárgyakat, hogy a sörét megtalálja. A nő viszont még szélesre sem tárta a hűtő ajtaját, máris átlátja, egyetlen pillantásra befogja a teljes felhozatalt, és szeme rögtön megakad a keresett tárgyon, esetleg közben még azt is végiggondolta, hogy ideje alaposan bevásárolni.

Holisztikus látásmódunk - a világ összef...
Vallomások
... ujjaimat finoman végigfuttattam a fürtjein, ami már önmagában elképesztően szexi volt. Hirtelen megragadta a kezemet, és azt kérdezte: mit kell tennem, hogy kiegyenlítsem a tartozásomat? Ettől teljesen lehangolódtam. Annyira közönségesen hatott az adott helyzetben. Azt válaszoltam, hogy indulnom kell. Jött utánam az ajtóig, könyörgött, hogy ne menjek el. Megfordultam, hogy elköszö...
4. történet
... Valahogy szóba elegyedtünk, s rögtön sikerült megütnünk a közös hangnemet. Ő is kezdőnek mondható az angolban akárcsak én, és a cuki igeidőbeli hibáival és a már-már ''izgató'' félénkségével teljesen levett a lábamról. Nagyon jót beszélgettünk órákon át - feledhetetlen volt! Megígértem, hogy még találkozunk, e-mail cím csere, miegymás.

Aztán eltelt két vagy talán három...
7. és a 8.rész
... örülök, hogy ilyen jól kijössz a barátaimmal drágám!! És a Davidet no meg a Jeffel jó kapcsolatot kialakítani nagyon nehéz de neked sikerült, ezek szerint nem csak én szeretlek meg! Abba meg teljesen biztos vagyok, hogy jól kijönnek a csajok is velük, hisz ők is olyanok lehetnek, mint te, remélem velük is minden jól alakul!! Sebbel és Daviddel beszéltél??
- Hát még én!!- neve...
Gyógyítható a csontritkulás?
... állományát, a kollagént. Normál esetben ezeknek a hormonoknak a termelését és arányát a vér kalciumszintje szabályozza. A csontritkulás nem kizárólag ösztrogénhiányt jelent, hanem a szervezet teljes hormonális rendszerének egyensúlyvesztését. Ennek az egyensúlyvesztésnek pedig a legfőbb oka a környezetszennyezés és a belső elválasztású mirigyek hámjának pusztulása.

Mive...
Magamnak
... testem
lassan megpihen,
elvetélt szerelmem
sírhantja alatt.

A szemem
az égre emelem
megpillantom
az ég fele hulló csillagot
és kívánok,
de vágyam be nem teljesül soha
mert ami lehullt,
az szerelmem csillaga.

nem hiszem?
nézem, újra ott a fény
elmúlt napjaim egén
apró csóva, elhalványult remény...
Előjáték-utójáték
... nem megfelelő az előjáték. A dolog kulcsa, hogy mikor, hol, hogyan és mennyit...
Miért szükséges?
Az előjáték nem egyszerűen petting! Míg a petting maga a "szeretkezés", azaz a teljes kielégülés aktus nélkül, addig az előjáték az aktus bevezetője. Fontossága főleg azért van, hogy a férfi-nő szexuális készenlétét hozza harmóniába. Köztudott, hogy egy átlag nő lassabban i...
A köztársasági elnök beszéde
... katarzis elmaradt". Az államfő szerint Gyurcsány
Fe...
Agyunk, mint kvantumszámítógép
... pl. összecsatolódást. Penrose szerint egyes molekuláris gépezetek, fehérjék képesek kvantumszámítások végzésére.

Feltételezések szerint a kvantumalgoritmusok nagyobb számítási teljesítményre képesek, mint klasszikus társaik, ezért gondolják néhányan, hogy agyunkban is kvantumalgoritmusok programja futhat. Mindeddig azonban egyetlen olyan kvantumalgoritmust alkottak meg ...
Júdás evangéliuma
... által bedobott kérdésen:
mi az igazi bocsánat? Két dolog jellemzi: az egyik a bánat, a másik létünk
legmélyének az érintettsége. Péter sírt, amikor rádöbbent bűnére, Zákeus
teljesen új életet kezdett, semmi egyébre nem tudott gondolni, csak arra,
hogy bűnét jóvá tegye. Aki ezt nem tudja megtenni, annak nagyon szomorú
vége lesz, mint például Júdásnak. ...
NT_cikk_1_0918_Osztálykirándul
Osztálykirándulás

A Szent Lászlós osztálykirándulások teljesen mások, mint a többi iskolában. Ennek az lehet az oka, hogy itt minket tanítani szeretnének, és elvinni, megmutatni az ország érdekességeit, kincseit, ereklyéit. Ezt szerintem mi diákok kevésbé élvezzük, mint a hagyományos osztálykirándulást, de ez csak a mi hasznunkra fog válni, vagy már vált is, mert példáu...
A magyar ‘56 megmozgatta
... kalapácsot markol. Lábánál utcakövek, porban heverő, csonka Sztálin-szobor, igazi barikádhangulat. A neves Die Zeit hetilap testvérpárjának ezt a számát a kerek, 50. évforduló alkalmából teljes egészében az 1956-os magyar forradalom eseményeinek szentelték.
Moritz Müller-Wirth, a folyóirat főszerkesztője az előszóban úgy ír az ‘56-os eseményekről, mint a Szovjetunió szé...
Az ökológia elemei
... beszélni, állni. Valahányszor kitűnő élelmiszereinket esszük, köszönetet kell mondanunk a gilisztáknak, amelyek nélkül nem termett volna meg az élelmünk.
2. Ha megértettük, hogy a teljes Föld egy összefüggő entitás, a Mélyökológia a következő lépés. A Gaia elméletnek nem lesz sok haszna, míg meg nem értjük, hogy a Földön minden önmagában érték: a fa, a giliszta, a folyó, min...
Gazság és igazság metamorfózis
... álljon. Németgyűlölete beteges szintet ért el, és fasizmusellenességén is túl tett. Gyűlölete a SZU-ban elfogott német hadifoglyok sorsán is nyomot hagyott - írja Gereben Ágnes. A német nép teljes kiirtására akarta rámozdítani a szovjet közhangulatot. Írói uszításaival, propagandatevékenységével alaposan kiérdemelte, hogy AdoIf Hitler 1945 Újévén tartott beszédében mocskos zsidó k...
majd
... szerinti elemzése.Honnan szerezze...
Minusz tíz
Diéta, amitől megváltozol (90 napos)

A nagysikerű 90 napos népszerűségének titka valószínűleg az, hogy tényleg működik, valamint teljes mértékben betartható, pocakbarát. A diéta kiegyensúlyozott, vitaminokban és rostokban gazdag táplálkozást biztosít, hála a sok gyümölcsnek és zöldségnek!

A 90 napos diétát állítólag amerikai sportorvosok dolgozták ki. Veszélye...
A tiltott gyümölcs
... Államokban, de Mr. Crown Panoramic Fruit Company nevű cége néhány próba szállítmányt küldött az elmúlt hónapban New Yorkba és Los Angelesbe.
Sherry Yard, a Beverly Hills-i Spago cukrászfőnöke teljesen felvillanyozódott, hogy megízlelhetett néhányat ezek közül. "Ez olyan, mint megpillantani egy egyszarvút" - mondta.

Mr. Crown reméli, hogy jövő nyárra ő lesz az első,...
A költségvetés hazugságokra...
... forintra változik.
vasárnap, 2006. november 5.

Mégiscsak igaz, hogy a 2006-os költségvetés \"bevételi é...
Kádár János bűneit semmi sem i
... második sortűz már a földön fekvőket, illetve a menekülőket találta el. A helyszínen és a kórházban 46 ember halt meg, a többi, majdnem 100 áldozat beazonosítása máig várat magára.

teljes cikk:
http://index.hu/politika/belfold/sta rjan1208/?main&rnd=466
************************************ ************************************ *****************************
|...
Polóniumvásár a neten
Teljesen törvényes a polóniumeladás, az anyag nem számít radioaktívnak

Mint ismeretes, a polónium 210 az az anyag, amellyel megmérgezték Alekszandr Litvinyenko egykori orosz titkosügynököt, illetve a vele egy londoni japán étteremben november elsején találkozó Mario Scaramella olasz biztonságpolitikai szakembert.

Megdöbbentő kijelentést tettek viszont a CHIRAD...
1 2 3 ........198 199 ....297 298 ....395 396 397 
Címkék: Kádár János, Szent Lászlós, Moritz Müller-Wirth, Gereben Ágnes, AdoIf Hitler, Crown Panoramic Fruit Company, Sherry Yard, Beverly Hills-i Spago, Alekszandr Litvinyenko, Mario Scaramella, köztársasági elnök, magyar &#8216, ökológia elemei, tiltott gyümölcs, költségvetés hazugságokra, férfi kinyitja, sörét megtalálja, hűtő ajtaját, teljes felhozatalt, keresett tárgyon, világ összef, adott helyzetben, közös hangnemet, angolban akárcsak, cuki igeidőbeli, barátaimmal drágám, szervezet teljes, belső elválasztású, égre emelem, szerelmem csillaga, dolog kulcsa, petting maga, teljes kielégülés, aktus bevezetője, férfi-nő szexuális, államfő szerint, igazi bocsánat, másik létünk, többi iskolában, ország érdekességeit, 1956-os magyar, folyóirat főszerkesztője, teljes Föld, összefüggő entitás, következő lépés, szovjet közhangulatot, diéta kiegyensúlyozott, elmúlt hónapban, 2006-os költségvetés, földön fekvőket, menekülőket találta, londoni japán, élelmiszereinket, összecsatolódást, kiegyensúlyozott,
© 2013 TVN.HU Kft.